ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 120722
 
شنیده4182
تاریخ خبر : 1400-09-01
     
   
     
متن خبر :

 ۱ - روند معقول تغییر فرمانداران ادامه دارد. گویا قرار است 2 معاون فرماندار دیگر هم فرماندار شوند.
گفتنی است، بر این اساس قرار است سلطانی‌راد، معاون فرماندار بهار و حسین فارسی، معاون فرماندار ملایر به عنوان فرمانداران بهار و تویسرکان منصوب شوند.

۲- از این پس رسیدگی به جرم سیاسی موضوع قانون جرم سیاسی، در همدان با حضور هیأت‌منصفه خواهد بود. گویا هیأت‌منصفه جرم سیاسی در استان تشکیل شده است.
گفتنی است، مطابق اصل ۱۶۸ قانون اساسی ماده ۴ قانون جرم سیاسی مصوب ۱۳۹۵ رسیدگی به جرائم جرم سیاسی با حضور هیأت‌منصفه صورت می‌‌گیرد.

۳- سرانه مصرف لبنیات کشور به پایین‌ترین حد خود رسیده است. گویا سرانه کنونی مصرف کمتر از ۵۰کیلوگرم لبنیات است که این میزان قابل قیاس با کشورهای توسعه‌یافته و در حال توسعه نیست.  
گفتنی است، در این شرایط، مصوبه کاهش ۱۰درصدی قیمت لبنیات نیز به درستی اجرایی نشده است.

۴- سامانه سوت‌زنی وزارتخانه‌ها در حال فعال شدن است. گویا سامانه سوت‌زنی وزارت اقتصاد به منظور دریافت گزارش مردمی و افشای فساد از سوی مردم فعال شده است.
گفتنی است، سوت‌زنی بدون حمایت از سوت‌زنان با شکست مواجه خواهد شد.

۵- طرح سؤال از وزیر نفت در مجلس پیگیری می‌شود. گویا نمایندگان تبریز در حال پیگیری این طرح و کشاندن وزیر نفت به مجلس هستند.
 گفتنی است،  ۹ نماینده از وزیر نفت درباره مازوت‌سوزی در نیروگاه تبریز سؤال کرده‌اند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.