ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 27 مرداد 1405

کد خبر : 142062
 
نگاه زیبا به شرط عمل
تاریخ خبر : 1403-12-13
     
   
     
متن خبر :


 استاندار همدان هر چند هنوز به لحاظ تشکیلاتی از نظام صحیح انتقال پیام و ارتباط درست با آحاد جامعه برخوردار نیست و انتقادات از او به دلیل نبود ارتباط و سختی برقراری ارتباط و بی‌اطلاعی از اقداماتی که انجام می‌دهد، زیاد است اما در نگاهی به اخبار منتشر شده از وی که به طور معمول مخاطب خاص به دنبال آن است، وی توانسته در سخن گفتن و بیان دیدگاه‌ها تا کنون نگاهی زیبا به مسائل ارائه دهد.

نگاهی که اگر عملیاتی شود و با عمل همراه شده و در مرحله سخن درمانی نماند، می‌تواند مشکلات بسیاری را حل و فصل کند.

استاندار همدان یکی از 2 استانداری است که عضو شورای عالی اداری است و می‌تواند این نگاه‌ها و دیدگاه‌ها را در این شورا برای ایجاد تحول در نظام اداری دنبال کند.

بر اساس خبری که روابط عمومی استانداری از آخرین جلسه این شورا در هفته گذشته منتشر کرده و برخلاف درخواست استاندار مبنی بر استفاده نکردن از القاب علمی و... برای او از عنوان دکتر حمید ملانوری شمسی استفاده کرده است، وی در جلسه شورای عالی اداری کشور که به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور تشکیل شده، سخنانی زیبا مطرح کرده است.

ملانوری در این جلسه گفته است: حفظ کرامت مردم و نیل به نظام اداری و مدیریتی کارا، بهره‌وری، پاسخگویی شفاف و عاری از فساد و تبعیض، اثربخش، نتیجه‌گرا و مردم‌سالار از اهداف شورای عالی اداری است. بنابراین تحول در نظام اداری باید منجر به رضایت کارمندان و مردم‌سالاری شود.

این سخنان هر چند کوتاه است اما اجرای آن نیازمند برنامه‌ریزی علمی و دقیق و مجریان متخصص و قوی و اجرای مستمر است.

فارغ از مصوبات شورای عالی اداری، در واقع عملکرد استاندار در استان در زمینه تحول اداری نشان خواهد داد که به چه میزان وی به سخنانی که در این زمینه مطرح کرده است، پایبند است و توان عملیاتی کردن آنها را دارد.

اخبار ماه‌های اخیر نشان می‌دهد استاندار اقدامات خوبی برای افزایش بهره‌وری کارکنان دولت به ویژه در استانداری داشته است، هر چند هنوز گزارشی از این اقدامات و نتایج آن منتشر نشده است.

به هر حال، تحول اداری با نگاه و دیدگاه استاندار اکنون مطالبه‌ای از وی در استان است و انتظار می‌رود ملانوری این تحول را در راستای افزایش رضایتمندی مردم و کارکنان دولت مدیریت کرده و آنچنان که تأکید دارد، در راستای تقویت مردم‌سالاری اقدامات اساسی در این حوزه انجام دهد.

روشن است قابلیت ارزیابی و راستی‌آزمایی گزارش‌هایی که در این زمینه منتشر خواهد شد، بخشی از حرکت به سمت تحول اداری در استان خواهد بود.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.