ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
پنجشنبه - 26 شهريور 1405 - شماره 5512
 


امروز : جمعه ، 27 شهريور 1405

Today : Fri, September 18, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  113210 تاریخ انتشار:  1399-08-20 - 09:42 تعداد بازدید:  499
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

شهردار همدان توصیف کرد
شهرداری منطقه 2 پیشگام در اجرای پروژه‌های تأثیرگذار و توسعه فضای سبز

اجتماعی

شهردار همدان: شهرداری منطقه 2 و معاونت‌های مربوطه همت بلندی به خرج داده تا بتوانند فاز یک بوستان ۲۵۰ هکتاری را برای شهروندان آماده کنند

 جمعه هفته گذشته روکش آسفالت مسیر دسترسی بوستان 250 هکتاری اکباتان با حضور شهردار همدان، مدیر منطقه 2 شهرداری، معاون خدمات شهری و فضای سبز شهرداری همدان و سایر مدیران شهری مورد بازدید قرار گرفت.
این روزها که زندگی آپارتمان‌نشینی گلوی انسان‌های شهری را به‌سختی می‌فشارد، وجود یک پارک جنگلی در اطراف شهرها و خانه‌های ما نعمتی بزرگ است، بوستان‌ها دارای ظرفیت‌های مختلفی هستند که می‌توان به نقش مؤثر این پارک‌ها در ارتقای شرایط زیست‌محیطی به‌عنوان ریه‌های تنفسی شهر و همچنین کاربری‌های شهری و اجتماعی آن در گذران اوقات فراغت فردی و جمعی خانواده اشاره کرد.
پارک‌های جنگلی از نوع طبیعی و دست‌کاشت، هر 2 نعمت خدادادی است که همه ما به نوبه خود باید در حفظ و نگهداری از این طلاهای سبز و سرمایه‌های ملی تلاش کنیم و نسبت به حراست از آنها حساس باشیم.
شهرداری منطقه 2 در راستای توسعه فضای سبز و ایجاد ظرفیت گردشگری به ایجاد بوستان 250 هکتاری اکباتان در محدوده سد اکباتان اقدام کرد تا از این محدوده خدادادی با کمترین دستکاری در طبیعت و هزینه بهترین بهره‌وری را برای شهروندان در بر داشته باشد.
به گزارش روابط عمومی منطقه 2 شهرداری، ایجاد بوستان 250 هکتاری اکباتان یکی از برترین طرح‌های فرامنطقه‌ای در حوزه مدیریت ‌شهری محسوب می‌شود که زمینه لازم را برای استقبال هرچه بیشتر گردشگران و مردم فراهم خواهد کرد تا بتوانند از خدمات موجود در این پارک بهره‌مند شوند.
بوستان جنگلی اکباتان از مهم‌ترین پروژه‌های استانی محسوب می‌شود که استاندار و نمایندگان مردم همدان در مجلس در بازدید‌های انجام‌شده دستور پیگیری ایجاد آن را صادر کرده که با تأکیدات شهردار و شورای اسلامی شهر همدان ساخت این بوستان در بودجه سال ۹۹ لحاظ شد تا با اجرای این پروژه، شاهد افزایش سرانه فضای سبز در همدان باشیم.
این پروژه به‌‌لحاظ جزئیات یکی از بی‌نظیرترین پروژه‌ها در سطح کشور محسوب می‌شود که با طراحی بومی انجام شده و با حداقل دستکاری در طبیعت منطقه اکباتان، کاربری بسیار بالایی خواهد داشت.

 بوستانی برای شهروندان همدان
شهردار همدان در این بازدید گفت: با زحماتی که مدیر منطقه 2 و یزدان‌پور معاون فنی عمرانی در این منطقه داشتند، امروز شاهد راه‌سازی و آسفالت معابر بوستان ۲۵۰ هکتاری اکباتان هستیم که فاز نخست آن از ابتدای جاده تا میدانی که طراحی شده آسفالت شده و در روزهای آینده نصب آلاچیق‌ها، سرویس‌های بهداشتی و سردر ورودی بوستان انجام خواهد شد.
عباس صوفی افزود: شهرداری منطقه 2 و معاونت‌های مربوطه همت بلندی به خرج داده تا بتوانند فاز یک بوستان ۲۵۰ هکتاری را برای شهروندان آماده کنند.
شهردار همدان ادامه داد: فاز دوم این پروژه که راه دسترسی به کنار سد اکباتان و ایجاد تأسیسات آبی برای شهروندان همدانی است، اجرا خواهد شد.
وی تأکید کرد: سیاست شهرداری همدان در این بوستان فراهم‌سازی اوقات فراغت غنی برای شهروندان است. امیدوارم در آینده شاهد اجرای پروژه‌های خوبی برای شهروندان باشیم.

