ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 23 مرداد 1405

کد خبر : 117803
 
کرونا یکبار دیگر در سرازیری خطر قرار گرفت
تاریخ خبر : 1400-03-05
نویسنده : مهدی ناصرنژاد
     
   
     
متن خبر :

 با اینکه آمارهای مربوط به همه‌گیری بیماری کرونا توسط منابع مسئول در کشورمان در روزهای اخیر به نحو محسوسی سیرنزولی گرفته و امیدواری‌هایی نسبت به کاهش الام و رنج هموطنان به وجود آورده است، اما به گفته پزشکان و کارشناسان حوزه بهداشت و درمان، تجربه 4 دوره سخت و خسته‌کننده فراز و نشیب بیماری کرونا در کشورمان نشان می‌دهد، آرام گرفتن تاخت‌وتاز کرونا، تازه شروع یک دوره خطرناک‌تر از اپیدمی ویروس جهش یافته کرونا است و در واقع آرامشی قبل از طوفان است که نباید به چنین آرامشی که خود آبستن خطر هست‌، دلخوش بود.
کارشناسانی که چنین احتمال قریب به یقین را می‌دهند می‌گویند، دلیل خیز دوباره بیماری کرونا بعد از هر آرامشی نسبی و کاهش آمارهای مرگ‌ومیر، خوش خیالی و بی‌احتیاطی مردم است که ویروس کرونا را دست کم می‌گیرند و فکر می‌کنند وقتی کرونا کمی عقب‌نشینی کرده، همه‌چی تمام شده و کرونا دیگر برنخواهد گشت!
افراد صاحب‌نظر در این باره، عقیده دارند، چنانچه بی‌احتیاطی و باورناپذیری قشرهایی از مردم تمام دلیل ماندگاری و افزایش بیماری ویروسی کرونا نباشد، قطعاً یکی از دلایل اصلی و تأثیرگذار در این پروسه طولانی و مرگبار به شمار می‌رود. اگر چنین نظریه علمی و کارشناسانه صددرصد درست باشد که هست، باید این واقعیت تلخ را بپذیریم که قشرهای سهل‌انگار و مسئولیت‌ناپذیر شریک جرم ویروس کرونا در مرگ‌ومیر ده‌ها هزار انسان بی‌گناه و آسیب‌های فراوان اجتماعی و روحی و روانی و همچنین خسارت‌های سنگین مالی در جامعه هستند و باید پیش خداوند و وجدان خویش پاسخگو شوند.
با توجه به تمام اخبار و نظریه‌های گوناگون پزشکی و علمی در تمام مدت حداقل یک‌ونیم سال گذشته که بیماری کرونا دنیا را پریشان ساخته است، این واقعیت پذیرفته شده است که تا آخرین نفر بیمار کرونایی در جهان، خطرخیز و همه‌گیری مجدد این بیماری وجود دارد، همانگونه که ابتدا به ساکن، همه‌گیری کرونا با یک انسان آلوده به ویروس در جهان (شهر ووهان در کشور چین) شروع شد و سراسر دنیا را درنوردید و صدها میلیون انسان را مبتلا ساخت و صدها هزار انسان را نیز دچار مرگ کرد.
این حقیقت تلخ را هم باید بدانیم و بپذیریم که اگر معدود دولت‌هایی در جهان استکباری و به ظاهر مترقی و به دروغ حامی حقوق بشر، به پایان کرونا اطمینان داشتند، اینچنین ظالمانه و با پایمال ساختن حق کشورها و ملت‌های ضعیف، اقدام به جمع‌آوری و انبار کردن واکسن کرونا برای خود نمی‌کردند!
 آنچنان که هیچ منبع علمی و دانشمندان مراکز تحقیقات پزشکی در دنیای پرشتاب، تاکنون پایانی برای ویروس کرونا متصور نشده است و فعلاً مردم جهان به واکسن کرونا برای ادامه حیات خود دل بسته‌اند، در حالی که این اجماع جهانی هم وجود دارد، رعایت اصول بهداشتی و مراقبت‌های فردی و اجتماعی نزدیک‌ترین راه فرار از گزند کرونا می‌باشد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.