ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 133629
 
شنیده4652
تاریخ خبر : 1402-05-17
     
   
     
متن خبر :

1- صدور احکام درخشان توسط دیوان عدالت اداری ادامه دارد. گویا دیوان، بخشنامه محرمانه استخدام هزاران نیرو در آموزش و پرورش را باطل کرده است. گفتنی است سال گذشته سازمان اداری و استخدامی کشور، بخشنامه محرمانه‌ای تدوین کرد که بر اساس آن ۶۳۸۲ نفر از نیروهای مراکز خاص، جذب آموزش و پرورش شوند. این بخشنامه مورد شکایت یک شهروند قرار گرفت و دیوان عدالت اداری، رسیدگی به آن را در دستور کار قرار داد و نهایتاً با این استدلال که این بخشنامه باعث محرومیت بقیه شهروندان ایرانی می شود، طی یک رأی درخشان حقوقی، آن را ابطال کرد.

2-خودروهای وارداتی هنوز به دست صاحبانشان نرسیده‌ است. گویا ۵ ماه از طرح فروش خودروهای وارداتی در سامانۀ یکپارچه گذشته و هیچ‌یک از ۳۳ هزار نفری که در آن ثبت‌نام کرده‌ و مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان بلوکه کرده بودند، خودرو تحویل نگرفته‌اند. گفتنی است از این افراد ۳۱.۸۹۲ حتی نمی‌دانند چه خودرویی قرار است به‌دستشان برسد.

3- ۸۰۰ هزار نفر در دو سال اخیر به مازندران مهاجرت کرده‌اند. گویا خشکسالی و تغییر اقلیم از عوامل این مهاجرت است. گفتنی است پیش‌بینی شده در صورت تداوم شرایط، مهاجرت‌های گسترده از استان‌های فارس و سیستان و بلوچستان که فرونشست‌‌های زیاد در آن صورت می‌گیرد، انجام شود.

4- استاندارد خواستار توقف تولید برخی خودروهای سنگین در کشور شده است. گویا از نظر استاندارد خودروی ۷۰ سال پیش نباید تولید شود‌ گفتنی است با این اقدام برخی از بن سازه‌های (پلتفرم‌های) خودرو‌های سنگین نظیر کامیون ۱۹۲۴ که در شرکت ایران خودرو دیزل تولید می‌شود باید ارتقا یافته یا با خودروی باری دیگری جایگزین شود.

5- شانس اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی پایین آمده است. گویا رشته‌های هنر، علوم پایه و کشاورزی کمترین تقاضا برای بازار کار در ایران را دارند. گفتنی است فارغ‌التحصیلان رشته‌های پزشکی ۶۳ درصد، علوم انسانی ۴۵ درصد و رشته‌های فنی و مهندسی ۴۱ درصد به ترتیب بیشترین شانس اشتغال را در بین فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به خود اختصاص داده‌اند.

۶- اختصاص سهمیه به رشته‌های حساس و با اهمیت باز هم مورد توجه قرار گرفته است. گویا اعلام شده بیش از ۵۰ درصد پزشکان متخصص، سهمیه‌ای هستند.

گفتنی است ماجرای سهمیه تنها به پزشکی و زیرمجموعه‌های سلامت خلاصه نمی‌شود و در هر رشته و دانشگاه پرطرفدار ماجرا همین است و در بسیاری از کدرشته‌ها و به‌خصوص در کدرشته‌ها با پذیرش محدود، بیش از ۵۰درصد صندلی‌ها به سهمیه‌ای‌ها می‌رسد.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.