ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 20 مرداد 1405

کد خبر : 146331
 
محدودیتی در خرید از نمایشگاه کالاهای اساسی نیست
تاریخ خبر : 1404-10-23
     
 
 
     
متن خبر :

همدان‌پیام- محمود رمضانی: به دنبال حمایتهای دولت از تأمین کالاهای اساسی خانواده‌ها، نمایشگاه بین‌المللی همدان گشایش یافت تا بخشی از دغدغه مردم در خرید کالاهای مورد نیاز رفع شود.
 
مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی همدان با بیان این مطلب اظهار کرد: با رایزنی‌های انجام شده با اصناف در این نمایشگاه کالاهای اساسی با قیمت در کارخانه و با تنوع محصولات در اختیار همشهریان قرار گرفته است.
 
مسعود دهبانی استقبال از نمایشگاه توسط مردم را خوب ارزیابی کرد و افزود: هیچ محدودیتی در خرید کالاهای اساسی وجود ندارد و مردم می‌توانند کالاهای خود را  تا جمعه ۲۶ دی‌ماه از ساعت ۱۵ تا ۲۱ از این نمایشگاه خریداری کنند.
 
وی از حضور ۵۰ غرفه در این نمایشگاه خبر داد و افزود: برگراری چنین نمایشگاه اثرات خوبی در تأمین کالاهای اساسی و به ویژه تنظیم بازار دارد.
 
دهبانی از به کارگیری وسیله ایاب و ذهاب با کمک شهرداری برای جابه‌جایی آسان‌تر شهروندان به نمایشگاه خبر داد و گفت: دو دستگاه اتوبوس شهری از مبدأ پایانه سرگذر تا نمایشگاه بین‌المللی همدان در اختیار شهروندان قرار داده شده است.
 
مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی همدان بیان کرد: در این نمایشگاه صرفا ۱۱ قلم کالاهای اساسی عرضه می‌شود ولی نمایشگاه کالاهای شب عید نیز بنابر سال‌های گذشته برگزار خواهد شد.
 
وی با اشاره به اینکه در این نمایشگاه کارخانجات، تولیدی‌ها و شرکت‌های پخش مواد غذایی استان شرکت کردند، بیان کرد: کارخانه خزل نهاوند، پگاه و سحر همدان، کشتارگاه‌های مرغ گرم و یخی و منجمد، تعاونی‌های گوشت قرمز گرم و یخی و منجمد در تأمین و عرضه ۱۱ قلم کالای اساسی در این نمایشگاه حضور یافتند.
 
وی خاطر نشان کرد: حضور در نمایشگاه و استقبال از عرضه کالا به مردم نشان از این دارد که اصناف تا چه حد حامی مردم در شرایط سخت هستند.
 
 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.