ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  134617 تاریخ انتشار:  1402-07-12 - 10:24 تعداد بازدید:  269
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مدیرکل اوقاف همدان:
دستگاه‌های اجرایی بدهی خود به اوقاف را پرداخت کنند

اجتماعی

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان همدان با بیان اینکه خانواده وقف در زمینه توسعه شهرستان ملایر آمادگی همکاری داشته و دارد، گفت: این امر مشروط بر این است که مدیران دستگاه‌های اجرایی بدهی‌های خود به اوقاف و امور خیریه که مبلغ قابل‌‎توجهی است، پرداخت کنند.

حجت‌الاسلام رضا حاجی‌زین‌العابدینی در جلسه شورای اداری شهرستان ملایر که با موضوع «هفته وقف» برگزار شد، از مسئولان اجرایی خواست تا گزارش واقعی را در اختیار افکارعمومی قرار دهند و کمک حال اوقاف و امور خیریه باشند.

وی با تأکید بر اینکه باید حقوق موقوفات پرداخت شود، مطرح کرد: از جمله وظایفی که بر عهده اوقاف است، می‌توان به اداره امور موقوفات، اداره امور بقاع متبرکه و برگزاری مسابقات قرآنی در سطوح شهرستانی، استانی، ملی و بین‌المللی اشاره کرد.

حاجی‌زین‌العابدینی با اشاره به اینکه خوشبختانه ملایر در این زمینه جزو پیشروان عرصه وقف در سطح کشور به شمار می‌رود، افزود: ۶۳.۵ درصد از شهر ملایر موقوفه است و این نشان‌دهنده نگاه عام‌المنفعه و درایت مردم ملایر است.

وی با بیان اینکه «وقف» صدقه جاریه‌ای است که آثار و برکت آن الی‌ابد برای واقفان باقی می‌ماند و همواره موقوفات منشأ خیر و برکت در سطح جامعه بوده‌اند، خاطرنشان کرد: هر ساله مسابقات قرآنی توسط اداره اوقاف و امور خیریه ملایر برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان موفق به کسب رتبه‌های استانی و ملی شده‌اند.

مدیرکل اوقاف همدان در بخش دیگری در رابطه با مباحث مطرح شده تحت عنوان عدم همکاری اوقاف در بحث ملی مسکن در ملایر، توضیح داد: نخستین مجموعه‌ای که در بحث اجرای نهضت ملی مسکن ورود پیدا کرد، اداره اوقاف بوده است، از سوی دیگر از همان ابتدا سیاست مسئولان شهرستان واگذاری زمین برای ساخت خانه‌های ویلایی بود.

وی به بدقولی برخی از مسئولان و بیش از حد بودن تعداد متقاضیان نسبت به اراضی درنظر گرفته شده در این زمینه اشاره کرد و گفت: همچنین به تازگی در فضای مجازی مباحثی در رابطه با عدم همکاری اوقاف برای تأمین خانه نیازمندان مطرح شده که خلاف واقع است.

این مقام مسئول با تأکید بر اینکه در زمینه ایجاد خانه برای نیازمندان باید سازوکارهای قانونی طی شود، خاطرنشان کرد: طبق ضوابط خاصی اوقاف به شرکت‌های تعاونی که اعضای آن فاقد خانه هستند، زمین واگذار می‌کند.

وی با بیان اینکه اجرای امینانه نیات واقفان اولویت اصلی اوقاف بوده و است، یادآور شد: اداره اوقاف ملایر در این راستا گام‌های ماندگاری برداشته و عملکرد خوبی داشته است.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com