ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
تاریخ چاپ : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

کد خبر : 125168
 
از آمارسازی دروغ پرهیز کنید
تاریخ خبر : 1401-05-03
     
 
 
     
متن خبر :


 ملایر-زهرا امیری-خبرنگار همدان پیام: از آمارسازی دروغ پرهیز و آمارهای درست در حوزه های مختلف ارائه دهید و هرگز آمارسازی نکنید، آمار اشتغال دراین شهرستان روی کاغذ خوب است اما در بین مردم گلایه از بیکاری زیاد است.
فرماندار ملایر در نشست شورای اداری که به مناسبت هفته نماز جمعه برگزار شد، گفت:آمار اشتغال در این شهرستان روی کاغذ خوب است، اما در بین مردم که حاضر می‌شویم، شاهد بیکاری و گلایه‌مندی مردم از این معضل هستیم.از آمارسازی دروغ پرهیز و آمارهای درست در حوزه‌های مختلف ارائه دهید و هرگز آمارسازی نکنید.
سلمان اسماعیلی در ادامه اظهار کرد : در حوزه مسکن نیز  عملکرد ها رضایت بخش  نیست و برخی مدیران دستگاه‌های اجرایی به روزمرگی دچار شده اند.در سفر رئیس جمهور به پروژه های پیش بینی شده اعتبار قابل توجهی اختصاص می یابد
وی با اشاره به اینکه در راستای سفر رئیس جمهور به استان همدان جلسه‌هایی در تهران، استان و شهرستان برگزار شد، گفت: اعتبارات و پروژه‌ها پیش‌بینی شده و در این سفر اعتبار قابل توجهی به این شهرستان اختصاص می یابد.
اسپاعیلی با  تأکید بر اینکه مدیران باید آمادگی صد درصدی برای سفر رئیس جمهور و هیات وزیران و حضور اتفاقی رئیس جمهور  به این شهرستان را داشته باشند، ادامه داد: هر کدام از وزرای دولت به شهرستان سفر کند، به عنوان نماینده رئیس جمهور است.
وی با اشاره انتقال آب از سد تالوار به همدان یکی از پروژه‌های مهم در سفر رئیس جمهور، اظهار داشت: ۶۰ درصد از پروژه انتقال آب سد تالوار به همدان در دولت سیزدهم و طی چند ماه گذشته انجام شد که اتفاقی بزرگ است.
معاون استاندار همدان ضمن گرامیداشت هفته نماز جمعه، افزود: بهترین و دائمی‌ترین پایگاه برای مردم نماز جمعه است که مدیران باید حضور خود و خانواده‌هایشان را در نماز جمعه در اولویت و راس امور قرار دهند.
اسماعیلی با اشاره به وجود پنج میعادگاه نماز جمعه در ملایر، حضور حجاج در سفر معنوی حج را پس از چند سال شیوع ویروس کرونا، افزود: چند هزار نفر حجاج از ملایر به سفر حج عازم شدند که این سفرها طریق فرودگاه همدان انجام شد.
وی همچنین به فرا رسیدن ایام محرم اشاره و تأکید کرد: با توجه به شیب صعودی کرونا، دستگاه‌های اجرایی ضمن گرامیداشت ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان، وظیفه دارند ظرفیت‌ها و امکانات خود را در اختیار هیات‌های مذهبی قرار دهند.
فرماندار ویژه ملایر در ادامه ضمن تبریک و بزرگداشت هفته خبرنگار، از تمامی تلاش‌ها، زحمات، دوراندیشی و نگاه خوب و مثبت خبرنگاران تقدیر کرد و گفت: خبرنگاران این شهرستان همیشه همراه دولت و مردم بوده‌اند.
اسماعیلی تجلیل از زحمات خبرنگاران را وظیفه مهم مدیران این شهرستان دانست و با اشاره به تهدیدات فرهنگی دشمن، خاطرنشان کرد: دولت در ملایر من و شما هستیم و باید با طراحی و تدوین برنامه‌های راهبردی متناسب با ذائقه نسل جوان، دلمان برای فرهنگ بسوزد.
وی همچنین از اقدامات شاخص برخی ادارات در اجرای نهضت بزرگ آسفالت تقدیر کرد و یادآور شد: میزهای خدمتی که از سوی دستگاه‌های اجرایی به ویژه در میعادگاه نماز جمعه برپا می‌شود، ستودنی است.
فرماندار  ملایر با اشاره به تنش آبی و آبرسانی به ۲۰ روستا با تانکر، ادامه داد: خدمت‌رسانی به مردم نباید تعطیل شود و به واسطه کارهای خوبی که در کشور انجام شده، هر یک از مدیران باید تریبونی برای تبیین شرایط باشند.
وی با بیان اینکه ۱۰ درصد از بودجه کشور در اختیار کمیته برنامه‌ریزی و بالغ بر ۹۰ درصد آن در اختیار وزارتخانه‌ها است، گفت: اعتبار کمیته برنامه‌ریزی ناچیز است و مدیران باید برای جذب بودجه‌های ملی و در اختیار اداره کل تلاش کنند.
فرماندار ویژه ملایر در ادامه تأکید کرد: متناسب با ضعف‌های شناسایی شده، با همکاری دانشگاه ملی ملایر، دوره‌های برنانه‌ریزی برای مدیران دستگاه‌های اجرایی و نخبگان فعال در هر دستگاه برگزار می‌شود.
اسماعیلی با تأکید بر اینکه برنامه تحولی هر دستگاه باید مشخص شود، از برگزاری کارگاه آموزشی ظرفیت بودجه در این شهرستان خبر داد و بر لزوم همکاری هر چه بیشتر مدیران با فرمانداری تأکید کرد.
امام جمعه ملایر نیز مناسبت های دهه سوم ماه ذی الحجه را مدال برتری شیعه بر همه مکاتب دانست و اظهار کرد: همه ما مسئولان باید به این مناسبت ها بپردازیم و پیام چنین مناسبت هایی را به نسل امروز منتقل کنیم.
حجت الاسلام محمدباقر برقراری گفت: اگر ما سرچشمه اعتقادی خود را تقویت کنیم، در مقابل تهدیدات و توطئه های دشمن محفوظ و مصون می مانیم.

