ttttt1405-05-101405-05-20bool(false) 1405-05-101405-05-20bool(false) پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 20 مرداد 1405

کد خبر : 105762
 
مسیر ارز و طلا دوباره جدا شد!
تاریخ خبر : 1398-11-21
     
 
 
     
متن خبر :

 ديروز در معاملات طلا و سکه شاهد افزایش قیمت‌ها بودیم اما قیمت معاملات ارزی ثبات تقریبی را حفظ کرد.
به گزارش ایسنا، قیمت سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار ديروز به 5 میلیون و ۶۵ هزار تومان رسید که نسبت به دیروز ۳۵ هزار تومان بیشتر شده است. همچنین سکه طرح قدیم 5 میلیون و ۵۰ هزار تومان داد و ستد می‌شود که ۴۰ هزار تومان افزایش قیمت را تجربه کرده است.
قیمت نیم‌سکه 2 میلیون و ۵۸۰ هزار تومان است که ۱۰ هزار تومان نسبت به روز شنبه افزایش قیمت دارد. ربع سکه نیز با افزایش ۲۰ هزار تومانی، یک میلیون و ۵۷۰ هزار تومان فروخته می‌شود. اما سکه یک گرمی بدون تغییر قیمت ۹۳۰ هزار تومان مانده است.
همچنین در بازارهای جهانی آخرین قیمت هر اونس طلا هزار و ۵۷۰ دلار ثبت شده است.
در این میان هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز با افزایش نزدیک به 5 هزار تومان، ۵۱۷ هزار تومان در طلافروشی‌ها داد و ستد می‌شد.
اما در معاملات ارزی، ديروز نرخ‌ها ثابت ماند و فاصله قیمتی خریدو‌فروش دلار و یورو در صرافی‌های مجاز نیز همچون روز گذشته ۳۰۰ تومان بود.
بانک‌ها ديروز هر دلار آمریکا را ۱۳ هزار و ۱۰۰ تومان خریدند که نسبت به روز گذشته اندکی بیشتر شده است. اما هر یورو ۱۴ هزار و ۳۵۰ تومان خریدند که نسبت به روز شنبه کاهش یافت.
همچنین قیمت ارز مسافرتی در شعب بانک‌های عامل با احتساب کارمزد بانک مرکزی و بانک عامل نزدیک به ۱۵ هزار و ۲۰۰ تومان بود که نسبت به دیروز تفاوت چندانی ندارد.
صرافی‌های مجاز بانک مرکزی هم امروز هر دلار آمریکا را به قیمت ۱۳ هزار و ۲۰۰ تومان خریدند و ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان فروختند که نسبت به دیروز تفاوتی نکرده است. این صرافی‌ها همچنین نرخ خرید هر یورو را ۱۴ هزار و ۷۰۰ تومان و نرخ فروش آن را ۱۵ هزار تومان اعلام کردند.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.