|
مهر همدان ۱..............گرین کشاورز نهاوند۲
گل ها: رضا سحاب ولی پناه (۲۶) برای مهر و حامد مولوی( ۱۱ )و مجید مومیوند( ۶۰) برای گرین
اخطار:عباس ظفری ،سهراب ذوالفقاری و علی گروسی مربی از گرین
داوران :محمدامیرنژاد،نعمت مبلغی از ورامین سخایی
نماینده :ابراهیم فرزانی
تیم مهر :علی خدابنده لو جمال فتاحی (شهاب زارعی ۵۳) رضا سحاب ولی پناه، سعید زارعی، ابراهیم یارمطاقلو (امید حدادیفر ۶۵ )حسین شاه حسینی( امیرحسین امیدفر ۶۰) اسماعیل یارمطاقلو ،سیروس کام جا، مجید خدابنده لو و سید محمد طباطبایی
سرمربی: مصطفی امیری نیک
گرین کشاورز: ابوالفضل روزبهانی، بابک سلطانی، سهراب ذوالفقاری. مجید مومیوند .احمد سیاهو شی ،علی زمانیان (وحید سلیمانی نژاد ۵۳) مسعود ملکی( احمدرضا گیری ۵۷) امید جعفری، حامد مولوی (خالق زرینی ۷۰ ) وداوود حسینی سرمربی :علی گروسی
همدان ورزشگاه کارگران هفته هفتم رقابتهای لیگ برتر استان یادواره سردار شهید علیرضا شمسی پور
در حساس ترین بازی نیم فصل دو تیم مهر همدان و گرین کشاورزی نهاوند در ورزشگاه کارگران همدان برای رسیدن به صدر جدول و قهرمانی نیمفصل به مصاف هم رفتند.
در این دیدار دو تیم فوتبال زیبا و جذابی را به نمایش گذاشتند تیم گریم که نسبت به مهر بهتر فوتبال می کرد در دقیقه ۱۱ توسط حامد مولوی به گل دست یافت پس از این گل شاگردان امیری نیک حملاتی را روی دروازه حریف تدارک دیدند و رضا سحاب ولی پناه در دقیقه ۲۶ موفق شد گل تساوی را به ثمر برساند و نیمه نخست یک بر یک مساوی به آخر رسید.
با آغاز نیمه دوم این تیم میزبان بود که برای رسیدن به گل تلاش بیشتری داشت و حملاتی را روی دروازه مهر تدارک دید و سرانجام در دقیقه ۶۰ بازی مزد حملات خود را گرفت و مجید مومیوند موفق شد.
گل دوم و پیروزی بخش گرین کشاورز را به ثمر برساند و در نهایت تیم نهاوندی دو بر یک به پیروزی رسید با این پیروزی تیم نهاوند با ۱۹ امتیاز صدرنشین رقابت ها شد و قهرمانی نیم فصل را از آن خود کرد و تیم مهر نیز با ۱۴ امتیاز درجای دوم ایستاد تا بخت و اقبال خود را برای رسیدن به صدر جدول در نیمفصل دوم جستجو کند.
|