آموزش و پرورش را دچار حاشيه‌ نكنيم همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 13 بهمن 1401 - شماره 4521
 
امروز : پنجشنبه ، 4 دي 1404

Today : Thu, December 25, 2025




ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * شعار سال ۱۴۰۴؛ سرمایه گذاری برای تولید
ورود کاربران


logo-samandehi
 
کد مطلب:  79599 تاریخ انتشار:  1396-04-17 - 05:46 تعداد بازدید:  724
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مديركل آموزش‌وپرورش استان در دفتر همدان‌پيام:
آموزش و پرورش را دچار حاشيه‌ نكنيم

اجتماعی

آموزش‌وپرورش به عنوان گسترده‌ترين نهاد حاكميتي كه دامنه فعاليت آن بر گستره ايران اسلامي است، نقش تعيين‌كننده‌اي در تعليم و تربيت ايفا می كند به همين لحاظ حساسيت روي اين نهاد بسيار بالاست و طرح هر موضوعي با عناوين مختلف اثرگذاري خاص خود را در بين افكار عمومي ايجاد مي‌كند.
تأكيد مديركل آموزش‌وپرورش استان همدان به اينكه "نبايد اين نهاد را دچار حاشيه كرد و اينكه بايد در اين حوزه با احتياط صحبت كرد؛ چراكه به اندازه كافي آموزش‌وپرورش گرفتاری دارد"، مؤيد اين قضيه است كه مديران اين مجموعه به لحاظ طبيعتِ آموزش‌و پرورش سعی می کنند جانب احتیاط را رعایت کنند.در هر حال با توجه به آغاز ثبت‌نام مدارس، ساماندهي نیروی انسانی  و سازماندهي معلمان، پروژه مهر، نقل و انتقالات معلمان و... كه اين روزها بحث اصلي اين نهاد است. مديركل آموزش ‌و پرورش استان همدان كه به گفته خودش نخستين روزنامه محلي را براي تقويت تعامل برگزيده است، با حضور در دفتر روزنامه «همدان‌پيام» توضيحات مبسوطی را پیرامون این مسائل ارائه نمود.مصطفي خزاعي درآغاز این نشست  از اهمیت تعامل بارسانه ها سخن گفت وتصریح کرد: از همان ابتدا تعامل با رسانه‌ها را  مورد توجه قرار داده ایم که براي تحقق اين امر از 2 مشاور رسانه‌اي براي انجام امور روابط عمومي و اطلاع‌رساني استفاده شده است.وي تأكيد كرد: نبايد آنچه در رسانه‌ها انتقاد مي‌شود را به ديد «كارشكني» در نظر بگيريم، بلكه بايد قبل از قضاوت ببينيم كه آيا انتقاد وارده درست بوده يا نه و اگر اشكالي هست به جاي متهم كردن رسانه‌ها آن  را برطرف كنيم.
خزاعي افزود: تاكنون به نقد روزنامه‌ها بلافاصله پاسخ نداده و شكايتي هم نكرده ام؛ چراكه اعتقاد قلبي من اين است كه بايد به رسانه‌ها فرصت داد تا نقد كنند حتي اگر اشتباه باشد.
وي با اشاره به اينكه رسانه‌ها در كشور ما هميشه روي لبه تيغ حركت كرده اند و نحيف و لاغر باقي مانده اند، افزود: كاركرد رسانه‌ها اطلاع‌رساني است و براي اين موضوع آنها بايدنقد را سرلوحه کار خویش قرار دهند.
مديركل آموزش‌وپرورش استان بيان كرد: بسياري از افراد تلاش مي‌كنند دولت را با بالا بردن مطالبه مردم تضعيف كنند كه بايد مانع اين توقعات كه متناسب با مقدورات نيست، شد.
وي با بیان اينكه امكانات و اعتبارات آموزش‌وپرورش پاسخگوي نيازها نيست، افزود: آموزش‌وپرورش اعتبار هزينه‌هاي استاني را ندارد، وقتي تأخيري در پرداخت‌ها پيش مي‌آيد استان و استاندار نمي‌تواند كاري انجام دهد. بايد منتظر اعتبارات كشوري نشست. حتی ما امسال براي تصحيح اوراق امتحاني به دليل نبود بودجه از معلمان خواهش کردیم که این مهم را انجام دادند که همین جا از این عزیزان تشکر می کنم.
