ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 23 مرداد 1405

کد خبر : 111837
 
سال پایانی شورا و انتظارات
تاریخ خبر : 1399-06-27
     
   
     
متن خبر :


 سال پایانی فعالیت شوراهای اسلامی شهر و روستا از 2 جهت با 3 سال گذشته متفاوت است.
یکی اینکه با توجه به شعارها، برنامه‌ها و اولویت‌های تعریف‌شده توسط شورا که به افکار عمومی نیز ارائه شده است، انتظار می‌رود سمت و سوی حرکت‌های اعضای شورا به گونه‌ای باشد که مردم تحقق اهداف مورد نظر را احساس و مشاهده کنند.
این موضوع در شهرهای بزرگی چون همدان از اهمیت بیشتری برخوردار است.
مردم نه‌تنها وعده‌ها و شعارهای هریک از اعضای شورای شهر و همین‌طور اولویت‌های تعریف‌شده در آغاز فعالیت این نهاد مهم اجتماعی را فراموش نکرده‌اند، بلکه انتظار دارند بروز و ظهور عینی تصمیمات شورای شهر را در توسعه شهری ببینند.
در همین راستا علاوه‌بر رفع مشکلاتی که پیش‌تر وعده داده شده بود، اجرای طرح‌ها و پروژه‌های شهری که به رشد و توسعه کمی و کیفی منجر شده باشد، از توقعات افکار عمومی است.
خوب است اعضای شورای شهر در سال پایانی مسئولیت خود اهتمام ویژه‌ای به این موضوع داشته باشند.
از این جهت کار و تلاش در سال پایانی نه‌تنها نباید کاهش یابد، بلکه با قوت و قدرت بیشتر اموری که لازمه توسعه شهری و برآورده شدن انتظارات مردم است، دنبال شود.
نکته دوم به ساختار شوراهای اسلامی شهر و روستا به‌عنوان یک نهاد کاملا اجتماعی برمی‌گردد که اتفاقا مسئولیت اعضای شورا را مضاعف می‌کند.
پارلمان شهری چنانچه به‌دنبال انجام مسئولیت ذاتی خود باشد، حتما لازم است از حواشی سیاسی و سیاست‌زدگی دوری کند.
شاید در سال پایانی به جهت برگزاری انتخابات آتی فضای حاکم بر شورای شهر را تحت‌الشعاع قرار دهد که در این‌صورت نه‌تنها از اهداف خود دور خواهد شد، بلکه ممکن است دچار روزمرگی شود.
بر این اساس انتظار می‌رود شورای اسلامی شهر با دقت و توجه بیشتر نسبت به برنامه‌های تحولی و توسعه‌محور خود، فعالیت‌ها را دنبال کنند و اجازه ندهند حواشی سیاسی به‌ویژه مسائل انتخابات بر فضای شورا سایه افکند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.