ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 8 مهر 1405

کد خبر : 149678
 
اردوی جهادی دانشگاه آزادی‌ها در روستاهای محروم قهاوند
تاریخ خبر : 1405-07-07
     
   
     
متن خبر :

 مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان از برگزاری اردوی جهادی دانشجویان این دانشگاه در روستاهای کوزره، خماجین و قشلاق علیا از توابع منطقه قهاوند خبر داد و گفت: دانشجویان جهادگر در این اردو با اجرای فعالیت‌های عمرانی، فرهنگی، آموزشی و پزشکی، بخشی از توان خود را برای خدمت‌رسانی به مردم مناطق کمتر برخوردار به کار گرفتند.
 امیر مهدی بختیاری در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی همدان اظهار کرد: فعالیت‌های عمرانی یکی از محورهای اصلی این اردوی جهادی بود و در همین راستا، عملیات رنگ‌آمیزی و بهسازی مسجد تاریخی روستای خماجین با مشارکت دانشجویان جهادگر انجام شد.
وی افزود: با توجه به شرایط اقلیمی منطقه قهاوند، خشکی هوا و محدودیت منابع آبی، پیش از اجرای طرح کاشت نهال با کارشناسان منابع طبیعی مشورت شد و در نهایت ۵۰ اصله نهال از گونه‌های مقاوم به خشکی شامل سنجد و داغداغان در محوطه مسجد تاریخی روستای خماجین غرس شد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان ادامه داد: این اقدام علاوه بر زیباسازی محیط پیرامونی مسجد، با هدف ترویج فرهنگ درختکاری، حفظ منابع طبیعی و توسعه فضای سبز متناسب با شرایط اقلیمی منطقه انجام گرفت.
بختیاری با اشاره به اجرای برنامه‌های فرهنگی و آموزشی در این اردو گفت: دانشجویان جهادگر در روستاهای کوزره، خماجین و قشلاق علیا، برنامه‌های فرهنگی و آموزشی را برگزار کردند و در کنار آن، غربالگری و ارائه خدمات پزشکی نیز به مردم منطقه انجام شد.
وی همچنین از اجرای طرح زیباسازی مدرسه روستای قشلاق علیا خبر داد و افزود: رنگ‌آمیزی و زیباسازی فضای مدرسه با طراحی ویژه، با هدف ایجاد محیطی بانشاط‌تر و مناسب‌تر برای دانش‌آموزان این روستا انجام شد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان با بیان اینکه اردوهای جهادی زمینه‌ای برای حضور دانشجویان در عرصه خدمت‌رسانی اجتماعی و تقویت روحیه مسئولیت‌پذیری آنان است، گفت: دانشجویان جهادگر در این اردو تلاش کردند در کنار فعالیت‌های عمرانی، در حوزه‌های فرهنگی، آموزشی و سلامت نیز در خدمت مردم منطقه باشند.
بختیاری در پایان خاطرنشان کرد: استقبال و همراهی مردم روستاهای منطقه قهاوند با گروه‌های جهادی، انگیزه دانشجویان را برای تداوم این فعالیت‌ها افزایش داده است و بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان، خدمت‌رسانی به مناطق روستایی و کمتر برخوردار را در برنامه‌های آینده خود دنبال خواهد کرد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.