|
حسینی مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان گفت: ۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای مطالعه دوباره ایجاد باند دوم جاده گنجنامه به عباسآباد و شهر همدان درنظر گرفته شده است.
داریوش حسینی در گفتوگو با بازار، با بیان اینکه بهسازی مسیر برگشت گنجنامه به تویسرکان مدنظر است، گفت: مطالعه دوباره این طرح بهتازگی انجام شده و جزئیات آن شامل ایجاد باند دوم جاده گنجنامه به عباسآباد و شهر همدان است که ۴۸ میلیارد تومان برای این طرح بودجه تعیین و در سازمان برنامه و بودجه تصویب شده است.
حسینی به ضرورت اجرای این پروژه اشاره و عنوان کرد: اجرای این پروژه در جلسات مختلف استان همدان مطرح و نماینده مردم تویسرکان در مجلس درخواست یک جاده ایمن برای این شهرستان را داشت که در چنین شرایطی انجام مطالعات و ساخت این جاده به راه و شهرسازی استان همدان سپرده شد.
مدیرکل راه و شهرسازی استان همدان راهسازی را در توسعه یک شهر مؤثر برشمرد و افزود: این جاده در روزهای پایان هفته با ترافیک شدیدی روبهرو میشود و حتی یک دوربرگردان هم ندارد؛ بنابراین باید به فکر حل ترافیک این جاده بود.
وی با تأکید بر اینکه اراضی این منطقه باید در اختیار دولت بماند و عموم مردم از آنها استفاده کنند، افزود: بیشتر باغهای گنجنامه خصوصی است و شهروندان از آنها بهرهای نمیبرند درحالیکه حفظ محیط طبیعی این منطقه ضروری است.
|