ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 133656
 
فرمانده انتظامی استان:

خبرنگاران به عنوان سنگربانان عرصه رسانه در جامعه ایفای نقش می‌کنند
تاریخ خبر : 1402-05-18
نویسنده : حدیثه حبیبی
     
 
 
     
متن خبر :


 خبرنگاران نقش بی بدیلی در کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه دارند.

فرمانده انتظامی استان همدان ضمن تبریک روز خبرنگار بیان کرد: خبرنگاران کمک می کنند تا اهداف مسئولان در جامعه منعکس شود و با انعکاس به جا می توانند از آسیب‌های بعدی جلوگیری کنند و در کاهش آسیب‌های اجتماعی تأثیر بی بدیل دارند.

سلمان امیری با اشاره به اینکه رسانه‌ها گوش شنوا و چشم بیدار و زبان گویای جامعه هستند، افزود: خبرنگاران به عنوان سنگربانان عرصه رسانه و خط مقدم خبر در جامعه ایفای نقش می کنند.

وی اظهار کرد: خبرنگاران اوضاع جامعه و مشکلات را برای مطالبه گری رصد می کنند و با ظرافت قلم و هنری که در قلم خبرنگاران نهفته، از مسئولان، نهادها و سازمان‌ها در جهت مطالبه مردم استفاده می کنند، آنها پل ارتباطی بین مسئولان، مردم و سازمان‌ها هستند.

امیری افزود: خبرنگاران چشمان بینا و زبان گویای جامعه هستند و با تبحر، تخصص، تجربه و مهارتی که دارند، می توانند نارسایی های جامعه را برای بهتر شدن کشور انعکاس دهند، یک خبرنگار با تیزبینی، تخصص و مهارت می تواند افکارعمومی به ویژه جوانان را ساماندهی کند.

فرمانده کل نیروی انتظامی استان خاطرنشان کرد: در حال حاضر جنگ دشمن با ما در فضای مجازی است و یک مشکل را به نحوی بزرگ می کند که تشویش در اذهان ایجاد کند و برای برجسته سازی و آشفتگی افکارعمومی سرمایه گذاری کرده است به طوری که نیروی انتظامی که در کف جامعه است، متوجه این بزرگ نمایی ها و تشویش ها می شود، دشمن به ناحق سعی دارد فضای کشور را آلوده کند و این بزرگترین هدف کشورهای متجاوز است.

وی اضافه کرد: خوشبختانه در فضای هنر و اصحاب قلم افراد متدین و متعهد بسیاری وجود دارد و تعصبات دینی این افراد اجازه نمی‌دهد که دین گریزی، آتش زدن قرآن و توهین به مقدسات را انعکاس بدهند و نیروی انتظامی و جامعه نیاز دارد که هنرمندان این عرصه بیش از پیش به یاری ما بیایند و آنطور که شایسته است اخبار صحیح را منعکس کنند.

فرمانده انتظامی استان همدان خاطرنشان کرد: خبرنگاران کمک می کنند تا اهداف مسئولان در جامعه منعکس شود و با انعکاس به جا می توانند از آسیب های بعدی جلوگیری کنند و در کاهش آسیب های اجتماعی تأثیر بی بدیل دارند چراکه بسیاری از مشکلات در بستر جامعه تا به جرائم تبدیل نشده اند، قابل حل هستند.

وی بیان کرد: نیروی انتظامی سعی می کند آرامش، امنیت و آسایش را برای آحاد شهروندان جامعه فراهم کند و در این راه نیاز به همکاری و همیاری بیش از پیش اصحاب رسانه را دارد و خبرنگاران در امیدآفرینی نقش بسزایی دارند.

امیری توضیح داد: بسیاری از مسائل نیاز به انعکاس بیشتر دارد تا خانواده ها و جوامع مختلف آگاه شوند و از آسیب های احتمالی جلوگیری کنند به طوریکه آمارها نشان می دهد افرادی که در دام آسیب های اجتماعی می افتند به علت عدم آگاهی به مجرمان مبدل می شوند.

وی در پایان با بیان اینکه خبرنگاران موجب آگاهی جامعه و خانواده ها می شوند و با نوع نگارش خود مردم را مطیع خواهند کرد، باید جامعه و جوانان هوشیار شوند، خاطرنشان کرد: اصحاب رسانه با ظرافت بیان، نوع عکاسی، نوع انعکاس و مصاحبه ها این خلأ را پر می کنند و امیدواریم هر روز کاهش مسائل و مشکلات را داشته باشیم.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.