ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 137818
 
با حمایت ویژه استاندار مصوب شد

اصلاح و افزایش محدوده بازآفرینی و بافت فرسوده نهاوند
تاریخ خبر : 1403-02-22
     
 
 
     
متن خبر :


نهاوند- خبرنگار همدان‌پیام: با هدف احیاء و بازسازی مناطق کم‌برخوردار و ایجاد بسترهای استفاده مالکان و سازندگان از ضوابط تشویقی بافت فرسوده شهر نهاوند با پیگیری‌های شهرداری از طریق کمیته فنی ‌و کمیسیون ماده۵ و حمایت ویژه استاندار محدوده بازآفرینی و بافت فرسوده شهر مصوب شد.

شهردار نهاوند گفت: شهرداری با اعطای بسته‌های تشویقی از جمله افزایش یک طبقه مازاد و تراکم پیش از تعریض و سایر ضوابط تشویقی، تخفیفات ویژه عوارضات پروانه ساختمانی اقدام می‌نماید.

 مجید یوسفی‌نوید افزود: در این طرح محدوده بافت فرسوده از بافت تاریخی مجزا شد و محدوده اضافه شده مازاد بر بافت تاریخی بوده و تداخل و دوگانگی در ضوابط تشویقی و بافت تاریخی مرتفع شد و بافت تاریخی مانند بافت فرسوده شامل تمامی ضوابط تشویقی به استثناء تراکم و طبقات است که می‌بایست درباره بافت تاریخی هماهنگی لازم با میراث فرهنگی صورت پذیرد. با ابلاغ نقشه و مصوبه به شهرداری مراتب در سایت شهرداری و از طریق رسانه‌ها به شهروندان اطلاع‌رسانی می‌شود.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.