خزاعي با اشاره به اينكه بودجه متمركز مشكل‌زا شده است، افزود: حال با اين همه مشكلات رسانه‌ها چه برداشتي از فعاليت‌ها و عملكرد آموزش‌وپرورش خواهند داشت، متفاوت است. بايد در اخبار و تحليل‌ها به واقعيات، كسري‌ها، كمبودها و ريشه آن توجه شود.
خزاعي نبود تناسب بين نيروها، جذب نادرست نيرو در گذشته، نبود توازن جنسيتي در بين نيروي انساني كه هم‌اينك مشکل مازاد نيروي معلم خانم را در برخی نقاط مرکزی استان ایجاد  كرده را مشكل اساسي آموزش‌وپرورش همدان دانست و گفت: هم‌اينك يك‌سوم متقاضيان نقل‌ و انتقال از شهرستان كبودراهنگ هستند كه به معضلي اساسي تبديل شده است.مديركل آموزش‌وپرورش استان گفت: هر نيروي آموزشي براي ما ماهانه 2 ميليون و 600 هزار تومان به طور متوسط هزينه دارد كه ابلاغ سالانه آن 32 ميليون تومان مي‌شود. لذا در صورتي كه اين نيروها ساماندهي نشوند و يا در جاي درست خود مورد استفاده قرار نگيرند، چون ما نمي‌توانيم از كنار نيرو به راحتي بگذريم و بايد در جايي او را به كار بگيريم، نارضايتي‌هايي پيش مي‌آيد.
وي نگاه به مقدورات و نگاه به مخاطب را 2 نوع نگاه متفاوت به آموزش‌وپرورش دانست و اظهار كرد: رعايت اصل آزادي بيان، آزادي سياسي و اجتماعي در چارچوب قانون هدف دولت تدبيرواميد است و ما از نقد رسانه‌ها استقبال مي‌كنيم.

نصرت‌ا... طاقتي‌احسن، مديرمسئول روزنامه همدان پیام
در حاشيه كار معلمي با توجه به نزديكي شغل رسانه با شغلمان آن را برگزيديم تا به شفاف‌سازي در ارتباط با مسائل فرهنگي، آموزشي و سياسي استان بپردازيم.
پس از چالش‌هاي اقتصادي، تحريم‌ها و بحران‌هايي كه كشور را درگير كرد، نخستين جاهايي كه ضرر و زيان زيادي را ديدند، اماكن فرهنگي بود. اما توانستيم همچنان نقش خود را به عنوان ليدر توسعه استان به خوبي ايفا كنيم و از نظر فرهنگي نقطه ثقل استان باشيم.
استان همدان پنجمين استان روزنامه‌خوان كشور است و «همدان‌پيام» به عنوان دانشگاهي كوچك نيروهايي را تربيت و به جامعه تحويل مي‌دهد كه هم‌اينك 35 نيروي ما در ادارات، نهادها و مؤسسات مشغول فعاليت هستند.
در كنار تربيت نيرو، پذيرش كارآموز دبيرستاني و دانشگاهي و جذب تعدادي از آنها نيز از عملكرد ما بوده است. با اين توصيف توانستيم 68 درصد تأثيرگذاري در افكار عمومي كه بيشتر آنان فرهنگي و معلم با 24 درصد هستند را داشته باشيم.
اين رسانه در كنار اطلاع‌رساني به عنوان يك مجموعه و مؤسسه بزرگ توانسته با ايجاد چاپخانه مدرن غرب كشور امكان چاپ و توليد دفاتر مدارس، بسته‌بندي و ليبل و... را عهده‌دار باشد كه پيش‌بيني مي‌شود در 3 سال آينده حداقل 50 درصد لوازم‌التحرير جمعيت 17 ميليوني را تأمين كند هرچند هدف‌گذاري ما صادرات توليدات وكاهش 70 درصدي واردات ليبل از تركيه است.