برقراری گفت: نماز جمعه محل عطر افشانی معنویت و دو خطبه این نماز جز اذکار خداوند است ، باید حضور مردم و مسئولان در نماز جمعه پررنگ باشد.
وی با اشاره به فرارسیدن هفته نماز جمعه گفت: نماز جمعه یکی از ویژگی های روز جمعه است که می تواند زمینه ساز ظهور صاحب جمعه باشد.
برقراری با بیان اینکه خداوند در دو مورد از احکام دین سوره نازل کرده است، گفت: این دو سوره شامل سوره های حج و جمعه است و نشان می دهد که روز جمعه یکی از اعیاد است.
وی خواستار شرکت مسئولان و مدیران شهرستان به همراه خانواده هایشان در نماز جمعه شد و تصریح کرد: نماز جمعه پشتیبانی نظام است و ما با نماز جمعه فرزندان مان را به انقلاب و ارزش ها علاقمند کرده و بیمه بصیرتی، اعتقادی و تربیتی می کنیم.
برقراری نماز جماعت، نماز جمعه، نماز عید فطر و نماز عید قربان را از جمله اجتماعات مسلمانان در دین اسلام برشمرد و خاطرنشان کرد: نماز جماعت با همه تأکیدات مستحب است اما نماز جمعه واجب است.
امام جمعه ملایر نماز جمعه کشور را جزء بهترین نماز های جمعه در جهان اسلام دانست و مطرح کرد: به تعبیر سوره توبه عصبانی کردن دشمن عمل صالح است.
وی با اشاره به 5 شهید محراب نماز جمعه را جزء اعمال صالح برشمرد و گفت: خلوت شدن نماز جمعه آب به آسیاب دشمن ریختن است.
برقراری با تأکید بر اهمیت نماز جمعه در آیات و روایات اظهار کرد: دشمن بخوبی اهمیت نماز جمعه را می فهمد پس باید همه ما یاری گر برپایی نماز جمعه باشیم.
وی خواستار نصب جملاتی بر سر در ادارات در مورد اهمیت نماز جمعه شد و خطاب به مدیران دستگاه های اجرایی گفت: کارمندان خود را با اهمیت نماز جمعه آشنا کنید و در مورد ارائه خدمت به مردم در نماز جمعه با یکدیگر هم فکری و هم اندیشی کنید.

 

 
 
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.