ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 135791
 
یوسفیان سرپرست معاونت عمرانی استانداری همدان شد
تاریخ خبر : 1402-09-16
     
 
 
     
متن خبر :


امیررضا یوسفیان با صدور حکمی از سوی علیرضا قاسمی فرزاد استاندار همدان، درآیینی به عنوان سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان منصوب و از خدمات «فرزاد تیموری» قدردانی شد.

استاندار همدان در آیین تکریم و معارفه سرپرست معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان که در حاشیه نشست اعضای شورای اداری استان برگزار شد، گفت: مهمترین موضوع قابل توجه امروز ما، انتخابات اسفند ماه است که دشمنان همه توان خود را به کار گرفته‌اند تا نظام را در این انتخابات دچار چالش کنند.

علیرضا قاسمی فرزاد اظهار کرد: دشمنان تلاش می کنند مشارکت را در انتخابات کاهش دهند و امنیت را دچار خدشه کنند همه ما باید همت کنیم تا انتخابات پیش رو، با شور و گرمای خاص و حضور پر صلابت مردم، یک بار دیگر نقشه‌های شوم دشمن را بر ملا کنند.

استاندار همدان تصریح کرد: پروژه آبرسانی به شهر همدان یکی از مهمترین طرح‌های عمرانی استان بود که به همت دولت سیزدهم سال گذشته به ثمر نشست.

وی با تاکید بر اینکه تامین آب آشامیدنی سالم و پایدار از مهمترین اولویت‌های ما است، عنوان کرد: مسائل زیرساختی پروژه آبرسانی بلند مدت از سد تالوار به همدان حل شده است و امیدواریم بتوانیم تا پایان سال به طور کامل بهره برداری شود.

قاسمی فرزاد تاکید کرد: نزدیک به ۲هزار پروژه عمرانی خرد و کلان در استان همدان در دست اقدام داریم که از اعتبارات سفر رییس جمهور، اعتبارات ملی و استانی برای تکمیل آن استفاده می‌شود.

وی گفت: چهار هزار میلیارد تومان از اعتبارات سفر رییس جمهور و هیات دولت سیزدهم به استان همدان محقق شده است و یک اعتبار مناسب به زودی به استان پرداخت می‌شود.

استاندار همدان با اشاره به اینکه امنیت امروز کشور حاصل تلاش‌های مجاهدانه نیروی انتظامی و دستگاه امنیتی است، خاطرنشان کرد: مایوس کردن مردم، تبدیل رقابت انتخابات به درگیری و چالش‌های منطقه‌ای و خدشه دار کردن سلامت انتخابات از اهداف پیش روی دشمن است.
 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.