پورداوود رئیس اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان همدان
 تلاش کردیم با برقراری تعامل با رسانه‌ها ارتباط دو سویه‌ای را با آنان ایجاد کنیم. این تعامل براساس اصول علم ارتباطات و الگوی دوسویه همسنگ بوده است. این روابط را هم در مجموعه داخلی و هم به دستگاه‌های بیرونی زیرمجموعه تسری دادیم تا بتوانیم از ظرفیت رسانه در جهت اطلاع رسانی بهتر بهره بگیریم.همدان‌پیام با توجه به جایگاه خود بیشترین مطبوعه‌ای است که که در اداره کل مورد استفاده قرار می‌گیرد.
فعالیت اصلی روابط عمومی بر این اساس است که انتقال دهنده حساسیت‌های مربوط به حوزه دانش‌آموزان و معلمان به مدیران باشد که در این ارتباط در سطح منطقه مسائل و مباحث را از سطح پایین‌تر تا بالاترین مقامات منتقل کردیم.
 اعتقاد داریم که این روزنامه بیشترین زحمات آموزش و پرورش را بر دوش می‌کشد لذا نخستین روزنامه مکتوبی که با هدف برقراری تعامل هر چه بهتر برای برگزاری نشست برگزیدیم همدان‌پیام بوده است.
خوشبختانه با توجه به تعامل این مجموعه با رسانه‌ها، به لحاظ اطلاع‌رسانی خبر جزء روابط عمومی برتر کشور معرفی شدم.

محمد سهرابی، مشاور رسانه ای مدیرکل آموزش و پرورش استان
چه در زمان مدیریت سابق و چه مدیریت جدید نگاه آموزش و پرورش به رسانه‌ها، تعاملی بوده است به ویژه تعامل با رسانه‌هایی که ظرفیت بالایی دارند.
در همین ارتباط با توجه به ساختار فرهنگی مجموعه همدان‌پیام وجایگاه آن در استان، نگاه به این روزنامه ویژه بوده است.
برای تقویت امر اطلاع‌رسانی برنامه عملیاتی تنظیم کردیم که یکی از آنها بازدید از رسانه‌ها است که امیدواریم استفاده از ظرفیت رسانه‌ها به تقویت جایگاه آموزش و پرورش کمک نماید.


 فكر نمي‌كنيد ارتباط شما با رسانه‌ها ديرهنگام است در حالي كه مديران و وزراي گذشته تعامل بيشتري داشتند؟
از روز نخست كه آمدم، نشست‌هاي خبري با رسانه‌ها داشتم و تعامل لازم را ايجاد كردم. افرادي از رسانه‌اي شدن دنبال اهداف خاص خود هستند كه من از مطرح شدن خویش پرهيز دارم و اين‌ با روحيات بنده سازگار نيست.
حساسيت‌هاي آموزش‌وپرورش متفاوت از ساير ادارات است. يك حرف نسنجيده از سوي مديران آموزش‌وپرورش مي‌تواند به چالشی جدي تبديل شود.
 فرموديد جنس كار ما، ما را محتاط  كرده است. چرا بايد آموزش‌وپرورش منفعل و محافظه‌كار باشد؟
منظور من از احتیاط در ارتباط با رسانه‌اي كار كردن است اما در عمل چنين نيستم. مثلاً رسانه‌ها مي‌گويند تغييرات ما در آموزش‌وپرورش كم بوده كه اینطورنیست؛ چراکه در دولت يازدهم، بیشتر مديران مناطق و شهرستان ها متناسب با نیاز و ضرورت هماهنگی با سیاست های دولت تغییرکردند.
يك نگاه اين است كه مرتب افراد و آدم‌ها بايد تغيير كنند كه نگاه من اين است كه تغيير بايد بر اساس ضرورت باشد تا منتج به نتیجه مطلوب شود. فرد منتخب بايد مقبوليت داشته و همراه با سياست‌هاي دولت باشد.
نگاه دوم هم اين را مي‌گويد كه گاهي تغيير نگرش بهتر از تغيير افراد است. ما كلي هزينه كرديم تا يك نيرو مدير شود. تغيير زماني نياز است كه فردي مانع انجام كار باشد يا كارشكني كند و يا به نوعي چوب لاي چرخ دولت بگذارد. لذا در رسانه‌اي كردن اين موضوعات با احتياط عمل كرديم.
