ttttt1405-05-101405-05-20bool(false) 1405-05-101405-05-20bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 20 مرداد 1405

کد خبر : 122224
 
یوسف شعبانی مدیریت کار و رفاه اجتماعی استان را از توصیفیان تحویل گرفت

پایان مناقشه بر سرمدیرکار
تاریخ خبر : 1400-11-21
نویسنده : غزل اسلامی
     
 
 
     
متن خبر :

■ معاون وزیر: 65 میلیون نفر با ما کار می‌کنند


 در ادامه جابه‌جایی مدیران استان، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز تغییر کرد.
پس از کش‌وقوس‌های فراوان و دخالت برخی نمایندگان در انتصاب مدیرکل این اداره‌کل، بالأخره تکلیف روشن شد و یوسف شعبانی از حراست نوسازی مدارس استان با حکم وزیر کار در رأس امور کار و اشتغال استان قرار گرفت.
پیش از این حمیدرضا یاری به‌ عنوان مدیرکل کار استان تعیین شده بود؛ اما دقایقی پیش از معارفه، با دخالت‌ یکی از نمایندگان استان و با نگاه سیاسی مراسم به ‌هم خورد و معاون وزیر بدون توضیح از همدان به تهران رفت و این اداره‌کل به مدت بیش از یک ‌ماه در بلاتکلیفی در تعیین مدیر به‌سر برد.
با روانه شدن انتقادهای فراوان به وزیر کار برای این اتفاق، حالا پس از گذشت حدود یک ماه، شبانه مدیرکل جدید این اداره تعیین شد و انتصاب صورت گرفت که مراسم تکریم و معارفه، روز گذشته با حضور معاون تعاون وزیر برگزار شد.
سید احمد توصیفیان ازجمله مدیران با پشتکار و بسیار جوان در استان بود که در تعامل با بخش خصوصی، کارگاه‌ها و همچنین رسانه‌ها کم نمی‌گذاشت. در اغلب موارد در زمان نیاز به بازدید وی از واحدهای تولیدی به همراه معاونان و سایر کارکنان اداره در محل حضور می‌یافت و برای حل مشکل به ‌دنبال راهکار می‌گشت. وی موافقان پاشنه‌کشیده و مخالفان تند و تیزی داشت که در دوره استانداری سابق نیز به‌ دلیل فشار مخالفان قرار بر تغییر وی شد، اما برنامه‌های توصیفیان در حوزه‌های مختلف سبب ابقا شد.
کسب رتبه دوم اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در بین دستگاه‌های اجرایی، رتبه برتر گروه سلامت، رتبه نخست عملکرد در بین دستگاه‌های اجرایی و قرارگرفتن جزو 3 استان برتر در رتبه‌بندی وزارت کار از جمله موفقیت‌های این اداره‌کل در زمان تصدی‌گری توصیفیان بوده است. همچنین کاهش چشمگیر نرخ بیکاری و رتبه نخست در پرداخت تسهیلات مشاغل روستایی از دیگر اتفاقات دوره مدیریت وی به‌شمار می‌رود.
توصیفیان در مدتی که در اختیارش قرارگرفت تا عملکرد 6 ساله خود را تشریح کند به چند مورد کوتاه و کلی اشاره کرد و گفت که جزئیات آن را به وزارتخانه ارسال خواهد کرد. اما بر این نکته تأکید کرد که در حوزه تعاون، کار کیفی انجام شده، و 3 سال پیش، کمیته صیانت از تعاونی‌ها برای نخستین بار در کشور راه‌اندازی شد که به الگو و یک دستورالعمل کشوری برای سایر استان‌ها تبدیل شد.
وی ادامه داد: 3 دسته تعاونی داریم که یک دسته تعاونی سبز هستند که نیاز به توسعه دارند، تعاونی‌های نارنجی نیاز به توجه بیشتر و تعاونی‌های قرمز، نیاز به بررسی در کمیته صیانت از تعاونی‌ها را دارند.

 تعهدات مدیرکل جدید
مدیرکل جدید تعاون، کار و رفاه اجتماعی هم با قدردانی از تلاش توصیفیان در مدت مدیریتش گفت: از کارکنان این اداره شناخت خوبی دارم و به آنها ارادت دارم و امیدوارم بتوانم با کمک آنها خدمات مناسبی به جامعه هدف بدهم.
یوسف شعبانی با تأکید بر اینکه مسائل حقوق و معیشت اولویت خواهد بود، ادامه داد: امروز همه شاهد باشید که با نیت خالص این سمت را پذیرفته‌ام و با همین نیت هم از اینجا خواهم رفت.
وی ادامه داد: 25 سال در مجموعه وزارت کار خدمت کرده‌ام و به جرأت می‌توانم بگویم 80 درصد مواقع را 2 شیفت کار کرده‌ام و امروز در حضور همه تعهد ویژه به مقام معظم رهبری برای تحقق محورهای تأکیدی ایشان در بیانیه گام دوم، تعهدم به ریاست‌جمهوری برای تحقق شعار سال، عدالت‌محوری، فسادستیزی و توجه ویژه به قشر محروم، تعهد به وزیر برای تحقق نیاز مردم و استاندار برای پیشبرد اهداف استان را اعلام می‌کنم؛ بنده ویژگی کار جهادی و خالصانه را تا دم مرگ حفظ خواهم کرد.

