ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 21 مرداد 1405

کد خبر : 129862
 
مشکلات 5 واحد تولیدی دیگر هم بررسی شد
تاریخ خبر : 1401-11-05
     
 
 
     
متن خبر :


 در ستاد تسهیل و رفع موانع تولید همدان مشکلات پیش روی 5 طرح تولیدی و صنعتی دیگر بررسی، راهکار آن اعلام و مصوبه حل آنها امضا شد.

به گزارش ایرنا، استاندار همدان در نشست ستاد تسهیل و موانع تولید با تشریح مصوبات و رسیدگی به 5 فقره پرونده در این جلسه اظهار کرد: پرونده نخست مربوط به یک مجموعه تفریحی و خدماتی با مشکل بانکی بود که مقرر شد ۲ میلیارد تومان اعتبار در اختیار این مجموعه قراربگیرد تا با بانک  تسویه حساب کند و وثایق شرکت نیز آزاد شود.

علیرضا قاسمی‌فرزاد یادآور شد: مشکل شرکت پروتئین ماکیان الوند نیز که با بررسی در ستاد تسهیل با خریداری و نصب تجهیزات مورد نیاز رفع شده بود اکنون برای تصفیه‌خانه و دفع فاضلاب مهلتی را درخواست کرده و مقرر شد که برای مشکل گازرسانی با مساعدت، حق انشعاب را به شکل تقسیط پرداخت کند.

وی تأکید کرد: مشکل بعدی مربوط به یک مجموعه گاوداری ۷۵ رأسی بود که قسط آخر درگرو  اتصال گاز‌رسانی بود، مصوب شد که بانک قسط آخر را پرداخت کند.

قاسمی‌فرزاد گفت: پرونده دیگر مربوط به یک واحد تولیدی کشمش تیزاب بود که در موضوع سرمایه در گردش، نیاز به فرصت یک ساله داشت که مقرر شد اقساط بدهی را در ۲ قسط 6 ماهه پرداخت کند تا بتواند فعالیت خودش را بدون مشکل انجام دهد.

استاندار همدان ادامه داد: پرورش ماهیان سردابی که در کنار بستر رودخانه شکل گرفته دیگر پرونده بررسی شده بود و مقرر شد در جلسه‌ای با حضور جهاد کشاورزی، آب منطقه‌ای و محیط زیست بررسی‌های لازم انجام گیرد که به این مجموعه تولیدی آسیبی وارد نشود و ورودی و خروجی آب از نظر کیفیت نیز ارزیابی شود.


قاسمی‌فرزاد در ادامه با اشاره به برنامه‌های دهه فجر امسال و خنثی شدن طرح‌ها و تلاش دشمنان برای ایجاد مانع در مسیر انقلاب اسلامی افزود: دستگاه‌های اجرائی کشور امسال را متفاوت با سال‌های دیگر جشن می‌گیرند.

وی اظهار کرد: ایام‌ا... دهه فجر امسال را با افتتاح طرح‌های عمرانی، اقتصادی و خدماتی جشن می‌گیریم تا این طرح‌ها در راستای خدمت‌رسانی به مردم باشند.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.