ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

کد خبر : 135227
 
شهردار همدان بیان کرد

تعامل با اداره پست برای رضایت شهروندان
تاریخ خبر : 1402-08-16
     
 
 
     
متن خبر :

 

موضوعاتی از قبیل  پست، نشانی و آدرس، مسئله ملموسی در بین مردم بوده و هست و همه افراد هر روز با آن مواجه هستند.

در بحث شهری هر چه پست رونق داشته باشد موجب کاهش ترافیک، هدر رفت سوخت و هزینه‌ها خواهد شد. همه این موضوعات در کنار تعامل ارگان های مختلف از قبیل اداره پست و شهرداری به افزایش سطح رضایتمندی شهروندان در حوزه خدمات پستی منجر خواهد شد .

مشکل کنونی پلاک‌گذاری است چراکه آپارتمان‌سازی‌ها آدرس‌های دقیق و استاندارد را از بین برده  و نیاز به پلاک‌کوبی بوده و این امر با مشارکت شهرداری تسریع خواهد یافت.

در این  راستا و به منظور ایجاد تعامل بیشتر ب رای بهبود خدمات به مردم  مدیرکل پست استان همدان  با شهردار همدان و برخی از مدیران شهری دیدار کرد.

در این جلسه شهردار همدان  به تلاش‌های ملموس و با اهمیت پست در جامعه اشاره و عنوان کرد: پست به عنوان یکی از نیازهای اصلی مردم جایگاه ویژه‌ای دارد و‌ مشغله های مختلف این روزهای پست به خوبی گویای این موضوع است.

وی با تاکید بر ارتقای همکاری بین دو مجموعه شهرداری همدان و اداره پست تصریح کرد: ما در مجموعه مدیریت شهری در همه زمینه‌ها آماده همکاری با پست هستیم و تلاش داریم در موضوعات مشترک، نیازها و مسایل اداره پست را رفع کنیم.

سید مسعود حسینی افزود :  برای ساماندهی و مدیریت امور پستی از جمله پلاک کوبی معابر ، اجرای صندوق هوشمند، تسهیل تردد وسایل نقلیه پستی و هوشمندسازی در حوزه پستی آماده تعامل سازنده هستیم.

وی  با بیان اینکه پلاک کوبی به طور جدی در حال پیگیری است گفت: بیش از ۹۰ درصد معابر پلاک کوبی انجام شده و تلاش‌های خوبی برای به روز شدن اطلاعات معابر انجام شده که برای امور پستی کارآمد خواهد بود.

وی  با اشاره به احداث المان‌های مشاغل مختلف در شهر همدان افزار: قرار است المان مشاغل مختلف در شهر همدان اجرا شود و یکی از این المان ها ، المان پستچی است  که انشالله در قالب یک طرح مناسب  در مکان مناسب نصب می شود.

در ادامه مدیر کل پست استان همدان با تقدیر از خدمات شهرداری در حوزه‌های مختلف شهری به ویژه همکاری با اداره پست عنوان کرد: درخواست داریم شهرداری همدان، نامگذاری معابر بی نام و ساختمانهای بدون پلاک را با تمام توان انجام بدهد تا در حوزه پستی با مشکل مواجه نشویم.

نعیمی با تاکید بر هوشمندسازی و اجرای دولت الکترونیک در مجموعه مدیریت شهری و اداره پست افزود: با توجه به امور تخصصی و پیچیده در دو پنجره مجموعه نیاز به خدمات غیر حضوری ، نامگذاری معابر بدون نام، هوشمندسازی، صدور کد پستی به شدت احساس می‌شود و انشالله امیدواریم با تعامل شهرداری و اداره پست این مسایل رفع شود.

در این دیدار تمبر یادگاری دومین کنگره هشت هزار شهید استان از سوی مدیر کل پست به شهردار همدان اهدا شد.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.