ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 116230
 
بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشکده علوم پزشکی اسدآباد
تاریخ خبر : 1399-12-12
     
 
 
     
متن خبر :


 سال گذشته در مدیریت پیشین، برای آموزش رشته پرستاری، دانشکده علوم پزشکی شهرستان از طرف بورد پرستاری وزارتخانه بدون صلاحیت دانسته شد که به همین علت امسال این دانشکده در رشته پرستاری جذب دانشجو نداشت.
رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد افزود: خوشبختانه با پیگیری‌های اورژانسی و فوری 2 ماهه دانشکده، مشکلات این امر مرتفع و با تأیید هیأت بورد وزارت متبوع، رشته پرستاری دوباره به دانشکده علوم پزشکی شهرستان بازگردانده شد.
 ایرج صالحی با بیان اینکه در تابستان سال آینده رشته پرستاری دانشکده علوم پزشکی اسدآباد دوباره در دفترچه آزمون سراسری گنجانده خواهد شد، تصریح کرد: درصورت پیگیری نکردن این امر، امکان بازگشت دوباره رشته پرستاری به دانشکده علوم پزشکی شهرستان به‌طور قطع دشوارتر و غیرمحال می‌شد که خوشبختانه با پیگیری ضربتی این امر محقق شد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، وی در ادامه با اشاره به تکمیل پروسه ماده ۲۳ بیمارستان حضرت امیرالمؤمنین(ع) شهرستان خاطرنشان کرد: اقدامات و مکاتبات لازم به‌منظور اخذ ردیف بودجه‌ای برای این پروژه به سازمان برنامه و بودجه ارائه شده که با اختصاص بودجه نسبت به تجدید بنای این بیمارستان اقدام خواهد شد.
صالحی در ادامه با اشاره به پروژه ساختمان دانشکده پرستاری شهرستان اسدآباد گفت: این پروژه در 5 ماه گذشته پیشرفت فیزیکی خوبی نداشته و درحال‌حاضر دارای ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی است که درصورت وجود اعتبار تا پایان عمر دولت این طرح قابل بهره‌برداری و افتتاح خواهد بود و برای سال تحصیلی جدید دانشجویان پرستاری دانشکده در ساختمان جدید می‌توانند سال تحصیلی را آغاز کنند که البته این امر بستگی به اعتبار خواهد داشت.

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.