ttttt1405-05-231405-06-02bool(false) 1405-05-231405-06-02bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 2 شهريور 1405

کد خبر : 147059
 
برگزاری مراسم روز مزرعه در کبودراهنگ
تاریخ خبر : 1405-03-13
     
   
     
متن خبر :

به گزارش همدان‌پیام، کشاورزان استان با هدف پایداری تولید در دیمزار‌ها در برنامه روز مزرعه کشت‌های تناوبی در زمین‌های گندم دیم در کبودراهنگ شرکت کردند تا در زمین‌های ایش حبوبات و گیاهان دارویی کشت کنند که هم سبب کمک به اقتصاد کشاورز است و هم سبب افزایش عملکرد محصول در سال بعد خواهد شد.
همچنین کارشناسان راهکار‌های افزایش در عملکرد تولید غلات از جمله استفاده از بذر‌های اصلاح شده و مناسب منطقه و استفاده از کود‌های ریز مغزی به کشاورزان ارائه کردند.
در ادامه کشاورزان از مزرعه الگویی گندم و جو دیم بازدید کردند تا رقم‌های کشت شده انواع بذور گندم و جو دیم را با رقم شاهد منطقه خود مقایسه کنند و بهترین بذر را برای کشت انتخاب کنند.
سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان کبودراهنگ گفت: شهرستان کبودراهنگ دارای بیش از ۳۰۰ هزار هکتار زمین زراعی است که از این مقدار سالانه حدود ۱۴۰ هزار هکتار غلات کشت می‌شود که حدود ۸۰ هزار هکتار از این زمین‌ها به شکل ایش باقی می‌ماند که باید در آنها حبوبات و گیاهان دارویی کشت شود.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.