|
اخاذی از کارمند شرکت برق همدان ناتمام ماند اما جانش را گرفت در همین خصوص منابع محلی میگویند این اتفاق بعد از درگیری بین مقتول و قاتل رخداده است و گویا قاتل قصد اخاذی از این فرد را داشته که مقاومت او شاهرگش را نشانه رفته و او را به قتل رسانده است.
افراد مطلع به شناسایی پلیس کمک کنند
معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان همدان نیز گفت: وقوع یک فقره قتل در نزدیکی خیابان شکریه شهر همدان بهفوریت های پلیسی ۱۱۰ اعلام و بلافاصله مأمورین در محل حاضر شدند.
حسین بشری افزود: بررسی اولیه حکایت از یک مورد درگیری داشته که مقتول با ضربات چاقو مجروح و باوجود اعزام به بیمارستان به دلیل شدت جراحت وارده متأسفانه فوت کرده و قاتل نیز بهسرعت از محل جنایت فرار نموده است.
وی بیان کرد: شناسایی و دستگیری قاتل بهصورت ویژه در دستور کار همکاران در پلیس آگاهی قرار دارد و از شهروندان نیز تقاضامندیم چنانچه اطلاعاتی در مورد این قتل دارند موضوع را به پلیس اطلاع دهند بدیهی است بهمحض دستگیری علت و انگیزه قتل اطلاعرسانی خواهد شد.
|