ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  137764 تاریخ انتشار:  1403-02-19 - 09:16 تعداد بازدید:  207
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

با مشارکت شما، سربلندیم
انجام 786 عملیات امداد‌ونجات در سال ۱۴۰۲

اجتماعی


امروز 19 اردیبهشت مصادف با روز جهانی صلیب سرخ و هلال‌احمراست، سازمانی که به طور بشردوستانه در جهت رفع نیازهای انسانی و طبیعی مردم با در نظرگرفتن رنگ و نژاد فعالیت می‌کند. نوع دوستی و کمک به هم‌نوعان به ویژه حادثه‌دیدگان در فرهنگ دینی ملت ایران نهادینه شده است، بنابراین هر یک از مردم را می‌توان یک امدادگر نامید.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر همدان با بیان اینکه پیشگیری از بروز حادثه و بالابردن توان برای امداد‌رسانی و به حداقل‌رساندن خسارت جانی و مالی حین بروز حوادث، در حوزه مقابله مد نظر است، گفت: همچنین در زمینه بلای طبیعی که قابل پیش‌بینی و پیشگیری نیستند، ارائه آموزش‌های همگانی امدادی و کمک‌های اولیه برای مقابله با حوادث مورد تأکید است.

علی سنجربگی به مناسبت فرا رسیدن هفته هلال‌احمراظهار کرد: ۱۰۷ هزار نفر با حضور در ۲ هزار و ۴۸ دوره و کلاس آموزشی به صورت چهره به چهره آموزش‌های همگانی مقابله و مواجهه با بلایای طبیعی را سال گذشته فرا گرفتند.

وی افزود: فراگیری آموزش‌های لازم برای مقابله و ارتقاء آمادگی در برابر حوادث طبیعی مثل سیل و زلزله اولویت دست چندم مردم است که در این راستا با توجه به ناگهانی بودن بروز حادثه، رسانه‌ها نسبت به حساس‌سازی مردم و بیان اهمیت فراگیری مهارت‌های مقابله با حوادث و سوانح تلاش کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمرهمدان با تأکید به اینکه می‌توان از بروز حوادث طبیعی و انسان‌ساخت مانند تصادفات با فرهنگ‌سازی و بهبود رفتارهای ترافیکی جلوگیری کرد و شمار تلفات ناشی از سوانح را به حداقل ممکن رساند، تصریح کرد: جمعیت هلال‌احمردر طرح خدمات نوروزی هلال‌احمربه منظور کاهش آمار سوانح طرح «بهرفت» (بهبود رفتار ترافیکی) را اجرایی کرده و رانندگان با امضای یک میثاق‌نامه متعهد می‌شوند از انجام حرکات مخاطره‌آمیز خودداری کنند.

وی گفت: همواره در حوادث طبیعی و غیرطبیعی، نخستین امدادگران، بازماندگان مصدومان و حاضران در محل هستند که در صورت نداشتن مهارت و دانش و آشنا نبودن به نحوه کمک‌رسانی، با امداد‌رسانی نادرست به فردی که پس از بروز تصادف در داخل خودرو گیر کرده و یا هر حادثه دیگر، ممکن است شکستگی کوچک را تبدیل به ضایعه نخاعی کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمرهمدان گفت: این جمعیت از آمادگی کافی برای ارائه آموزش‌های رایگان به متقاضیان و علاقمندان برخوردار است که برای اقبال مردم از برنامه‌های آموزشی هلال‌احمرابتدا باید آن‌ها به فراگیری و حضور در دوره‌های آموزشی مقابله با حوادث و سوانح احساس نیاز کنند.

سنجربگی گفت: ۴۴ بلای طبیعی در جهان رخ داد که از این میزان ۳۴ نوع در کشور و ۲۲بلای طبیعی در استان همدان ثبت و رخ داده است. وی اظهار کرد: بیش از ۷۰ درصد ماموریت‌های هلال‌احمرهمدان را امداد و نجات جاده‌ای و امدادرسانی به مصدومان سوانح ترافیکی تشکیل می‌دهد.

سنجربگی با بیان اینکه ۷۰ هزار جوان عضو جمعیت هلال‌احمرهستند، افزود: جوانان در قالب کانون‌های غنچه‌های هلال، دانش‌آموزی، دانشجویی، طلاب و آزاد زیر پوش برنامه‌های جمعیت جوانان هلال‌احمرهستند و تاکنون ۱۳۷هزار و ۳۴۵ جوان تا ۳۵ سال از برنامه‌های این سازمان بهره‌مند شدند. وی افزود: تیم‌های امدادی هلال‌احمرسال گذشته در ۷۸۶ عملیات جاده ای حضور یافتند و به 8 هزار و ۹۴۹ مصدوم امداد‌رسانی کردند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمرهمدان گفت: این مجموعه سال گذشته ۲ هزارو ۴۳ برنامه و پروژه برای جوانان انجام داده است.

سنجربگی ادامه داد: این برنامه‌ها در قالب‌های فرهنگی، اجتماعی و بشر دوستی بوده است؛ همچنین معاونت جوانان هلال‌احمرطرح دادرس را برای دانش‌آموزان، طرح یأس را برای دختران تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) اجرایی کرده است.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر افزود: از ۶2 سال پیش مراکز توانبخشی در جمعیت هلال‌احمرنهادینه شد که در حال حاضر مراکز درمانی مانند داروخانه، فیزیوتراپی، ارتوپدی فنی، درمانگاه و معاینه، واکسیناسیون حجاج در این سازمان وجود دارد که 36 نفر در این مراکز فعالیت می‌کنند و 83 هزار و 851 نفر توسط این مراکز درمان شده‌اند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به افزایش 30 درصدی پایگاه‌های امدادو نجات استان در یک‌سال اخیر اشاره کرد و گفت: 130 نفر از نجات‌گران فعال جمعیت هلال‌احمر استان جذب شده‌اند.

سنجربگی در پایان خاطرنشان کرد: یکی از اقدامات مهم جمعیت هلال‌احمر کشور در عرصه بین‌الملل برگزاری کنگره بین‌المللی اشغال فلسطین از دیدگاه حقوق بین‌الملل و نقض حقوق بشردوستانه در غزه بود که ۴۰ هزار نفر و ۲۱ کشور خارجی به صورت برخط در این کنگره حضور داشتند.


 پیام تبریک مدیرعامل جمعیت هلال‌احمراستان به مناسبت روز جهانی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر
جمعیت هلال‌احمر همواره پیام‌آور صلح و بشردوستی و نمادی از ارج نهادن به صفات زیبایی مانند نیکوکاری، گذشت و ایثار است.
برماست که همچون گذشته با همتی مضاعف و تلاش بی‌پایان، با برنامه‌ریزی اصولی و به‌کارگیری تمامی ظرفیت‌های موجود برای پیشبرد اهداف جمعیت هلال‌احمر و در راه خدمت‌رسانی مناسب، قدم‌های استوارتر و بلندتری را برداریم. اینجانبان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر امدادگر، فرا رسیدن هفته هلال‌احمر را به خانواده بزرگ جمعیت هلال‌احمر استان همدان تبریک عرض نموده و برای تمامی پیشکسوتان، کارکنان و امدادگران، نجاتگران، جوانان و مربیان و داوطلبان مشتاق خدمت و بی‌ادعا، از خداوند متعال سلامتی، طول عمر با عزت، آرامش و توفیقات روزافزون را در ظل توجهات حضرت ولی‌عصر(عج) خواهان و خواستاریم.
علی سنجربگی مدیرعامل، محسن ثابتی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه جمعیت هلال‌احمر استان همدان

 



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com