ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : جمعه ، 27 شهريور 1405

کد خبر : 144820
 
فرماندار نهاوند تأکید کرد

نظارت بر نرخ‌های یک بام و 2هوا در بازار
تاریخ خبر : 1404-07-15
     
 
 
     
متن خبر :

نهاوند - خبرنگار همدان‌پیام: با توجه به نزدیک شدن به فرآیند انتخابات شوراهای اسلامی، لازم است پیوست انتخاباتی با هدف افزایش مشارکت در دستور کار مدیران قرار بگیرد و آنان حضور پررنگی در دیدارهای عمومی و مردمی داشته باشند.
 
فرماندار نهاوند در شورای اداری شهرستان با تأکید بر تلاش مدیران در جلب رضایت مردم و پاسخ مناسب به ارباب رجوع، از سفر استاندار به نهاوند خبر داد و گفت: در جریان این سفر برخی پروژه‌ها افتتاح، کلنگ‌زنی و بازدید خواهند داشت.
 
به گفته مجتبی بیرانوند، تمامی اعتبارات ۴۰۳ تا پایان سال مالی شهریورماه جذب شده و انتظار می‌رود مدیران دستگاه‌ها نسبت به جذب اعتبارات (۸۰ درصد) ملی و استانی (۲۰ درصد) برای سال مالی جاری تمام تلاش خود را به‌کار بگیرند.
 
وی گفت: موضوع وفاق ملی که مورد تأکید رئیس‌جمهور است، در استان با محوریت استاندار و نماینده ولی فقیه و در شهرستان هم با حمایت نماینده مردم در مجلس و امام جمعه عملیاتی شده است.
 
بیرانوند بر اعمال نظارت و کنترل بیشتری نسبت به بازار تأکید کرد.
 
 نرخ‌های یک بام و 2 هوا کنترل شود
 
وی از متولیان در شهرستان خواست نسبت به تک‌نرخی شدن عرضه مرغ و نظارت و تشدید بازرسی‌ها در سایر اقلام و یکسان شدن قیمت‌ها اقدامات مؤثرتری را اعمال کنند.
 
همچنین تیم بازرسی به مدت یک ماه متشکل از نیروهای استانی و شهرستانی نسبت به عرضه اقلام در بازار نظارت خواهند داشت.
 
 قدردانی از شهردار
 
فرماندار نهاوند از یوسفی نوید، شهردار نهاوند نسبت به اجرای برخی اقدامات و تعاملی که با سایر دستگاه‌های خدماتی و فرهنگی شهرستان با ارائه خدمات دارد، قدردانی کرد.
 
 مهلت ۱۰ روزه برای نتیجه بررسی
 
همچنین در بحث نقشه تحول جامع و توسعه شهرستان با توجه به اعلام مدت ۱۰روزه خواستار توجه ویژه مدیران شد.
 
بیرانوند تأکید کرد: موضوع امیدآفرینی با استفاده از فرصت‌های حضور و تشریح اقدامات نظام برای مردم و کاهش آسیب‌های اجتماعی و تقویت نشاط اجتماعی و برگزاری جشنواره‌ها مدنظر مدیران باشد.
 
وی همچنین از برگزاری شوراهای اداری شهرستان به‌صورت چرخشی در مراکز بخش‌ها و پیگیری موضوعات بخش‌ها خبر داد.
 
 قانون برای خدمت یکسان به همه است نه مانع‌تراشی
 
امام جمعه نهاوند در شورای اداری شهرستان گفت: قانون برای خدمت و رفع موانع مردم و برای همه یکسان است، نه برای سنگ‌اندازی و ایجاد مانع برای مردم عادی و سکوی پرتاب افراد عادی و مستحق خدمت!
 
حجت‌الاسلام محمدی ابراز امیدواری کرد: هر مسئولی در جایگاه خود و مدتی که حضور دارد، حالا یک سال کم یا زیاد، تلاش خود را برای گره‌گشایی و خدمت واقعی به مردم به کار بگیرد و اثرات نیک آن در زندگی افراد در جامعه به‌خوبی دیده شود.
 
 قلعه نهاوند احیا می‌شود
 
شهردار نهاوند در شورای اداری شهرستان از احیای قلعه نهاوند با توجه به مطالبات مردم و با هدف توسعه گردشگری شهر خبر داد و گفت: بازسازی قلعه به عنوان پرچمدار نام این شهر در دستور کار است و جلساتی با مسئولان و متولیان موضوع با پیگیری‌های لازم در حال انجام می‌باشد.
 
مجید یوسفی نوید از انعقاد قرارداد سرمایه‌گذاری برای راه‌اندازی شهر خودرو در نهاوند با سرمایه‌گذاری ۴۰۰ میلیارد تومان در زمینی به مساحت ۱۷ هزار متر مربع با مشارکت بخش خصوصی خبر داد که بزودی توسط مسئولان استانی کلنگ‌زنی خواهد شد.
 
 تعیین تکلیف ۷۰ باب مغازه پس از دو ده
 
یوسفی نوید همچنین درباره مشکل چندین ساله مالکان ۷۰ باب مغازه پس از ۲۰ سال خبر داد که در تفاهم‌نامه‌ای سند مالکیت به نام شهرداری انتقال داده شد و با توجه به جلساتی که با مالکین برگزار شده، مقرر شد در بودجه سال آینده قرار گیرد و عملیات اجرایی آن آغاز شود.
 
 پردیس سینمایی در پلان آخر
 
شهردار نهاوند همچنین درباره راه‌اندازی پردیس سینمایی هم گفت: با توجه به زمین موجود و مصوبه ماده ۵ توسط شهرداری، انتظار می‌رود با توجه به نشست‌هایی که با نماینده نهاوند در مجلس انجام شده، بزودی این مطالبه عمومی هم تحقق یابد.
 
 افتتاح پارک خانواده با همایش پیاده‌روی
 
شهردار نهاوند در پایان افزود: پارک خانواده در مجتمع تفریحی توریستی بام نهاوند در قالب فاز دوم به مساحت ۲۵ هزار متر مربع با اعتباری بالغ بر ۴۰ میلیارد تومان با برگزاری همایش پیاده‌روی در پایان هفته به دست خانواده‌های نهاوندی افتتاح و به شهروندان تقدیم خواهد شد.
 
 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.