ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 142663
 
جذب ۲۲ میلیارد اعتبار برای ارتقا زیرساخت‌های آموزشی رزن و درگزین
تاریخ خبر : 1404-01-31
     
 
 
     
متن خبر :


نماینده مردم شهرستان‌های رزن و درگزین از جذب و تخصیص ۲۲ میلیارد تومان اعتبار ویژه برای ارتقا کیفیت و زیرساخت‌های آموزشی رزن و درگزین خبر داد.

سید ابوالحسن مصطفوی غمام در گفت‌وگو با همدان پیام اظهار کرد: در راستای تقویت زیرساخت‌های آموزشی و ارتقاء کیفیت آموزش در شهرستان‌های رزن و درگزین، موفق به جذب اعتبارات ویژه‌ای برای این مناطق شده‌ایم.

وی با اشاره به تخصیص این اعتبارات در حوزه‌های مختلف آموزش و پرورش این 2شهرستان، خاطرنشان کرد: در همین رابطه اعتباری افزون‌بر 3 میلیارد تومان برای مدارس درگزین، رزن و سردرود به نسبت جمعیت دانش‌آموزان تخصیص یافته که این اعتبار با صلاحدید رؤسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها بین مدارس این مناطق تقسیم شده و به بهبود شرایط آموزشی و فراهم آوردن امکانات لازم برای دانش‌آموزان کمک شایانی خواهد کرد.

مصطفوی‌غمام ادامه داد: علاوه بر آن اعتباری افزون‌بر 3 میلیارد تومان نیز برای خرید تجهیزات اداری و آموزشی اختصاص یافته که این اعتبار برای خرید و تجهیز ادارات آموزش و پرورش 2شهرستان رزن و درگزین هزینه خواهد شد تا شرایط بهتری برای ادارات فراهم شود.

وی همچنین از تخصیص 6میلیارد تومان اعتبار ویژه برای تجهیز هنرستان‌های این 2شهرستان خبر داد و یادآور شد: تجهیزات تخصصی برای هنرستان‌ها در شهرستان‌های رزن و درگزین با این میزان اعتبار به منظور ارتقاء کیفیت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و فراهم کردن محیطی مناسب برای دانش‌آموزان این رشته‌ها تأمین شده است.

نماینده مردم رزن و درگزین در مجلس شورای  اسلامی ادامه داد: علاوه بر این با هدف ارتقاء سطح ورزش و نشاط در مدارس، ۱۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه برای تعمیر و بازسازی سالن‌های ورزشی در 2شهرستان رزن و درگزین اختصاص و جذب شده است.

مصطفوی غمام افزود: هدف از جذب این اعتبارات، ایجاد محیطی پویا و مناسب برای آموزش و پرورش و دانش‌آموزان بوده و همواره در تلاش هستیم تا با تخصیص منابع کافی، شرایط بهتری برای دانش‌آموزان و فرهنگیان فراهم کنیم.


 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.