|
فرمانده انتظامي استان همدان از کشف کالاي قاچاق به ارزش 15 ميليارد ريال در اين استان خبر داد.
حسين نجفي در گفت وگو با پليس اظهار داشت: در تداوم اجراي طرح تشديد مبارزه با پديده شوم قاچاق و سرکشي از واحد هاي صنفي، ماموران پليس امنيت اقتصادي استان با انجام بررسي هاي تخصصي موفق به لوازم خانگي قاچاق در همدان شدند.
وي افزود: در بازرسي از واحد صنفي 5 دستگاه تلوزيون، يک دستگاه کولر گازي، يک دستگاه ماشين لباسشويي و يک دستگاه ماکروفر قاچاق کشف شد .
نجفي با اشاره به اينکه ارزش کالاهاي کشف شده برابر اظهار نظر کارشناسان 15 ميليارد ريال برآورد شده است، خاطرنشان کرد : در اين رابطه 2 نفر متهم با تشکيل پرونده به مرجع قضائي معرفی شدند.
فرمانده انتظامي استان با تاکيد بر اينکه طرح نظارت و کنترل بر بازار با هدف پيشگيري از قاچاق به صورت هدفمند توسط پليس در حال اجراست؛ خاطر نشان کرد: از شهروندان مي خواهيم در صورت اطلاع از هرگونه قاچاق و احتکار کالاهاي اساسي و مايحتاج ضروري مردم موضوع را از طريق تماس با شماره 30110 اعلام تا در اسرع وقت با متخلفان برخورد قانوني صورت گيرد.
|