ttttt1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 1 شهريور 1405

کد خبر : 123652
 
شهرداری همدان استقلال را شکست داد
تاریخ خبر : 1401-02-22
نویسنده : سلیمان رحیمی
     
 
 
     
متن خبر :


 تیم فوتبال استقلال خوزستان در همدان مقابل تیم شهرداری شکست تلخی را پذیرفت.
هفته بیست و نهم رقابت‌های لیگ فوتبال دسته یک قهرمانی باشگاه‌های کشور جام آزادگان در شهرهای مختلف دنبال شد و تیم‌های شهرداری همدان، خیبرخرم‌آباد، ملوان انزلی، خوشه طلائی‌ساوه، ویستاتوربین تهران، قشقایی شیراز و آرمان گهر سیرجان مقابل حریفان خود به پیروزی رسیدند و دو بازی نیز مساوی شد.
در یکی از این دیدارها تیم فوتبال شهرداری همدان میزبان استقلال خوزستان بود شهرداری که لشکری بازیکن مصدوم دارد در غیاب نیما اسکندری، آرمین طلائی‌منش، محمد عباسی‌تبار و امیرحسین پورقاسمی با ترکیبی متفاوت مقابل میهمان خود استقلال صف‌آرایی کرد.
شاگردان طلائی‌منش در این دیدار محکوم به پیروزی بودند و برای آنکه بقای خود را در لیگ یک قطعی کند به 3 امتیاز این بازی سخت نیاز داشتند. کادر فنی شهرداری نقاط ضعف و قوت حریف را آنالیز کرده بود و بازیکنان خود را با انگیزه بالا راهی میدان مسابقه کردند. در این بازی شهرداری با ترکیب پرویز کریمی ، پیمان حشمتی، محمد شعبانی، ساسان جعفری‌کیا،  حسین کاظمی، امیرمحمد نسائی، میثم زمانی، مهدی خلج، محمد بیرانوند، مرتضی کرمی و سجاد برخورداری قدم به میدان گذاشت. این دیدار در ورزشگان شهید حاجی بابایی مریانج برگزار شد.
بازی با میدان‌داری دو تیم آغاز شد و در دقایق ابتدایی دو تیم یکدیگر را محک زدند اما پس از گذشت دقایقی از بازی استقلال برتری نسبی پیدا کرد و حملاتی را روی دروازه شهرداری تدارک دید. تیم شهرداری نیز پس از گذشت دقایقی از زیر فشار استقلال بیرون آمد و حملاتی را روی دروازه حریف تدارک دید. در یکی از این حملات بازیکن شهرداری توسط مدافعین استقلال بیرون از محوطه جریمه سرنگون شد و یک ضربه آزاد مستقیم تقدیم شاگردان طلائی‌منش شد.
امیرمحمد نسائی هافبک خوش استیل شهرداری پشت این توپ قرار گرفت و به زیبایی توپ را در کنج دروازه استقلال جای داد تا شهرداری گل نخست را به نام خود ثبت کند.
پس از این گل شاگردان پورموسوی تلاش کردند تا گل خورده را جبران کنند اما مدافعین هوشیار و دروازه‌بان آماده شهرداری راه نفوذ آنها را بستند و نیمه نخست با برتری یک بر صفر شهرداری به پایان رسید.
با شروع نیمه دوم تیم میهمان تلاش زیادی کرد تا با گل تساوی دست پیدا کند اما مدافعان هوشیار شهرداری اجازه نفس کشیدن به حریف را ندادند. در نیمه دوم تیم فوتبال استقلال خوزستان با ۳ تعویض هجومی که انجام داد سعی بر جبران نتیجه داشت اما دفاع مستحکم و هوشمندانه تیم فوتبال شهرداری همدان مانع از موقعیت‌‌سازی حریف شد.
در این نیمه امیر حسین پورقاسمی، میلاد داودی، مرصاد فلاح نژاد و امیرحسین سوری برای تیم فوتبال شهرداری همدان به میدان رفتند و با این تعویض ها بازی به تعادل کشیده شد. ارتفاع بالای همدان از سطح دریا استقلالی‌ها را کم رمق کرد و بازی خوب یاران شهرداری نیز مزید بر علت شد تا استقلالی‌ها ناکام بمانند و شهرداری با هوشیاری و دقت بالا از تک گل خود حفاظت کرد تا پس از مدت‌ها طعم شیرین پیروزی را بچشد.
تیم شهرداری همدان با این پیروزی 38 امتیازی شد و به رده نهم جدول صعود کرد تا به هدف خود که بقا در نیمه نخست جدول بود برسد. این تیم حالا خیالش از بابت سقوط راحت شد و در حاشیه امنیت قرار گرفت اختلاف 6 امتیازی با رایکای بابل در 5 هفته به پایان رقابت‌ها فاصله خوبی است تا این تیم خطر سقوط را احساس نکند.
در دیگر بازی‌های این هفته تیم فوتبال ملوان انزلی با دو گل سایپای تهران را مغلوب ساخت تا دوباره به صدر جدول برگردد. تیم مس کرمان نیز بدون گل در بابل مقابل رایکا متوقف شد تا دوباره به رده دوم برگردد.
در این هفته تیم خوشه طلائی‌ ساوه در یک بازی پرگل به زحمت 3 بر 2 تیم نگون‌بخت و سقوط کرده شاهین شهرداری بوشهر را شکست داد و خیبر خرم‌آباد نیز با 3 گل از سد دیگر تیم سقوط کرده ماشین‌سازی تبریز گذشت.
تیم ویستاتوربین تهران با یک گل بر شهرداری آستارا فایق آمد و قشقایی شیراز نیز با همین نتیجه مس شهر بابک را با شکست بدرقه کرد و تیم آرمان‌گهر سیرجان تیم سوم جدول با دو گل پارس جنوبی جم را مغلوب ساخت تا به صعود امیدوار باشد. دو تیم استقلال ملاثانی و شمس آذر قزوین نیز بدون گل به تساوی رضایت دادند.
در پایان هفته بیست و نهم لیگ دسته یک کشور ملوان انزلی با 61 امتیاز صدرنشین است و مس کرمان نیز با 59 امتیاز در جای دوم قرار دارد تیم فوتبال آرمان گهر سیرجان هم با 53 امتیاز در رده سوم قرار دارد در انتهای جدول سقوط دو تیم ماشین‌سازی تبریز و شاهین شهرداری بوشهر قطعی شده است و برای سقوط تیم سوم رایکا بابل، استقلال ملاثانی و سایپای تهران بیش از دیگر تیم‌ها در خطر سقوط قرار دارند هر چند در روی کاغذ حتی ویستاتوربین و شهرداری آستارا نیز در خطر سقوط قرار دارند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.