ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  121994 تاریخ انتشار:  1400-11-07 - 09:36 تعداد بازدید:  486
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان:
بزودی کلاس‌های درس حضوری می‌شوند

اجتماعی

 محمد پورداود، مدیرکل سابق آموزش و پرورش استان همدان که حدود 4 سال سکاندار این مجموعه بزرگ بود و جایگاه خود را با وجود مخالفت‌ها حفظ کرد؛ حالا چند روزی است که صندلی خود را به معاون اسبق اداره‌کل آموزش و پرورش استان همدان واگذار کرده است.
پورداوود در این 4 سال مدیریت؛ با چالش‌های متفاوتی روبه‌رو شد که مهمترین آن کرونا و تغییر وضعیت آموزشی دانش‌آموزان بود.
محمود نقوی، مدیرکل جدید آموزش و پرورش استان همدان که زاده فامنین است؛ در کارنامه خود سابقه ریاست آموزش و پرورش شهرستان فامنین و معاونت اداره‌کل را نیز دارد. البته به گفته خودش 8 سالی با آموزش و پرورش استان رابطه نزدیکی نداشته و آخرین بار در سال 1392 در این اداره سمت‌دار بوده است.
حالا به گفته خودش آمده تا با ارزیابی وضعیت موجود آموزشی؛ تغییراتی را ایجاد کند و اداره‌ای که بیش از دوسوم جمعیت استان در ارتباط با آن هستند را متحول کند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان در گفت‌وگوی اختصاصی با همدان‌پیام، گفت که با توجه به بخشنامه وزارتی که دستور رئیس‌جمهوری محترم در کنار آن بود بنا شد کلاس‌ها در ترم جدید یعنی پس از امتحان‌ها با رعایت کامل پروتکل‌های پیش‌بینی شده حضوری برگزار شود.
محمود نقوی همچنین اظهار کرد: تعلیم و تربیت با حضوری شدن نتیجه بهتری دارد. پیش‌بینی می‌کنیم با رعایت پروتکل‌ها مشکلی برای دانش‌آموزان به وجود نیاید و مدارس استان آمادگی کامل برای حضوری شدن کلاس‌ها را دارند.
وی درباره برنامه‌هایی که دارد نیز گفت: یک هفته از حضور من در آموزش و پرورش می‌گذرد، نخستین کاری که پس از ورود به آموزش و پرورش به دنبال آن هستم؛ احصای وضعیت موجود است.
نقوی با بیان اینکه باید بدانم آموزش و پرورش در شاخص‌های مختلف در چه جایگاهی قرار دارد، تصریح کرد: قصد دارم یک حرکت رو به رشد را آغاز کنم. با توجه به موقعیت خوب استان همدان که پایتخت تاریخ و تمدن ایران زمین است و نخبگان زیادی در گذشته داشته و امروز با حدود 300 هزار دانش‌آموز، 23 هزار معلم، 18هزار فرهنگی بازنشسته فعال است در کشور با استان‌های بزرگ رقابت کنیم.
وی با تأکید بر اینکه باید بدانیم در کجای کار قرار داریم، اظهار کرد: پس از این کار می‌توانم برای سال‌های آینده هدف‌گذاری کنم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین اعلام کرد که حدود ۳۰۰ شاخص مهم در آموزش و پرورش است که شاید نتوانیم آنها را به دست آوریم، اما می‌توانیم به 50شاخص مهم برسیم.
نقوی همچنین گفت: از ابتدای کار با معاونت‌ها در حوزه‌های مختلف جلسه گذاشته‌ایم تا شاخص‌ها را تدوین کرده و به اطلاع مسئولان و مردم برسانیم، چون در بیشتر شاخص‌ها رو به افت بودیم، ولی تلاش می‌کنیم آنها را ارتقا دهیم.
وی با اشاره به اینکه جامعه ما نیاز به دانش‌آموزانی دارد که هم عالم باشند و هم مؤمن؛ بیان کرد: ما نیازمند افرادی هستیم که براساس سیره نبوی عمل کنند و همراه با علم و دانش باشند تا کشور را نجات دهند.
نقوی با تأکید بر اینکه دوسوم جمعیت همدان درگیر با آموزش و پرورش هستند، گفت: بزرگترین سرمایه هر کشور سرمایه‌های انسانی است و این سرمایه‌ها در آموزش و پرورش تعلیم می‌بینند.
وی درباره برتر شدن شورای آموزش و پرورش استان هم افزود: با هدف استفاده از فکر تمامی افراد در سال 1372 شورای آموزش و پرورش مصوب شد.
نقوی ادامه داد: مشکلات بزرگی که آموزش و پرورش دارد را در این شورا مطرح می‌کنیم که با همفکری همه برطرف شود و به مشکل نخوریم، در این شورا دبیرخانه خوب کار کرده و به اندازه کافی مصوبه داریم، باید روی محتوا کار کنیم و اگر لازم است تغییرات دهیم تا رتبه برتری که داریم را حفظ کنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش استان درباره برنامه‌های دهه فجر نیز گفت: دهه فجر فرصتی برای معرفی انقلاب به دانش‌آموزان است و برای دهه فجر برنامه‌ریزی‌هایی انجام دادیم که به زودی اعلام می‌کنیم.
نقوی در پایان صحبت‌هایش درباره اسکان مسافران نوروزی گفت: اگر وزارتخانه اعلام کند با توجه به اینکه استان همدان یک محور توسعه گردشگری دارد با تمام توان آماده پذیرش مسافران هستیم.

 



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com