ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 31 شهريور 1405

کد خبر : 102483
 
تاریخ خبر : 1398-09-17
     
 
 
     
متن خبر :


 فیلم«منطقه پروازممنوع»  نخستین فیلم پربیننده‌ در میان فیلم‌های در حال اکران همدان است ، مسئول اکران این فیلم در همدان از استقبال مردم خبر داد و گفت: اکران ویژه این فیلم سینمایی با حضور کارگردان و بازیگران این فیلم سینمایی در سینمافلسطین برگزار شد و خوشبختانه استقبال خوبی داشت.
به گزارش فارس ، سیدعبدالعلی دهقانی با اشاره به استقبال خوب مردم از فیلم سینمایی «منطقه پروازممنوع» اظهار کرد: این فیلم در مدرسه اندیشه و هنر (ماه) تولید شده و از ۱۵ آبان در سینماهای کشور در حال اکران است که توانسته مخاطبان بسیاری را به سینماها بکشاند.
مسئول اکران فیلم «منطقه پروازممنوع» در همدان خاطرنشان کرد: بر اساس آمار سایت «سینماتیکت»، فیلم «منطقه پروازممنوع» طی دو هفته متوالی، از میان فیلم‌های در حال اکران، عنوان سومین فیلم پرفروش کشور را کسب کرده است.
وی با اشاره به اینکه روز گذشته مردم همدان میزبان کارگردان و بازیگران این فیلم در سینمافلسطین بودند و با توجه به استقبال گسترده مردم از این فیلم، علاوه بر سه سانس ویژه، یک سانس فوق‌العاده نیز به فیلم اختصاص یافت گفت: حدود ۶۰۰ نفر مخاطب با بازیگران و کارگردان این فیلم به تماشای آن نشستند.
دهقانی تصریح کرد: در این برنامه امیر داسارگر(کارگردان)، بهار نوحیان و پوریا سلطان‌زاده (بازیگر) و متین پاکزاد(بازیگر نوجوان) حضور داشتند.وی با بیان اینکه گروه‌های سرود منتظران المهدی، تبیان، آوای خضرا و مدرسه علامه امینی در پایان هر سانس تیتراژ پایانی این فیلم را اجرا کردند گفت: فیلم «منطقه پروازممنوع» هم اکنون در سینمافلسطین و قدس در حال اکران است.
مسئول اکران فیلم «منطقه پروازممنوع» در همدان اظهار کرد: تاکنون حدود ۱۰ هزار مخاطب برای تماشای این فیلم بلیت خریداری کرده‌اند که در صدر فیلم‌های اکران شده در همدان است.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.