 در شوراي آموزش‌وپرورش حاجي‌بابايي نماينده مردم همدان بحثی داشت كه در سند تحول بنيادين پيش‌بيني مجتمع‌هاي آموزشي شده است و در بودجه سال هم ماده واحده‌اي براي اين موضوع ديده شده كه آموزش‌وپرورش مي‌تواند تغيير كاربري دهد. ايشان نگاه درآمدزايي را به اين مصوبه تغيير داد. شما چه واكنشي نشان داديد؟
نظر ایشان این بودکه به این مصوبه صرفا با دید درآمدزایی نگاه نشود درعین حالی که این موضوع ر انفی نکردند، بلکه جامع تر به مسأله نگاه داشتند که علاوه بر بحث درآمدزایی، نگاه آموزش و پرورش باید به مقوله ساخت مجتمع های آموزشی این باشد چراکه امکان ارائه خدمات بهتری به این گونه مجتمع ها از لحاظ بعضی از زیرساخت ها وجود دارد. اما باید دتوجه داشت که در روستاها مجتمع‌ها جواب نداد.
 تغيير مديران و تغيير نگرش‌ها را مطرح كرديد. برخي مديران هنوز نگرش گذشته را دارند كه در عمل نشان مي‌دهد همراه با آموزش‌وپرورش نيستند. فردي در ادامه 30 سال كارمند بوده و بعد 2 سال آخر مدير مدرسه مي‌شود. آيا اينگونه تغيير نگرش حاصل مي‌شود؟
عموم كساني كه در اداره كار مي‌كنند، معلم هستند. از زماني كه بنده آمدم توصيه كردم كه نبايد كساني وارد پست‌هاي مديريتي شوند كه مي‌خواهند آخر خدمت از مزاياي آن بهره‌مند شوند.
تصور معلمان اين است افرادي كه اداره مي‌آيند، مزايای بيشتري مي‌گيرند در حالي كه بسياري از كارشناس‌هاي ما حتي فوق‌العاده هم ندارند. مديران ما 350 هزار تومان حق مديريت دارند كه حق مديريت بنده از رئيس دبيرستان و هنرستان كمتر است. مزاياي يك كارمند هم همانند معلم است. نمي‌توانيم بگوييم كسي كه در اداره خدمت مي‌كند، نمي‌تواند يك معاونت در مدرسه را بر عهده بگيرد.
 آموزش‌وپرورش بزرگ‌ترين وزارتخانه هزينه‌ساز است. آيا با توجه به محدوديت‌ها و اختيارات (مثل فروش فضاي مازاد، ايجاد تعاوني مصرف و...) توانستيد درآمدي را ايجاد كنيد؟
2 سال است كميسيوني در آموزش‌وپرورش شكل گرفته كه دنبال منابع درآمدي جديد است كه اين منابع را در سال‌هاي گذشته بيش از 2 برابر يعني به 17 درصد افزايش در سال 95 رسانده است. به طوري كه 137 ميليارد ريال درآمد به 161 ميليارد ريال رسيد. البته درآمدهای اختصاصی مستقیم به جاهایی بر می گردد که تأمین منابع نموده اند و برای هزینه های جانبی آن مصرف می شود.
در اين زمينه سعي كرديم نظارت‌هاي بيشتري نسبت به گذشته بر درآمدها داشته و خرج كردن درآمد مناطق را هدفمند كنيم. در ارتباط با سالن‌هاي ورزشي هم درآمدزايي را بالا برديم و هدف دیگر ما درآمد حاصل از هنرستان‌هاست که منجر به توسعه آنها می شود.
در راستای شعار سال با وجود خروج نیروی انسانی اعم از بازنشستگی، مأموریت ها و نقل و انتقالات از منابع موجود در اختیار استفاده بهینه به عمل آمده است.
