ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 101435
 
اجرای ۵۴ کیلومتر خطوط انتقال آب در روستاهای همدان
تاریخ خبر : 1398-08-20
     
   
     
متن خبر :


 مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان همدان از اجرای 5/54 کیلومتر خطوط انتقال آب در روستاهای زیر پوشش خبر داد.
سیدمصطفی هاشمی در جمع خبرنگاران با اشاره به مجموعه اقدامات انجام شده در راستای حفر و تجهیز چاه‌ها اظهار کرد: در هفت ماهه سال جاری دو مورد چاه در شهرستان ملایر، یک مورد در شهرستان نهاوند، یک مورد در کبودراهنگ، دو مورد در شهرستان رزن و دو چاه در فامنین حفر و تجهیز شد.
به گزارش فارس، وی با بیان اینکه شرکت آب و فاضلاب روستایی در زمینه اصلاح و بازسازی شبکه‌های آبرسانی نیز اقدامات لازم را عملیاتی کرد گفت: در مجموع در سطح استان 5/10 کیلومتر شبکه آبرسانی با صرف ۱۰ هزار و ۷۴۷ میلیون ریال اصلاح و باسازی شد.
مدیرعامل آب و فاضلاب روستایی استان همدان افزود: از جمله اقدامات می‌توان به اصلاح و بازسازی ۷.۶کیلومتر از شبکه روستایی تفریجان با هزینه‌کرد بیش از 9 هزار میلیون ریال، بازسازی و نوسازی 5/1 کیلومتر شبکه آبرسانی روستای ده‌سرخه با صرف ۹۴۶ میلیون ریال و توسعه ۲ هزار و ۹۹۵ متر شبکه روستای سولیجه اشاره کرد.  
وی بیان کرد: در حوزه اجرای خطوط انتقال نیز 5/54 کیلومتر خط انتقال در بازه زمانی هفت ماهه سال جاری، اجرا و به بهره‌برداری رسید که می‌توان به اجرای بیش از ۲۲کیلومتر خط انتقال در رزن ۱۹۰۰ میلیون ریال، اجرای بیش از ۲ کیلومتر خط انتقال در شهرستان نهاوند با صرف یک هزار و ۳۶ میلیون ریال اعتبار، اجرای ۵۳۰ متر خط انتقال در شهرستان اسدآباد با صرف ۵۶۸ میلیون ریال، اجرای سه کیلومتر در شهرستان ملایر، اجرای یک کیلومتر خط انتقال در همدان با صرف یک هزار و ۵۸۰ میلیون ریال و اجرای ۲۵ کیلومتر خط انتقال در مجتمع عظیم دره شهرستان کبودراهنگ اشاره کرد.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.