ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 21 مرداد 1405

کد خبر : 128887
 
مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی همدان:

نمایشگاه، زمینه‌ساز توسعه اقتصادی فرش است
تاریخ خبر : 1401-09-26
نویسنده : فاطمه عباسیان
     
 
 
     
متن خبر :


سال‌‌هاست كه همداني‌ها ميراث‌دارهنر جاودانه فرش دستباف بوده‌اند و بازار ايران و ديگر كشورها را با زيبايي خاص هنر خود آراسته‌اند.

عملکرد مثبت فرش دستباف استان سبب رونق و شکوفایی فرش و تابلو فرش دستباف همدان شده و زمینه برای توسعه و تعالی این هنر اصیل ایرانی در دیار هگمتانه فراهم شده است.

بیست‌ویکمین نمایشگاه فرش دستباف و تابلوفرش از روز شانزدهم آذر‌ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌‌المللی استان همدان افتتاح شد و روز گذشته با استقبال خوب مردم همدان کار خودش را به پایان رساند.

به گزارش همدان پیام؛ مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی همدان بیان کرد: استان همدان به عنوان یکی از قطب‌های شاخص صنعت و هنر فرش دستباف در سالیان گذشته همواره مورد اقبال و توجه صاحبان هنر، علاقه‌مندان، بازرگانان و تجار در این زمینه هنری بوده است. محمد بداغی با بیان اینکه این نمایشگاه میزبان 80 شرکت تولیدی و صادراتی  از 12 استان بوده است، اظهار کرد: نمایشگاه فرش در فضایی بالغ بر ۳ هزار و‌ ۵۰۰ متر مربع در سالن هگمتانه برگزار شد که نسبت به سال گذشته 40 درصد فضای نمایشگاه افزایش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه در 2 روز آخر نمایشگاه مردم استقبال خوبی داشتند، اظهار کرد: خوشبختانه 6 غرفه از نمایشگاه به همدانی‌ها اختصاص داشت که در آن هنر اصیل فرش دستباف همدان در معرض دید مردم قرار گرفت.

بداغی با بیان اینکه در این نمایشگاه مسابقه قالی‌بافی، تندبافی و نقشه‌خوانی برگزار شد، ادامه داد: در این مسابقه که با حضور 100 نفر از 7 استان برگزار شد به نفرات برتر جوایزی اهداأ شد.

وی در توضیح اهداف بیست‌ویکمین نمایشگاه فرش دستباف توضیح داد: افزایش صادرات در کنار فروش داخلی، معرفی ظرفیت‌های این بخش اقتصادی، برنامه‌ریزی برای حل مشکلات، موانع و نقاط ضعف موجود این صنعت، ایجاد بسترهای مناسب برای سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی، ایجاد زمینه اشتغال و کارآفرینی، آشنایی دست اندرکاران با محصولات، نوآوری‌ها و ظرفیت‌های موجود، ایجاد فضای رقابتی سالم میان تولیدکنندگان داخلی برای ارتقاء کیفیت تولید و ایجاد ارتباط مستقیم و رو در رو میان تولیدکنندگان و مصرف کنندگان از جمله مهمترین اهداف این نمایشگاه است.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی همدان در پایان صحبت‌هایش گفت: مأموریت نمایشگاه این است که توانمندی‌های استان را در حوزه فرش به نمایش بگذارد و زمینه‌ساز توسعه اقتصادی آن باشد، به فرش رونق دهد و حوزه صادرات را موفق کند.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.