ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 100234
 
معاون استاندار همدان:

بخش خصوصی و دولتی در اجرای کارها یکدیگر را یاری کنند
تاریخ خبر : 1398-07-18
     
   
     
متن خبر :

 حرکت به سمت خصوصی‌سازی تکلیفی است که باید دنبال شود، بخش خصوصی و دولتی باید یکدیگر را کمک کنند و رقیب نباشند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار همدان در مراسم  رونمایی طرح ملی واکسیناسیون رایگان نیوکاسل طیور بومی و روستایی، سامانه آنلاین بازرسی بهداشتی و دستگاه تشخیص مولکولی «ریل تایم پی سی آر» در استان همدان اظهار داشت: هرچند اقدامات دامپزشکان پنهان است و آنها را نمی‌بینیم اما وقتی سر سفره هستیم و از برکات آن بهره می‌بریم به زحمات این قشر پی‌ می‌بریم.
به گزارش مهر، سید محمدرضا میرصفدری با اشاره به تلاش های صورت گرفته توسط دامپزشکی در حوزه امنیت غذایی در استان همدان و با اشاره به اینکه امیدوارم این اقدامات در راستای برنامه کلان؛ توسعه‌یافتگی کشور را فراهم کند، گفت: راه‌اندازی نرم‌افزار آنلاین بازرسی بهداشتی توسط اداره کل دامپزشکی استان همدان در راستای اجرایی شدن دولت الکترونیک اقدامی بسیار ارزشمند است.
وی با بیان اینکه ایجاد دولت الکترونیک در راستای صرفه‌جویی و علمی کردن کار بسیار حائز اهمیت است، گفت: وقتی به شاخصه‌های اقتصادی و اجتماعی نگاه می‌کنیم دیده می شود که این فشارها نه تنها برای ما مشکلاتی ایجاد نکرده بلکه همواره بشر وقتی در سختی قرار می‌گیرد خلاقیت و نوآوری بیشتری خواهد داشت و سطح اتکا به توانایی خود را افزایش می دهد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.