 در مورد سند 2030 موضع‌گيري خاصي نداشتيد؟
سخنان رهبري براي ما فصل‌الخطاب است. اين سند هنوز ابلاغ نشده بود كه ما به اجرا درآوريم و در وزارت بر روي آن بحث مي‌شد. قرار شد كه طرح تحول بنيادين با قدرت پيگيري شود و اين سند لغو شد. اما جوسازي‌هاي سياسي منطبق با واقعيت نبود كه ما در جلساتي اصل و واقعيات سند را تبيين كرديم. در هر صورت بحث‌هايي را که مقام معظم رهبري مطرح كردند، ما آن را فصل‌الخطاب قرار داديم.
 بحث خدمات رفاهي چالش اصلي معلمان است. چقدر توانستيد وضعيت اسكان اردوگاه‌ها و... را ارتقا دهيد؟
از نوروز امسال تمامي كلاس‌هاي اسكان مسافران كه در گروه «ج» قرار داشتند، حذف شدند. كلاس‌هاي سطح «ب» را هم به گروه «الف» رسانديم. در اين ايام هزار و 110 اتاق آماده كرديم كه همه اينها در عيد فطر تحويل داده شد.
در خصوص ساير امكانات رفاهي به دنبال احداث درمانگاه فرهنگيان هستيم كه هم‌اينك با وجود دريافت اعتبار مشكل زمين داريم. چند سالي هم هست كه نيمي از ظرفيت اردوگاه چالوس را در اختيار بازنشستگان قرار مي‌دهيم و در اين اردوگاه بجز هزينه غذا پولي دريافت نمي‌شود.
اردوگاه همدان هم با حداقل قيمت دراختيار بازنشستگان و فرهنگيان است و در بحث اسکان حدود 800 ميليون تومان تجهيزات به ستادهاي اسكان داديم. در سال 96-95 حدود 85 ميليارد تومان از مطالبات بازنشستگان و فرهنگيان به همراه پاداش، حق ازدواج، فوت و... را پرداخت كرديم و بجز حق‌التدريس امتحانات، رقمي باقي نمانده است.
در بحث توزيع شير مدارس هم رتبه 4 كشوري را داريم.
با بانك ملي هم تفاهم‌نامه‌اي منعقد كرديم كه تسهيلات لازم از 2 ميليون تومان تا 50 ميليون تومان در اختيار فرهنگيان قرار دهد. اما بيش از اين در توان آموزش‌وپرورش نيست.
 در خصوص امكانات رفاهي بيشتر به اسكان و اردوگاه و مجوزهاي كارگاهي و... ختم شده است. چه امكانات ويژه‌اي تدارك ديديد.
تنگناهاي آموزش‌وپرورش را در جريان هستيد اما مي‌دانيم داشتن امكانات رفاهي حق طبيعي معلمان است. متأسفانه كمبود اعتبارات باعث شده كه نتوانيم از عهده برخي اولويت‌هاي درجه 2 و3 كاركنان برآييم.
اما با اين حال با قراردادي كه با بانك ملي بستيم امسال بيش از 100 ميليارد تومان توزيع وام داشتيم كه با سود متفاوت بود. در اين خصوص هم رتبه دوم كشوري را كسب كرديم.
در صندوق ذخيره هم يكسري كارها در حال انجام دادن هست. تلاش كرديم بتوانيم در بحث بيمه‌اي معلمان وارد شويم. لذا شركت بيمه «اميدآسا» را در داخل شركت بيمه معلم تأسيس شد كه سود حاصل از آن به صندوق برمي‌گردد. تفاهم‌نامه‌هايي هم براي ارتقاي رفاه كاركنان داشتيم كه اميدواريم ماحصل آن را شاهد باشيم.
 در خصوص ثبت‌نام‌ها بر اساس  توازن رشته ای در دوره های مختلف تحصيلي بفرماييد؟
هم‌اينك ثبت‌نام دوره ابتدايي به اتمام رسيده اما دوره اول و دوم متوسطه را داريم كه در خصوص اين دوره هدايت تحصيلي مطرح است كه وزارت آموزش‌وپرورش سياست خود را به سمت رضايتمندي تغيير داده و زمينه و توان رشته‌اي افراد را مدنظر قرار داده كه مشكلات گذشته حل شود. سعي كرديم براي حل اين مشكل ظرفيت‌هاي رشته‌اي را افزايش دهيم. هم‌اينك بيشترين متقاضي ما در رشته‌هاي تجربي است كه حتي 60 درصد پشت كنكوري‌ها را تشكيل مي‌دهند.  توصيه ما سوق دادن به سمت رشته‌هاي مهارتي است. چه اصراري است كه دانش‌آموزي توانايي ندارد به سمت رشته‌اي متغاير برود.
