ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

کد خبر : 143539
 
رضایت از مدیریت تأمین کالاهای اساسی در جنگ
تاریخ خبر : 1404-04-11
     
 
 
     
متن خبر :


ملایر- خبرنگار همدان‌پیام: مدیریت منابع استراتژیک در جنگ ۱۲ روزه و تأمین کالاهای اساسی بدون نگرانی برای آحاد مردم رضایت‌بخش بوده است.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، با اشاره به حملات رژیم صهیونیستی و وضعیت ذخایر استراتژیک کشور گفت: به لطف تدابیر مجلس و دولت، شرایط در حوزه کالاهای اساسی و ذخایر استراتژیک کاملا رضایت‌بخش است.

حجت‌الاسلام احد آزادیخواه تأکید کرد که از آرد و گندم گرفته تا مرغ و لبنیات، همه‌چیز به‌درستی تأمین شده و مشکلات اولیه ناشی از جابجایی جمعیت نیز به سرعت حل شد.

آزادیخواه درباره مدیریت منابع و ذخایر استراتژیک غذایی در کشور در زمان حمله رژیم صهیونیستی، گفت: به هر حال مورد حمله ناجوانمردانه صهیونیست‌ها قرار گرفتیم که اوایلش غیرمستقیم و بعد به‌صورت مستقیم عملا ما با آمریکا درگیر بودیم و تقریباً 12روز هم این اتفاق ادامه داشت.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی با بیان اینکه یکی از موضوعاتی که برای کشور در دوران جنگ حائز اهمیت است، وجود ذخایر استراتژیک و کالاهای اساسی است که همواره در همه کشورها در حالت جنگ مدنظر دولتمردان است، عنوان کرد: در شرایط فعلی هم به لطف خدا با تدابیر بسیار خوبی که مجلس و دولت اندیشیده‌اند و جلسات مشترک کمیسیون کشاورزی با هیأت رئیسه وزارت جهاد کشاورزی؛ یعنی وزیر و معاون و رؤسای سازمان‌ها، در اتاق بحران وزارت جهاد کشاورزی؛ الحمدالله شرایط کاملا رضایت‌بخش است و جای هیچ‌گونه نگرانی در حوزه کالای استراتژیک و ذخایر استراتژیک و کالاهای اساسی نیست.

وی تأکید کرد: از آرد و گندم گرفته تا روغن و شکر و لبنیات و گوشت و مرغ و بقیه اقلام مورد نیاز، همه چیز تأمین شده و اتفاقا با تدابیری که اندیشیده شد، بحث ثبت سفارش‌ها با شدت و حدت بیشتری دنبال می‌شود تا ما واردات‌مان را نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش دهیم و بتوانیم پاسخگوی شرایط خاص کشور هم ان‌شاءا... باشیم.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی درباره معضلات آرد و نان در طول جنگ 12روزه بیان کرد: چون در آن دوران جابه‌جایی جمعیت داشتیم و بخش قابل‌اعتنایی از مردم پایتخت به شهرستان‌ها سفر کرده بودند، به طور طبیعی یکسری آثار داشت و شرایط را هم پیچیده کرده بود.

وی یادآور شد: آمار دقیق در دست نبود که چند درصد از این جمعیت به چه شهرستانی رفتند. اما با تدابیری که بخش بازرگانی اندیشید، بلافاصله پس از مهاجرت و مسافرت هموطنان ما از پایتخت به شهرستان‌ها، سهمیه تهران و پایتخت کاسته شد و سرجمع سهمیه استان‌ها اضافه شد و از روز دوم یا سوم به بعد دیگر مشکل آرد و نان هم بیشتر در سراسر کشور حل شد. اگرچه یکی دو روز نخست این جابه‌جایی به طور طبیعی آثاری داشت و مردم قدری تحت فشار بودند، اما مشکلات حل شد.

آزادیخواه گفت: در حوزه مرغ هم به همین منوال از هزار و ۸۰۰ تن مرغی که در تهران مصرف می‌شد، تقریبا ۵۰درصدش کاسته شد و به شهرستان‌ها توزیع شد که این هم سبب شد با توجه به بازگشت حجاج عزیز از سفر مکه و آغاز محرم، باز ما مشکل خاصی در توزیع مرغ هم نداشته باشیم.

 نصب ۲۴ باتری ۴۲۰ آمپری در مرکز مخابرات روستای بهاره

نماینده ملایر در مجلس شورای اسلامی، در ادامه پیگیری‌های خود برای تقویت زیرساخت‌های ارتباطی و رفع مشکلات ناشی از بحران انرژی در شهرستان، با همراهی وزارت ارتباطات و شرکت مخابرات، زمینه نصب ۲۴ باتری ۴۲۰ آمپری را در مرکز مخابرات روستای بهاره فراهم کرد.

این مرکز به دلیل ظرفیت بالای ارتباطی و نقش مهم آن در پایداری خطوط تلفن ثابت و همراه اول، از نقاط حیاتی مخابراتی شهرستان محسوب می‌شود. “غلامی” رئیس اداره مخابرات ملایر، با اشاره به این موضوع گفت: باتری‌های نصب‌شده می‌توانند تا ۶ ساعت در شرایط بحرانی ارتباطات را پایدار نگه دارند. این پروژه با اعتباری بالغ بر 5/1 میلیارد تومان عملیاتی شد. 

وی افزود: با حمایت‌ها و پیگیری‌های مداوم حجت‌الاسلام و المسلمین آزادی‌خواه، نه‌تنها این پروژه اجرا شد، بلکه هماهنگی‌هایی نیز با دفتر تهران و شرکت ارتباطات سیار برای تقویت ۸ سایت شهری تلفن همراه در سطح شهرستان انجام شده است. 

غلامی همچنین تصریح کرد: در حال حاضر ۲۲۳ سایت تلفن همراه و ۶۲ مرکز روستایی در شهرستان وجود دارد که همگی به باتری و UPS تجهیز شده‌اند. با این حال، به‌دلیل ناترازی سراسری انرژی، تداوم این اقدامات نیازمند حمایت و پیگیری‌های بیشتر در سطح ملی است.»

وی با اشاره به اینکه تأمین برق اضطراری در مناطق مختلفی مانند حسین‌آباد ناظم نیز در دستور کار قرار گرفته، گفت: با آغاز فاز دوم این پروژه‌ها و ادامه تلاش‌های حجت‌الاسلام و المسلمین احد آزادی‌خواه، شاهد بهبود بیشتر در پایداری ارتباطات شهرستان خواهیم بود.

غلامی در پایان ضمن قدردانی از حجت‌الاسلام و المسلمین احد آزادیخواه و تیم مدیریتی همراه وی، ابراز امیدواری کرد که ثمره این اقدامات به نفع جوانان و مردم شهرستان بوده و در تاب‌آوری ارتباطات در برابر بحران‌ها نقش مؤثری داشته باشد.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.