 بوستان بی‌نظیر
مدیر شهرداری منطقه 2 نیز گفت: امروز شاهد انجام عملیات عمرانی آسفالت مسیر بوستان ۲۵۰ هکتاری اکباتان هستیم که با دستورات و تأکید شهردار همدان در سالجاری جزو اولویت‌های شهرداری منطقه 2 قرار گرفته است.
حامد جلیلوند درباره روند پیشرفت پروژه توضیح داد: با توجه به اهمیت پروژه، پیشرفت بسیار خوبی داشته و شاهد هستیم مسیر اصلی این پروژه به طول 3 کیلومتر و با کمترین دستکاری در طبیعت و بدون قطع حتی یک درخت و یا ایجاد حتی یک ترانشه ایجاد و امروز روکش آسفالت آن انجام شد.
مدیر شهرداری منطقه 2 ابراز امیدواری کرد: این بوستان به‌عنوان یکی از بوستان‌های بی‌نظیر کوهستانی در کشور مطرح خواهد شد و با توجه به تأکیدات شهردارهمدان مبنی‌بر حفظ و گسترش فضای سبز، این مسأله مهم هم در دستور کار شهرداری منطقه 2 و معاونت خدمات شهری و فضای سبز قرار گرفته و به زودی ده هزار اصله درخت در این بوستان کاشته خواهد شد تا عنوان بوستان بی‌نظیر کشوری به خود بگیرد. اجرای این پروژه مرهون تلاش همکاران ما در شهرداری به‌ویژه آقای یزدان‌پور معاونت فنی مهندسی منطقه 2 شهرداری است.
وی افزود: برای رفاه حال شهروندان در این منطقه برنامه‌ریزی‌های مدون صورت گرفته و درحال اجرا است که با تلاش شبانه‌روزی همکارانم در شهرداری سعی داریم سایر پروژه‌ها نیز به پایان برسد تا مردم بیش از پیش احساس آرامش و نشاط کنند؛ در این‌باره با عزمی راسخ تمام تلاش خود را به کار بسته‌ایم تا در زمینه ارائه خدمات به شهروندان به شاخصه‌های استاندارد برسیم و با یاری خداوند متعال و همراهی مردم شریف پروژه‌های دیگری را نیز عملیاتی کنیم که علاوه‌بر تأثیر منطقه‌ای موجب پیشرفت و توسعه همه‌جانبه شهرمان باشیم.

 بوستان فرامنطقه‌ای
معاون خدمات شهری و توسعه فضای سبز شهرداری همدان نیز با بیان اینکه اجرای پروژه بوستان اکباتان به همت شهرداری منطقه 2 از افتخارات مدیریت شهری در دوره جاری محسوب می‌شود، توضیح داد: این پروژه با دستور شهردار همدان و در راستای افزایش سرانه فضای سبز شهرداری همدان از سوی منابع طبیعی به شهرداری همدان واگذار شد.
وحید علی‌ضمیر تأکید کرد: تبدیل این منطقه به بوستان بزرگ فرامنطقه‌ای با همت شهرداری منطقه 2، به توسعه گردشگری همدان کمک خواهد کرد.
وی توسعه فضای سبز، فضاهای ورزشی و فضاهای گردشگری را از اولویت‌های مدیریت شهری دانست که با اجرای طرح‌های دقیق و کارشناسی‌شده محقق خواهد شد.
معاون خدمات شهری و توسعه فضای سبز شهرداری همدان تأکید کرد: گونه‌های گیاهی منطقه سد اکباتان با همت پیمانکار پروژه حفظ شده و امیدواریم به‌زودی شاهد افتتاح این بوستان فرامنطقه‌ای زیبا باشیم.

بوستان جنگلی اکباتان از مهم‌ترین پروژه‌های استانی محسوب می‌شود که استاندار و نمایندگان مردم همدان در مجلس در بازدید‌های انجام‌شده دستور پیگیری ایجاد آن را صادر کرده که با تأکیدات شهردار و شورای اسلامی شهر همدان ساخت این بوستان در بودجه سال ۹۹ لحاظ شد تا با اجرای این پروژه، شاهد افزایش سرانه فضای سبز در همدان باشیم.




بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com