هرچند محدوديت ما برداشته شده اما اميدواريم مشكل انتخاب رشته از سوي خانواده‌ها و دانش‌آموزان حل شود.
 هنوز با نرخ‌ها و شهريه‌هاي متفاوت در ثبت‌نام مواجه هستيم. چه برخوردي داريد؟
براي شهريه مدارس مصوبات خاصي داريم كه مشخص است و اگر كسي به سيستم مراجعه كند، نرخ‌ها را خواهد ديد. مدارس دولتي به جز پول بيمه و كتاب چيزي دريافت نمي‌كند.
مدارس استعدادهاي درخشان شهريه مصوب دارند.
مدارس شاهد هم شهريه خود را با نظر ستاد شاهد مصوب و ابلاغ كردند.
مدارس هيأت امنايي هم شهريه كلاس‌هاي فوق برنامه را با نظر شوراي آموزش‌وپرورش مصوب كردند كه اگر كسي نخواهد، مي‌تواند در اين كلاس‌ها شركت نكند و شهريه هم نپردازد.
مدارس غيرانتفاعي هم شهريه مشخص و مصوب دارد كه اگر در هر كدام از اينها موارد تخلفي گزارش و اثبات شود، با مدير مربوطه برخورد خواهد شد.
برخي مدارس متقاضي بيشتري براي ثبت‌نام دارند. در اين خصوص چه تدابيري انديشيده‌ايد؟
برخي مدارس كه اسم و رسم دارند، متقاضي زيادي هم دارند كه خانواده‌ها بدون توجه به مسافت و سختي راه و... خواهان ثبت‌نام در اين مدارس هستند. لذا در اجاره نامه هایی داراي كد رهگيري نباشد و توسط صنف خود تأييد نشود، اجازه ثبت‌نام وجود ندارد. در اين صورت افراد با پرداخت 10 تا 20 هزار تومان هزينه قولنامه نمي‌توانند ثبت‌نام كنند. ما در این خصوص با اتحادیه املاک صحبت کردیم که در صورت صدور قولنامه صوری حتما پیگیری حقوقی خواهیم نمود تا حق خانواده ها تضییع نشود.
 نقل و انتقالات چگونه صورت مي‌گيرد؟
طبق دستورالعمل خارج از سيستم هيچ درخواستي پذيرفته نمي‌شود. همه درخواست به صورت سيستمي است تا از دخالت افراد ممانعت شود. هر جا در شرايط خاص تشخيص دهيم اعمال نظر صورت مي‌گيرد. كميته نقل و انتقالات با اعداد سروكار دارد نه افراد.
امسال 600 نفر نيروي جديد وارد آموزش‌وپرورش مي‌شود كه با اين ورودي‌هاي جديد نقل و انتقالات قدری تسهیل خواهد شد. سال گذشته هزار و 600 نفر از داخل و خارج استان نقل و انتقال داشتيم. قطعاً نيروهاي جديد مشكل نيروهاي قديمي را حل خواهند كرد، اما در اين حوزه اصلي‌ترين مشكل ما نيروي خواهر در شهر همدان است كه ما با مازاد نيرو مواجه هستيم كه براي گروه‌هاي اول و دوم متوسطه و مناطق شهر بسته است. اگر افرادي به نقل و انتقال معترض باشند، تا پايان مرداد نتيجه نهايي اعلام مي‌شود.
 ساماندهي معلمان به چه شكل پيش مي‌رود؟
اين كار به استان تفويض اختيار شده اما تعداد كلاس‌ها را وزارتخانه مشخص كرده. معمولاً ساماندهي نيروي انساني بر مبناي كلاس است كماكان تقسيم‌بندي فعاليت‌ها بر اساس 3 گروه را داريم كه كلاس، كيفيت‌بخشي و نيروهاي مازاد از جمله آن است كه اگر اولي انجام نشود، سراغ دومي و سومي نمي‌رويم.
