ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : چهارشنبه ، 14 مرداد 1405

کد خبر : 130943
 
فرماندار ملایر:

زیرساخت‌های صنعتی شهرستان ۲۰۰ درصد افزایش می‌یابد
تاریخ خبر : 1401-12-21
     
 
 
     
متن خبر :



 یکی از اقدامات مهم شهرستان ملایر توسعه زیرساخت‌های صنعتی است. تاکنون زیرساخت‌های صنعتی دولتی ملایر ۲۸۰ هکتار است که تا پایان دولت سیزدهم، رشد ۲۰۰ درصد را در این حوزه ثبت خواهیم کرد.

فرماندار ملایر در جمع دهیاران شهرستان ملایر با هدف آموزش سامانه تدارکات الکترونیکی دولت (ستاد) با تأکید بر اینکه برای تحول اقتصادی هیچ راهی جز مشارکت مردم نداریم، گفت: از دهیاران انتظار داریم در جلب و جذب مشارکت مردم برای تحقق اقتصادی این شهرستان تلاش کنند تا بتوانیم با مشارکت مردم رشد چند صد درصدی را برای ملایر رقم بزنیم.

سلمان اسماعیلی  ادامه داد: دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها ارتباط مستقیمی با مردم روستاها دارند و می‌توانند نقش مهمی در جلب مشارکت مردم ایفا کنند.

اسماعیلی بیان کرد: امسال ۶ هزار میلیارد تومان پروژه در شهرستان ملایر داریم که این رقم اعتبارات غیر از اعتبارات مستقیم دهیاری‌ها است و بسیاری از این پروژه‌ها خروجی‌ میزهای خدمت است.

فرماندار ملایر با بیان اینکه این پروژه‌ها اقتصادی نیست و ما فقط تسهیل‌گر، سیاست‌گذار و ناظر هستیم، ادامه داد: اقداماتی که انجام می‌دهیم، در بهترین حالت مشوق سرمایه‌گذاری است و دهیاران به سه شکل می‌توانند مردم را در تحقق اقتصادی ملایر دخیل کنند.

اسماعیلی با اشاره به اینکه اولین نهاده اصلی تولید برای ما زمین است، از دهیاران درخواست کرد: زمین‌های مستعد برای سرمایه‌گذاری را با جلب مشارکت مردم در فعالیت‌های اقتصادی شناسایی کنند.

به گفته وی؛ به‌زودی فراخوان آن صادر می‌شود و چنانچه مردم زمینی دارند که برای کشاورزی، صنعت یا تجاری قابل استفاده است، به ما معرفی کنند تا در صورت دارا بودن شرایط لازم، بتوانیم ضمن معرفی به سرمایه‌گذاری نهاده‌های دیگری همچون انرژی به آنها بدهیم.

فرماندارملایر تأکید کرد: چنانچه زمین مورد نظر شرایط لازم را داشت و مردم هم آماده مشارکت بودند، پیش قراردادی بین دستگاه‌های اجرایی مربوط و مالک و یا مالکان تنظیم می‌شود و زمین به عنوان فرصت سرمایه‌گذاری به سرمایه‌گذار معرفی می‌شود.

اسماعیلی با بیان اینکه ما شرایط را برای سرمایه‌گذاری تسهیل می‌کنیم، گفت: دهیاران موظف هستند زمین‌های سالم و با اصالت را شناسایی کنند و اولین کاری که آنها نقش و سهم جدی دارند، بحث مشارکت مردم از طریق زمین است که باید به طور جد ورود کنند.

وی روش دوم مشارکت مردم در تحقق اقتصادی را از طریق تأمین سرمایه دانست و بیان کرد: پروژه‌هایی در حوزه‌های مختلف صنعتی، کشاورزی و گردشگری وجود دارد که سودآور شد و مردم می‌توانند در سود آن سهیم باشند.

معاون استانداری همدان ادامه داد: در این زمینه یک شرکت متولی ایجاد خواهد شد و مردم تا هر اندازه در توانشان باشد، می‌توانند در پروژه‌هایی که تضمین می‌کنیم، سرمایه‌گذاری کنند و در سود آن سهیم هستند.

اسماعیلی روش سوم مشارکت دادن مردم در تحقق اقتصادی را از طریق شناسایی و ارایه ایده‌ها و طرح‌های خلاقانه دانست و گفت: شهرستان ملایر استعداد بالایی در حوزه دانش‌بنیان‌ها همچون هوش مصنوعی دارد و چنانچه شرایط فراهم شود، می‌توانیم اولین شهرک هوش مصنوعی خاورمیانه را توسط نخبگان ملایری در ملایر ایجاد کنیم.

وی با اشاره به اینکه از ایده‌ها و نخبه‌های ملایر باید حمایت کنیم، نقش دهیاران را نیز در این حوزه مهم ارزیابی کرد و افزود: دهیاران باید در جذب و جلب مشارکت مردم در این سه حوزه به ما کمک کنند.

فرماندار ویژه ملایر یادآور شد: بسیار خوش‌بین و امیدوار هستیم که با مشارکت همه مردم می‌توانیم در حوزه‌های مختلف رشد چند صد درصدی را در دولت سیزدهم ثبت کنیم.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.