ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

کد خبر : 138754
 
اصناف محور و رکن توسعه اقتصادی هستند
تاریخ خبر : 1403-04-24
     
 
 
     
متن خبر :


همدان‌پیام_لیلا همتی: نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی گفت: برای توسعه اقتصادی و پایدار باید برنامه‌‌ریزی کرد و اصناف محور و رکن این برنامه‌ریزی هستند.

عباس صوفی در اجلاسیه اتاق اصناف مرکز استان همدان در محل  سالن اجتماعات اتاق اصناف اظهار کرد: معیشت مردم بسیار مهم است و هدف‌گذاری کردیم که اولویت کار باشد.

وی با بیان اینکه رئیس جمهور فردی متدین و اجتماعی است، افزود: امید است به کمک شایستگان بتوانیم مهمترین خواسته مردم یعنی موضوع معیشت را حل کنیم که نیازمند حل مسأله تورم است.

نماینده مردم همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بازار برای ما مهم و بازار فعال و پویا خواسته همه ماست، تصریح کرد: ما باید بازار ۸ میلیون نفر منطقه غرب کشور را در نظر گرفته و باید برای این جامعه برنامه‌ریزی کنیم.

وی با اشاره به اینکه کنارگذر همدان با شرایط فعلی سبب بن‌بست همدان می‌شود، ادامه داد: از ۲۰ کیلومتر همدان را جدا می‌کنند و سبب از دست رفتن بازار منطقه غرب کشور می‌شود. ما اجازه نداریم که با معیشت مردم بازی کنیم.

صوفی گفت: کنارگذر همدان یک اقدام غیر کارشناسی بود که برخی از افراد بی تخصص آن را مطرح کردند، در اصل ما کنارگذر می‌خواهیم اما از کنار همدان عبور کند نه از ۲۰ کیلومتری مسیر همدان را جدا کند.
وی با اشاره به اینکه برای رونق کسب و کار همدان باید فرودگاه را فعال کنیم، اظهار کرد: همدان نباید به خط دوم برود و برخی از افراد به خود اجازه دهند هرجا خواستند همدان را حذف کنند.

نماینده مردم  همدان، فامنین و قهاوند در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه همه مدیران باید در کنار مردم همدان باشند، افزود: نباید جسارت را از مدیر گرفت.
وی در ادامه تأکید کرد: در حوزه دریافت مالیات باید اقناع سازی کنیم که مالیات اخذ شده از مردم برابر قانون است.
صوفی گفت: دفتر ایمیدرو در همدان راه‌اندازی می‌شود و موافقت وزیر هم دریافت شده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در حوزه مسکن جا ماندیم، ادامه داد:4 سال پیش با متری ۳میلیون تومان امکان ساخت مسکن بود که امروز به ۱۲ میلیون تومان رسیده است.

نماینده مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ما باید از همه جهت باید به فکر منطقه باشیم و برای این مهم برنامه‌ریزی کامل را انجام دهیم.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.