تفاهم‌نامه‌اي منعقد شده كه تعداد كلاس، نيروي انساني، ورودي‌ها تراكم دانش‌آموزي و... را مشخص كرديم تا مشكلات ساماندهي حل شود اما مشكل اساسي ما نسبت معلم به نيروي پشتيباني است كه بايد 17 درصد باشد كه براي اين كار بايد نسبت معلم به پشتیبان را کاهش دهیم که درحال حاضر 75 به 25 است و نسبت خوبی نیست.
 درخصوص خريدوفروش سؤالات امتحاني بفرمایید آیا  در همدان هم این مشکل بوده است؟
منبع انتشار سؤال در استان همدان نبوده است و تاکنون بحث خریدوفروش سوالات امتحانی از طریق مراجع ذیصلاح به تایید نرسیده است. البته مسائلی درسطح رسانه ها مطرح شده که وزارت آموزش و پرورش و دیگر دستگاه های مسئول پیگیرموضوع هستند. اما خوشبختانه ما در  استان انتشار سؤال نداشتيم و حوزه‌ها قوانين را رعايت كردند.
 آمار مركز آمار در خصوص مواد مخدر نشان از وجود تعداد زیادی معتاد در كشور است. كاهش سن اعتياد به 11 سال رسيده. حال با توجه به حاشيه‌نشيني همدان آيا آماري از اعتياد در مدارس داريم؟ برنامه شما چه بوده است؟
در بحث اعتياد همكاري خوبي با استانداري و دادگستري داريم كه شايد جزو نقاط خوب عملكردي استان باشد. براي دانش‌آموزان متوسطه دوم طرح مدارس عاري از خطر را داريم.
كه دنبال مصونيت‌بخشي دانش‌آموزان در برابر سوء مصرف و رفتارهاي پرخطر كه سال گذشته 15 هزار دانش‌آموز را آموزش داديم.
طرح آموزش مهارت مقابله‌اي براي متوسطه اول را هم داريم كه 23 هزار و 500 دانش‌آموز تحت پوشش اين طرح قرار مي‌گيرند. هدف ارتقاي مهارت در برابر مواجهه با مواد است.
طرح آموزش مهارت مراقبت از خود در دوره دوم ابتدايي را هم داريم كه 100 هزار و 500 دانش‌آموز گروه هدف ماست.
طرح آموزش والدين را هم داريم كه 11 هزار نفر اوليا سال گذشته آموزش ديدند. طرح ويژه كاركنان را داريم كه 2 هزار و 460 نفر از كاركنان شيوه ارتباط مؤثر با دانش‌آموز را ياد بگيرند اما با همه اين احوال مصرف‌كننده داريم اما معتاد به معناي واقعي نداريم.
 فعاليت‌هاي سياسي كانون معلمان  همدان  و نوع برخورد با معلماني كه سبقه سياسي دارند، چگونه است؟
فرهنگیان در قالب تشکل های مختلف فعالیت های سیاسی قانونمند دارند مانند مجمع فرهنگيان ايران اسلامي و انجمن اسلامي معلمان، جامعه اسلامي فرهنگيان و... را نيز داريم كه كانون هم يك مجموعه‌اي است كه خود را سياسي تعريف نمي‌كند، بلكه صرفاً صنفي است. در برخي استان‌ها مجوز گرفتند اما در استان همدان اجازه فعاليت را كه وزارت كشور صادر مي‌كند، ارائه نداده‌اند. اما به عنوان يك مجموعه فرهنگي انتقادات آنان را شنيده‌ايم.
در دولت يازدهم با هيچ معلمي به دليل فعاليت سياسي برخورد نشده است، مگر نهاد ديگري آنها را احضار كرده باشد اما ما شكایتي نکرديم و معتقديم فضاي آموزشي كار فرهنگي مي‌طلبد، تا فضاي دیگر كه خوشبختانه در اين مدت بنای ما تعامل با همه تشکل های قانونی بوده است.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله ضمیمه(پیام_آدینه) دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها ویژه_نامه راهنما
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 38264433 (081)  -  فکس: 38279013 (081)  -  سازمان نیازمندی: 38264400 (081)  - ايميل: info@hamedanpayam.com