ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 108528
 
کمپ‌های درمان اعتیاد استان بازگشایی شود
تاریخ خبر : 1399-02-25
     
 
 
     
متن خبر :


 کمپ‌های موضوع ماده ۱۵ درمان معتادان که چندی است به‌دلیل شیوع کرونا بسته شده است، مجدد برای پذیرش و درمان معتادان بازگشایی شود.
رئیس پلیس مبارزه با موادمخدر استان همدان با اشاره به اینکه بخشی از مشکلات امنیتی و چالش‌های ناشی از مواد مخدر درصورت بازگشایی مراکز موضوع ماده ۱۵ رفع می‌شود از مسئولان مرتبط خواست برای بازگشایی این مراکز اقدام فوری صورت گیرد.
محمدتقی حاجیلو در گفت‌وگو با ایرنا افزود: همدان نخستین استانی بود که نسبت به بازگشایی مجدد مرکز ماده ۱۶ اقدام و در مرحله نخست تیم‌های پلیس ۲۶ معتاد متجاهر را دستگیر کرده و با رعایت اصول تحویل این مرکز دادند.
وی ادامه داد: انتظار می‌رود با توجه به شرایط کنونی استان، سهمیه پذیرش معتادان متجاهر در مرکز موضوع ماده ۱۶ افزایش یابد زیرا تأثیر مثبت بر ارتقای امنیت و کاهش سایر جرایم نظیر سرقت دارد.
حاجیلو گفت: تعداد معتادان متجاهر در همدان بین ۲۵۰ تا ۳۰۰ نفر است و زمان نگهداری این افراد در مرکز موضوع ماده ۱۶ محدود است و آنها پس از ۲ تا 3 ماه از این مرکز ترخیص شده و دوباره به مصرف مواد مخدر رو می‌آورند.
وی اظهار کرد: ۵۰ درصد معتادان همدان به مصرف مخدر تریاک اعتیاد دارند اما در بین معتادان متجاهر گرایش به مصرف هروئین و شیشه بیشتر است.
مراکز ماده ۱۵ و ۱۶ پس از همه‌گیری ویروس کرونا در کشور و همدان بسته شده و معتادی پذیرش نمی‌کردند اما با گذشت زمان و کاهش دامنه این ویروس، مرکز ماده ۱۶ بازگشایی شد اما مراکز ماده ۱۵ همچنان تعطیل است.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.