ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : پنجشنبه ، 9 مهر 1405

کد خبر : 149706
 
سرپرست اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی نهاوند خبر داد

طلب فروشگاه‌های عرضه کالابرگی تا ۱۰ شهریور تسویه می‌شود
تاریخ خبر : 1405-07-07
     
 
 
     
متن خبر :

سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی نهاوند در جمع خبرنگاران گفت: در بحث نظارت بر نحوه پرداخت و چگونگی توزیع و عرضه کالا در فروشگاه‌های مشمول طرح کالابرگ در شهرستان که متولی آن وزارت کار است نظارت بر واحدها و فروشگاه‌های مورد نظر انجام می‌گیرد و به‌دلیل مشکلات بانکی و سیستمی‌پرداخت اعتبار کالابرگ‌های به فروشگاه‌ها و متصدیان واحدهای صنفی مدتی به تعویق افتاد.
با پیگیری نماینده نهاوند در مجلس، فرماندار و مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی استان برخی طلب‌های فروشگاه‌ها پرداخت و تا ۱۰ شهریور تسویه یا به حداقل رسیده است. مواردی جزیی وجود دارد که لیست آنها تهیه و به اداره کل جهت پرداخت ارسال شده است.
صالح خویشوند گفت: در شهرستان نهاوند ۴۳۰ تعاونی داریم که از این تعداد شرکت تعاونی ثبت شده ۱۲۱ تعاونی فعال دارای فعالیت اقتصادی، کد کارگاهی و نیروی بیمه شده می‌باشند سال گذشته شرکت تعاونی کارکنان سیمان نهاوند به عنوان تعاونی برتر استان انتخاب شد.
در6 ماهه نخست امسال ۲۳ مورد برگزاری مجامع و جلسات هیأت‌مدیره تعاونی‌ها انجام شده و در همین مدت ۵۲ مورد نظارت بر عملکرد تعاونی‌های شهرستان صورت گرفته است.
وی با اشاره به اقدامات آموزشی این اداره اظهار کرد: در سال جاری تاکنون هزار و ۵۷۰ ساعت آموزش برای اعضا و زیرمجموعه تعاونی‌ها برگزار شده است.
خویشوند در ادامه با اشاره به حوزه روابط کار گفت: دو هیئت تشخیص و یه هیئت حل اختلاف در شهرستان فعالیت دارد که در 6‌ماهه نخست امسال ۳۰۰ دادخواست در شهرستان ثبت شده که از این تعداد ۲۵٠ دادنامه صادر و ۱۱۰ مورد به سازش منجر شده است.
وی همچنین درباره درخواست‌های بیمه بیکاری گفت: در مجموع ۱۵۰ درخواست بیمه بیکاری در اداره ثبت شده که ۱۲۰ مورد به صورت سامانه‌ای و ۳۰ مورد به صورت دستی می‌باشد، که از این تعداد ۹۴ پرونده تأیید شده، ۲۲ مورد در کارتابل تأمین اجتماعی در حال بررسی است و ۲۸ مورد نیز به دلیل نقص مدارک رد شده است.
سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی نهاوند همچنین از انجام ۱۴۵ مورد بازرسی اتباع ، ۴ مورد بازرسی حادثه، ۶۰ مورد ادواری و ۸۲ مورد درخواست بازرسی در چارچوب وظایف این اداره خبر داد.
در حال حاضر 2دفتر کاریابی در نهاوند فعال است که خدمات مربوط به جویندگان کار و کارفرمایان را ارائه می‌کنند همچنین در یک سال گذشته  ۷۰۰ مورد مشاوره حقوقی در واحد روابط کار به متقاضیان ارائه شده است.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.