ttttt1405-05-021405-05-12bool(false) 1405-05-021405-05-12bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  137129 تاریخ انتشار:  1402-12-24 - 12:10 تعداد بازدید:  318
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

رضایت از تعداد پزشکان متخصص در تویسرکان

اجتماعی


 تعداد پزشکان متخصص و خدمات درمانی در تویسرکان طی دو سال گذشته بی‌نظیر بوده است.

نشست رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان و مسئولان حوزه سلامت استان با کولیوند رئیس جمعیت هلال‌احمر کشور با هدف تعامل و هم‌افزایی در جهت ارتقای سلامت منطقه در شهرستان تویسرکان برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان با ارائه گزارشی از دستاوردهای دولت سیزدهم و افزایش کمی و کیفی خدمات، تجهیزات و پزشکان متخصص در منطقه و شهرستان تویسرکان، توسعه متوازن متناسب با ظرفیت شهرستان‌ها در راستای عدالت و افزایش دسترسی به خدمات درمانی را از اولویت‌های دانشگاه عنوان کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وبدا، محمد مهدی مجذوبی ضمن اشاره به افزایش چشمگیر دستگاه‌ها و ظرفیت‌های دیالیز بیماران در استان افزود: دیالیز درمان نیست و پیوند کلیه را باید به سمت سنین 40 تا 50 سالگی سوق دهیم، لذا در سال۱۴۰۲ در حوزه دیالیز اتفاقات خوبی افتاد و ضریب تخت در استان به حدود ۳/۳ رسید که جای امیدواری دارد.

 وی ادامه داد: بیشترین خدمت درمانی در بخش اورژانس بیمارستان‌ها انجام می‌شود و بیشترین رضایتمندی‌ها و نارضایتی‌ها هم در این بخش می‌باشد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان تویسرکان نیز در این نشست با اشاره به اینکه در جهت ماندگاری پزشکان متخصص در شهرستان ۱۸ واحدمسکونی در دست اقدام است گفت: ۱۸واحدپانسیون پزشکان در 3 بلوک 6 واحدی درجهت ماندگاری پزشکان متخصصان درشهرستان احداث شده که6 واحد آماده بهره‌برداری است و ۱۲ واحد بعدی طی چندماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد.

حسن یعقوبی در بخش دیگری از سخنان خود، به راه‌اندازی بخش دیالیز بیمارستان سردار سلیمانی اشاره کرد و افزود: با مساعدت مسئولان ارشد دانشگاه علوم پزشکی و همچنین مسئولان شهرستان در جهت ارتقای سطح خدمات به بیماران دیالیزی، بخش دیالیز بیمارستان سردار سلیمانی با ۱۰ تخت فعال در محیطی آرام و روحیه‌بخش راه‌اندازی شد و درحال حاضر در دو شیفت کاری ۴۰ مددجوی دیالیزی از خدمات این بخش بهره‌مند می‌شوند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان تویسرکان ادامه داد: با راه‌اندازی آشپزخانه بیمارستان سردار شهید سلیمانی با بهترین امکانات در فضایی کاملا بهداشتی، میزان رضایتمندی از ۶۰ درصد به ۹۵ درصد رسیده است.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com