ttttt1405-06-201405-06-30bool(false) 1405-06-201405-06-30bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 30 شهريور 1405

کد خبر : 134451
 
صادق گودرزی:

شکست تیلور، برنامه‌ریزی می‌خواهد
تاریخ خبر : 1402-07-01
     
 
 
     
متن خبر :


 عضو ملایری و سابق تیم ملی کشتی آزاد کشورمان بر این عقیده است که شکست دیوید تیلور به برنامه‌ریزی فنی نیاز دارد.

صادق گودرزی، درباره عملکرد کشتی آزاد در مسابقات جهانی صربستان عنوان کرد: با توجه به اینکه یک سال قبل از المپیک است و همه کشورها با بهترین شرایط به مسابقات جهانی آمده‌اند بچه‌های ما بد نبودند. ما سه فینالیست داشتیم.

وی با بیان اینکه باخت مجتبی گلیج و رحمان عموزاد در ثانیه‌های پایانی باعث شد تا مدال‌های خوشرنگ از دست برود، درباره دلایل این دو شکست تصریح کرد: اینجا بحث روانی مطرح است که مربوط به کشتی‌گیر می‌شود چون نتوانسته حریف را کنترل کند. پژمان درستکار چندین بار به گلیج گفت که بچرخ و وسط نایست. فیلم رحمان را هم دارم که حریفش دوبنده را کشید و تعادل رحمان به هم خورد.

دارنده مدال نقره جهان و المپیک در خصوص شکست حسن یزدانی مقابل دیوید تیلور و اینکه به نظر می‌رسد ما نمی‌توانیم این کشتی‌گیر را شکست دهیم، خاطرنشان کرد: یزدانی ۹ مدال جهان و المپیک را دارد و پرافتخارترین ورزشکار ماست. او یک قهرمان و پهلوان واقعی است اما کشتی یک سر برد دارد و یک سر باخت. او جلوی تیلور اشتباه فنی داشت؛ در آن لحظه که باید پایش را عقب می‌گذاشت پا را در اختیار تیلور گذاشت.

گودرزی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه آیا بحث روانی باعث باخت حسن یزدانی شده؟ بیان کرد: در فینال جهانی بار روانی بالاست اما یزدانی هشت بار فینال تجربه کرده و این مسابقه نهمین فینال او بود. یزدانی با این چیزها زندگی می‌کند و من شرایط او را حس می‌کنم. یزدانی تیلور را در سال ۲۰۲۱ شکست داد.

کشتی‌گیر مطرح سابق کشورمان در پاسخ به این سوال که برتری یزدانی بلافاصله بعد از المپیک بود و آن موقع شرایط مسابقات جهانی فرق می‌کرد، گفت: من موافق این نیستم. اگر یزدانی در شرایط ایده‌آل نبود نمی‌توانست تیلور را شکست دهد.

شرایط برای هر دو کشتی‌گیر یکسان بود؛ اگر المپیک پیک آمادگی یزدانی بود برای تیلور هم همین بوده است پس در جهانی هم شرایطشان یکی بود. مبارزه یزدانی و تیلور مبارزه استراتژی و تاکتیک است.

پیشکسوت کشتی آزاد کشورمان یادآور شد: ما باید برنامه‌ریزی داشته باشیم تا بتوانیم تیلور را شکست دهیم. کشتی دو دهه است که رو به رشد بوده و همه مسابقات کدگذاری شده است. دیگر وقت آن گذشته که ما از تلویزیون کشتی را خیلی راحت نگاه می‌کردیم.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.