ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

کد خبر : 144421
 
خیز بلند همدان برای سرمایه‌گذاری در فناوری‌های نوین
تاریخ خبر : 1404-06-12
     
 
 
     
متن خبر :

ما برای حوزه فناوری‌های نوین وقت زیادی صرف کرده‌ایم و شرکت‌های داخلی و سرمایه‌گذاران خارجی جذب شده‌اند که در مراحل مقدماتی شروع به فعالیت کرده‌اند.
 
 معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان به تشریح طرح‌ها و برنامه‌های جدید اقتصادی این استان پرداخت و گفت: حوزه اقتصاد همدان در دوره مدیریت جدید، تحولات چشمگیری را تجربه کرده است.
 
سید مجتبی حسینی، بیان کرد: تمرکز اصلی ما در دو بخش سرمایه‌گذاری و فناوری‌های نوین به ویژه هوش مصنوعی است. در زمینه سرمایه‌گذاری، رایزنی‌ها و جلسات مستمر با فعالان بخش خصوصی و دولتی هم در استان و هم در تهران برگزار می‌شود. طبیعتاً سرمایه‌گذاری فرایندی طولانی‌مدت است که نیازمند مطالعات امکان‌سنجی، صدور مجوزها و طی مراحل قانونی است.
 
معاون اقتصادی استاندار همدان با این توضیح که امیدواریم تا پایان سال جاری، رشد قابل توجهی در حوزه سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی استان مشاهده شود، مطرح کرد: ما برای حوزه فناوری‌های نوین نیز وقت زیادی صرف کرده‌ایم و شرکت‌های داخلی و سرمایه‌گذاران خارجی جذب شده‌اند که در مراحل مقدماتی شروع به فعالیت کرده‌اند. زیرساخت‌های لازم در حال آماده‌سازی است تا بتوانیم سهم مناسبی از اقتصاد دیجیتال کشور را به استان همدان اختصاص دهیم.
 
وی، همچنین درباره اقدامات پسا جنگ و آمادگی برای شرایط بحرانی توضیح داد و گفت: در جنگ 12 روزه تحمیلی رژیم صهیونیستی به کشور، ما با چالش‌هایی مواجه شدیم که شاید قبلاً پیش‌بینی نشده بود. این شرایط باعث شد تا هم به صورت عارضه‌یابی، هم واکاوی و هم بهینه‌سازی اقدام کنیم و ذخایر استراتژیک استان را ترمیم کنیم.
 
حسینی در گفت‌وگو با تسنیم تصریح کرد: هم‌اکنون ذخایر کالاهای استراتژیک استان کامل و تکمیل شده و اقدامات پدافندی نیز در حال انجام است. به طور ویژه در حوزه نانوایی‌ها، 270 واحد مجهز به مخازن سوخت، موتور برق و کپسول گاز شده‌اند تا در صورت قطع سرویس‌های معمول، خدمات نانوایی‌ها متوقف نشود. همچنین بیش از 700 نانوایی دیگر نیز در حال دریافت تسهیلات برای تجهیز به این امکانات هستند.
 
وی تاکید کرد: امیدواریم هیچ‌گاه شرایط بحرانی تکرار نشود، اما اگر چنین اتفاقی رخ دهد، استان همدان آمادگی بیشتری نسبت به گذشته خواهد داشت.
 
معاون اقتصادی استاندار همدان همچنین از سرمایه‌گذاری‌های جدیدی خبر داد که در حال تصویب و تخصیص اعتبار هستند و وعده داد به محض نهایی شدن و ورود سرمایه‌ها به استان، اطلاع‌رسانی گسترده‌ای انجام خواهد شد.
 
 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.