|
رحمتاله طاقتی احسن- همدان پیام: وزش باد و به دنبال آن غبارآلودگی هوا، پدیده غالب وضعیت جوی این استان تا پایان هفته جاری است.
کارشناس اداره کل هواشناسی همدان گفت: از نظر تغییرات دمایی تا روز جمعه تغییر محسوسی در دمای استان نداریم اما از روز جمعه، به تدریج روند افزایشی دما را شاهد خواهیم بود.
محمد حسن باقری شکیب از روند تدریجی افزایش دمای هوا در این استان خبر داد و گفت: با توجه به آخرین خروجی مدلهای پیشیابی هواشناسی در روزهای آینده آسمان استان به طور عمده صاف تا قسمتی ابری بوده، در ساعات بعدازظهر وزش باد و در برخی از ساعات غبار رقیق را شاهد خواهیم بود.
باقری شکیب با بیان اینکه در برخی از نقاط استان به ویژه در مناطق نیمه شرقی استان وزش باد نسبتاً شدید همراه با غبار محلی نیز به طور عمده در ساعات بعدازظهر قابل پیشبینی است، تصریح کرد: بیشینه دما از اسدآباد و قهاوند با ۳۴ درجه سانتیگراد و صبح امروز دمای کمینه از گلتپه با ۱۱ درجه سانتیگراد گزارش شده است.
|