ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

کد خبر : 142021
 
رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای شهر همدان مطرح کرد

ایجاد تقاطع غیرهمسطح شهید مدرس هدف‌ بودجه شهرداری
تاریخ خبر : 1403-12-09
     
 
 
     
متن خبر :



 زهرا چهارمحالی- همدان پیام: رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای شهر همدان گفت: یکی از هدف‌گیری‌های بودجه سال آینده شهرداری، ایجاد تقاطع غیرهمسطح شهید مدرس و جابه‌جایی رفوژ میانی بلوار شهید رجایی است.

مهدی حیدری در کمیسیون فنی عمرانی با موضوع بررسی آخرین وضعیت ایجاد تقاطع غیرهمسطح شهید مدرس و جابه‌جایی رفوژ میانی بلوار شهید رجایی، اظهار کرد: یکی از هدف‌گیری‌های بودجه سال آینده شهرداری، ایجاد تقاطع غیرهمسطح شهید مدرس و جابه‌جایی رفوژ میانی بلوار شهید رجایی است.

وی ضمن تشکر از مساعدت و همراهی استاندار محترم برای اجرای این پروژه مهم، پس‌زدگی ترافیک در بلوار شهید رجایی و تقاطع مدرس را یکی از علل اصلی مشکل‌ساز در این نواحی و نارضایتی مردم برشمرد و گفت: از سال ۱۴۰۲ تعریض بلوار شهید رجایی در دستور کار بوده و به این منظور بودجه نیز پیش‌بینی شد، اما اصلاح هندسی و تغییر در تقاطع مدرس را مرتفع‌کننده مشکل مطرح کردند.

رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای شهر همدان بیان کرد: امسال ایجاد تقاطع غیرهمسطح مدرس در بودجه پیش‌بینی شده است و با وجود روندهای پر فراز و نشیب برای صدور مجوز، فصل مشترک تمام موضوع‌ها با توجه به تردد شماری از بلوار شهید رجایی به بلوار شهید احمدی روشن و بالعکس، ضرورت اجرای غیرهمسطح‌سازی است.

حیدری یکی از مشکلات تصمیم‌گیری در خصوص چگونگی اجرای غیرهمسطح‌سازی را دغدغه دستگاه‌های خدمات‌رسان برای جابه‌جایی تأسیسات برشمرد و افزود: جابه‌جایی تأسیسات بخش عمده این منطقه را درگیر می‌کند و تصمیم نهایی به منظور اجرای زیرگذر و یا روگذر با انجام مطالعات اتخاذ خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه امید است سال آینده شاهد آغاز اجرای پروژه غیرهمسطح‌سازی باشیم، تصریح کرد: اکنون در فصل بودجه‌ریزی شهرداری، یکی از مباحث مهم در بودجه سال آینده تعیین ردیف برای غیرهمسطح‌سازی مدرس است.

رئیس کمیسیون فنی عمرانی شورای شهر همدان ادامه داد: در بحث بلوار شهید رجایی نیز خروج از وضعیت کنونی ضروری است و این مهم نیز در جمع‌بندی نهایی پس از برگزاری جلسات مشترک معاونت عمرانی استانداری، شورای همتا و بخش‌های مدیریتی مرتبط و بیان دغدغه‌ها امکان‌پذیر خواهد بود.

حیدری خاطرنشان کرد: در خصوص اجرای یک پروژه، امکان ایجاد ابهامات و سوالاتی در اذهان عمومی وجود دارد که توجه به همین پرسش‌ها در ورزیدگی تیم‌های مطالعاتی و اجرایی بسیار مؤثر خواهد بود.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.