 افزایش مدیران با جابه‌جایی
معاون تعاون وزیر کار هم با بیان اینکه گردش مدیران، یک رویکرد مدیریتی است، گفت: تغییر مدیران اتفاق برد-برد است و سبب آموزش و ایجاد گردش می‌شود که روحیه افراد را هم بالا می‌برد؛ اما ممکن است جوامع فرهنگی و سیاسی طور دیگری این جابه‌جایی را تفسیر کنند.
مهدی مسکنی افزود: اگر دقت کنید متوجه می‌شوید که کارکنان بانک‌ها مدام در حال تغییر و جابه‌جایی هستند چون برای بالا بردن روحیه کاری خوب است.
وی با بیان اینکه توصیفیان از سرمایه‌های جمهوری اسلامی ایران است و باید سال‌ها از این سرمایه استفاده کرده و از آن مراقبت شود که هدر نرود، ادامه داد: ایشان از مدیران گام دومی و جوان است که از بدنه وزارتخانه آمده و کارش را از کارشناسی در معاونت فرهنگی آغاز کرده است.
مسکنی افزود: آقای شعبانی هم جزوی از مجموعه همین وزارتخانه است و در استان‌های کردستان و مرکزی خدمات ارزنده‌ای داشته که حالا در زادگاه خود مشغول به خدمت شده است.
وی ادامه داد: گردش مدیران، یک رویکرد مدیریتی است که در تمام سیستم‌ها اتفاق می‌افتد و موجب می‌شود که رکود در جایی اتفاق نیفتد.
مسکنی با بیان اینکه مسئولیت در اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وظیفه سختی است، مطرح کرد: همه نگاهشان به این وزارتخانه است و ۶۵ میلیون نفر با ما کار می‌کنند و اگر ثانیه‌ای غفلت کنیم باید جواب بدهیم. مسئولیت چیزی جز بار شرعی نیست و اگر کسی امروز در شهر شما گرسنه سر بر زمین بگذارد ما باید جواب بدهیم.

 اتاق تعاون سفیر صادرات استان به اقلیم است
دبیر کانون کارآفرینان استان هم در این مراسم گفت: معتقد هستم آقای توصیفیان در 6سال مدیریتش در استان کیفیت کارش از کمیت آن بیشتر بوده و با وجود چالش‌های 2سال اخیر به‌ دلیل تحریم و کرونا، مدیریت مدبرانه وی استان را در حوزه کاری این اداره، سرافراز و کم‌چالش کرده است.
نصرت‌ا... طاقتی‌احسن افزود: به نظر ما آقای توصیفیان خادم بخش خصوصی بوده و به یاد ندارم جلسه‌ای یا مشکلی در این بخش وجود داشته که ایشان یا معاونانش حضور نداشته باشند و قدم بلندی برای حل آن برنداشته باشند.
وی با تأکید بر اینکه مدتی است تغییر و تحول در این اداره قطعی بوده؛ اما هیچگونه خللی به کار و مجموعه کاری و مدیریتی آقای توصیفیان وارد نکرد و تا دقایق آخر کارش را با انگیزه انجام داد، گفت: ما لقب «فرزند استان» را به دکتر توصیفیان می‌دهیم و معتقد هستیم که در آینده در پست‌های کلیدی‌تر خدمت خواهد کرد؛ اما انتظار داریم نام همدان را در پست‌های آینده ویژه در نظر بگیرد.
طاقتی‌احسن ادامه داد: با روحیات آقای شعبانی هم آشنا هستیم و از انتخاب ایشان برای مدیرکلی این اداره ابراز خرسندی می‌کنیم، قبول این سمت در شرایط فعلی شجاعت می‌خواهد که قابل تقدیر است.
وی خطاب به مدیرکل جدید گفت: در این اداره 2 بال برای توسعه داریم، یک بال بدنه دولتی و کارشناسان مجموعه است که انتظار می‌رود از حداکثر توانمندی‌ها و شایستگی‌ها استفاده کنید. بال دوم بخش خصوصی است و با توجه به اعلام وزیر کار در این‌باره که گفت می‌خواهیم 2 میلیون کارآفرین در کشور داشته باشیم باید توجه ویژه به بخش خصوصی شود چون این اقدامات توسط بخش خصوصی جامه‌عمل می‌پوشد.
طاقتی‌احسن در ادامه خطاب به معاون وزیر گفت: اتاق تعاون استان سفیر صادرات به اقلیم کردستان است و با توجه به سیاست کشور در پررنگ‌ کردن روابط با همسایه‌ها، انتظار داریم فعالیت اتاق تعاون استان را در این رابطه به‌صورت ویژه در نظرقرار بگیرد.
دبیر کانون کارآفرینان با تأکید بر لزوم بازبینی قوانین کار افزود: شورای حل اختلاف و هیأت‌های رسیدگی در اداره کار خوب است، اما به نظر می‌رسد از حقوق کارآفرینان نیز باید در کنار حق و حقوق کارگران مراقبت شود.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.