ttttt1405-07-081405-07-18bool(false) 1405-07-081405-07-18bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : شنبه ، 18 مهر 1405

کد خبر : 149954
 
رشد ۲ برابری جان باختگان حوادث گردوتکانی در همدان
تاریخ خبر : 1405-07-18
     
   
     
متن خبر :

 رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: سقوط از درخت گردو از زمان برداشت این محصول امسال چهار فوتی بر جا گذاشته که ۲ برابر آمار سال گذشته است.
محمد ربیع یگانه افزود: سه نفر در تویسرکان و یک نفر در ملایر امسال بر اثر سقوط از درخت گردو جان خود را از دست دادند.
وی یادآوری کرد: پارسال ۱۲۹ نفر بر اثر سقوط از درخت حین گردوتکانی مصدوم و ۲ نفر جان باختند.
رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهارکرد: همچنین امسال گردو تکانی موجب مصدومت ۱۹۸ نفر در این استان شده است.
ربیع یگانه در گفت و گو با ایرنا افزود: ۹۳ نفر در تویسرکان، ۴۹ نفر در ملایر، ۳۳ نفر در نهاوند، ۱۹ نفر در شهرستان همدان و چهار نفر در شهرستان بهار به علت سقوط از درخت گردو دچار جراحت شدند.
وی با بیان اینکه رعایت نکات ایمنی حین گردوتکانی می تواند موجب پیشگیری از حوادث تلخ شود، گفت: بسیاری از این حوادث منجر به آسیب‌های شدید ستون فقرات و اندام‌ها، معلولیت های دائمی و فوت مصدومین منجر می شود.
ربیع یگانه اضافه کرد: رنج سنی متوفیان و مصدومان گردو تکانی بین ۱۸ تا۶۰ سال است.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.