ttttt1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) 1405-05-221405-06-01bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : يكشنبه ، 1 شهريور 1405

کد خبر : 108456
 
فوتبال در اروپا و جهان؛

سردار از روسیه رفتنی است
تاریخ خبر : 1399-02-23
     
 
 
     
متن خبر :



 براساس گزارش یک نشریه ایتالیایی، باشگاه ناپولی نخستین گام خود را برای جذب «سردار آزمون» ستاره ایرانی باشگاه زنیت که ۱۵ میلیون یورو قیمت‌گذاری شده است، برداشت.
براساس گزارش نشریه گزتا دلو اسپورت، ناپولی از مدت‌ها پیش تمرکز خود را روی آزمون معطوف کرده و وی را به‌عنوان جانشین احتمالی «دریس مرتنز» تحت نظر گرفت.
این نشریه درباره مهاجم ایرانی، اطمینان داد که وی کاملا نسبت به این انتقال تمایل داشته و آماده است تا در سری ‌A بازی کند. به گزارش تاس، درحالی‌که خبرنگاران و روزنامه‌نگاران ایتالیایی از مذاکرات ناپولی با سردار آزمون مهاجم تیم فوتبال ایران خبر دادند، الکساندر مدودوف رئیس باشگاه زنیت با تکذیب این خبر گفت: ما با ناپولی و یا باشگاه‌های دیگر درباره فروش آزمون هیچ صحبتی نداشتیم و این اخبار تنها از طرف دلال‌ها و ایجنت‌ها ایجاد می‌شود. تمام تمرکز ما روی قهرمانی در فصل جاری لیگ برتر روسیه است.

 

شرط PSG برای بازگشت نیمار به آبی‌اناری‌ها

 باشگاه پاری سن ژرمن درصورت موافقت با جدایی نیمار، 2 بازیکن بارسلونا را بخشی از این انتقال قرار خواهد داد.
به گزارش کالچیو میرکاتو، نیمار سومین فصل حضور خود در پاری سن ژرمن را تجربه می‌کند. این بازیکن برزیلی همواره نشان داده که از حضور در پاری سن ژرمن احساس خوبی ندارد و دوست دارد که بار دیگر راهی لالیگا شود تا پیراهن بارسلونا را برتن کند.
احتمال بازگشت نیمار به آبی‌اناری‌ها در تابستان زیاد است و به‌نظر می‌رسد که هواداران این تیم امیدوارند تا بار دیگر این ستاره بزرگ را در تیم خود ببیند.
کالچیو میرکاتو ایتالیا نوشت که پاری سن ژرمن درصورتی با بازگشت نیمار به بارسلونا موافقت خواهد کرد که علاوه بر دریافت رقمی از آبی‌اناری‌ها آرثر ملو و فرانکی دی یانگ را هم جذب کنند.
ملو مورد توجه یوونتوس هم قرار گرفته اما تأکید کرده است که می‌خواهد به حضورش در بارسلونا ادامه دهد و از طرف دیگر هم دی یانگ به‌تازگی راهی آبی‌اناری‌ها شده و توانسته عملکرد خوبی از خود نشان دهد اما نیمار با همه متفاوت است و به‌نظر می‌رسد که باشگاه بارسلونا برای بازگرداندن این بازیکن دست به هر اقدامی بزند.


تکلیف لیگ قهرمانان و جام جهانی ۲۶ خرداد روشن می‌شود
 جلسه روز ۲۶ خرداد کنفدراسیون فوتبال آسیا سرنوشت برگزاری لیگ قهرمانان آسیا و انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ را مشخص می‌کند.
روزنامه الریاضیه عربستان در خبری نوشت: «کنفدراسیون فوتبال آسیا برگزاری جلسات شفاهی با کمیته‌های این کنفدراسیون را از راه دور برای بررسی سرنوشت مسابقات آسیایی که در صدر آنها بازی‌های مقدماتی جام جهانی ۲۰۲۲ و انتخابی جام ملت‌های ۲۰۲۳ آسیا و لیگ قهرمانان آسیا است را آغاز کرد.
به گفته یک منبع خبری، کنفدراسیون آسیا رصد کردن وضعیت کرونا در کشورهای آسیایی با هماهنگی فدراسیون‌های ملی را آغاز کرده است تا پیش از آغاز مجدد مسابقات لیگ قهرمانان آسیا در ماه آگوست، یک بررسی کامل انجام بدهد.
همین منبع افزود که جلسه از راه دور اعضای کنفدراسیون آسیا در روز پانزدهم ژوئن(۲۶ خرداد) سرنوشت این مسابقات را پس از بررسی شرایط بهداشتی و ارزیابی وضعیت تعیین می‌کند.
به گزارش خبرنگار مهر، در مرحله دوم مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ و انتخابی جام ملت‌های ۲۰۲۳ آسیا، تیم ملی فوتبال کشورمان در گروه سوم پس از عراق و بحرین در رده سوم قرار دارد.
در لیگ قهرمانان آسیا هم تیم‌های پرسپولیس، استقلال، سپاهان و شهرخودرو 4 نماینده ایران هستند که هر کدام 2 مسابقه در این فصل انجام داده‌اند.
 

 

قهرمانیِ عجیب رئال بدون توجه به کرونا
مسابقات لیگ نیکاراگوئه با قهرمانی تیم رئال اِستلی و در شرایطی که بازی‌ها به هیچ‌وجه به‌دلیل شیوع ویروس کرونا تعطیل نشده بود به اتمام رسید.
نیکاراگوئه، یکی از معدود کشورهایی بود که برخلاف شناسایی چند مورد مبتلا به کووید ۱۹، مسابقات فوتبال را تعطیل نکرد و رقابت‌های لیگ این کشور بدون حضور تماشاگران بازی‌های پایانی و حساس خود را انجام داد.
2 تیم ماناگوا و رئال اِستلی در فینال لیگ نیکاراگوئه به مصاف هم رفتند و در پایان تیم رئال موفق شد با نتیجه 3 بر یک از سد حریف خود بگذرد و برای سومین بار متوالی، جام‌های موجود در فوتبال نیکاراگوئه را به خود اختصاص دهد. آنها این بار فاتح جام کلاسورای سال ۲۰۲۰ شدند.




چین با بازیکنان برزیلی در رسیدن به جام جهانی
 تیم ملی فوتبال چین امیدوار است به لطف بازیکنان خارجی تغییر تابعیت‌داده، بتواند به جام جهانی صعود کند.
به گزارش ایسنا، شرایط برای تیم ملی چین در انتخابی جام جهانی قطر سخت است. شکست ۲ بر یک برابر سوریه موجب شد تا مارچلو لیپی برای دومین بار از سمت مربیگری خود برکنار شود. این تیم اکنون با یک بازی کم‌تر ۸ امتیاز با صدر جدول فاصله دارد.
چندین بازیکن برزیلی قرار است در ادامه به تیم ملی چین اضافه شوند. الکسون، مهاجم برزیلی تیم فوتبال شانگهای بیش از ۵ سال است که در لیگ چین بازی می‌کند و به‌خوبی با شرایط فوتبالی این کشور آشنا است. او مهاجمی است که توانسته به همین خاطر پاسپورت چینی خود را دریافت کند و مدنظر مارچلو لیپی قرار گرفت تا به تیم ملی فوتبال چین دعوت شود. آلویسیو، آلان و گولارت دیگر بازیکنانی هستند که در فهرست نفرات لی تای، سرمربی موقت تیم ملی چین حضور دارند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.