ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : دوشنبه ، 12 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  114150 تاریخ انتشار:  1399-09-18 - 07:00 تعداد بازدید:  251
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

رئیس شورای اسلامی شهر همدان:
هدف «جشنواره شهروند برگزیده» تبدیل همدان به شهر الگو در کشور است

اجتماعی

   نشست خبری شهردار و جمعی از مدیران شهری همدان، آغازگر رویدادی است که امسال 3 ساله شد، رویدادی به نام «جشنواره شهروندان برگزیده» که با معرفی بهترین شهروندان هدف ایده‌آلی همچون شهر برتر را در سر می‌پروراند تا شاید عنوان دیگری را هم به القاب پایتخت تاریخ و تمدن بیفزاید.
این ایده که در پاییزی‌ترین روزهای سال ۹۹، 3 سالگی‌اش را جشن گرفته، هرسال بزرگ‌تر و پخته‌تر از گذشته با جبران کم‌وکاستی‌ها سعی می‌کند به تنوع شاخص‌ها و مؤلفه‌هایش اضافه کند تا افرادی در طیف‌ها و گروه‌های مختلف بتوانند در این رقابت خود را محک زده و صاحب نام و نشان شهروند برگزیده شوند.
سیدمسعود عسگریان به‌مناسبت آغاز به‌کار سومین جشنواره شهروند برگزیده همدان در جمع اصحاب رسانه، اظهار کرد: ما سال‌هاست به‌دنبال این مسأله هستیم که در حوزه مدیریت شهری، شهروندانی را که در این حوزه‌ها همکاری داشته و در ارتقای زندگی بهتر در شهر مؤثر بودند و توانستند همدان را در سطح کشور مطرح کنند، شناسایی و قدردانی کنیم.
وی با بیان اینکه در سالجاری این برنامه به‌دلیل شیوع ویروس کرونا با وقفه مواجه شد اما بالاخره به مرحله اجرا رسید، تصریح کرد: هدف ما از برگزاری این جشنواره شناسایی و معرفی تعدادی از شهروندان است که در حوزه‌های مختلف شهری اقداماتی داشته و یا با برنامه‌های ما همسویی دارند تا از رفتارهای اجتماعی و شخصی آنها الگوسازی صورت گیرد و در آموزش شهروندی به‌کار برده شود تا درنهایت به شهری آبادتر و توسعه یافته‌تر دست یابیم.
رئیس شورای اسلامی شهر همدان درباره برگزاری اختتامیه این برنامه اظهار کرد: امیدواریم تا رسیدن زمان اختتامیه شرایط همدان از نظر شیوع ویروس کرونا، سفید شود و برنامه را در فضای باز برگزار کنیم، در غیر این‌صورت از فضای مجازی بهره خواهیم برد. وی افزود: برگزاری این جشنواره موجب شده که شهروندان به سمت سالم‌سازی محیط سوق داده‌شده و بر کاهش آسیب‌های اجتماعی تأثیر داشته باشد، البته آمار کمی هنوز در دسترس نیست و نتیجه قطعی در گرو بررسی علمی و دانشگاهی است.
عسگریان تصریح کرد: هرچه تعداد این الگوها در سطح شهر بیشتر و آثار عملکرد آنان گسترش یابد، در آینده نه‌چندان دور، شهروندان برگزیده بیشتری خواهیم داشت و شهر ایده‌آل‌تری حاصل می‎شود که درنهایت می‌توانیم همدان را در کشور به یک الگو تبدیل کنیم.
وی با بیان اینکه با برگزاری این جشنواره به‌دنبال این هستیم که گوشه‌ای از خدمات ارزشمند مردم را به استحضار عموم برسانیم، ادامه داد: افرادی هستند که از هر حیث در ارتقای شهروندان همدان در اصلاح امور گام‌های مؤثری برمی‌دارند و ما در تلاش هستیم تا در این برنامه به عموم شهروندان معرفی کنیم.
 شهروندان مسئولیت‌پذیر سرمایه‌های ارزشمند برای توسعه
شهردار همدان هم گفت: شهروندان مسئولیت‌پذیر سرمایه‌های ارزشمند برای توسعه شهری و پیشرفت در اهداف مدیریت شهری هستند.
عباس صوفی در نشست خبری به‌مناسبت سومین جشنواره شهروندان برگزیده به شکل فضای مجازی از آغاز سومین جشنواره «شهروندان برگزیده» با هدف شناسایی، معرفی شهروندان مسئول در حوزه‌های مختلف با شعار «همدان، شهر برتر با شهروندان برتر» خبر داد، و افزود: شهروندان مسئولیت‌پذیر سرمایه‌های ارزشمند برای توسعه شهری و پیشرفت اهداف و برنامه‌های مدیریت شهری هستند.وی با اشاره به اینکه ثبت‌نام برای شرکت در جشنواره شهروندان برگزیده از ۱۵ آذرماه آغاز شده، اظهار کرد: فعالیت دبیرخانه جشنواره شهروند برگزیده مستقر در مرکز همایش‌های قرآنی شهر همدان آغاز شده و امیدواریم این دوره از جشنواره پربارتر و موفق‌تر از ۲ دوره گذشته برگزار شود.
رئیس جشنواره شهروندان برگزیده همدان با بیان اینکه شهروندان برگزیده، الگوی جامعه هستند   اضافه کرد: استفاده از تجربه و توان آنها در برنامه‌ها و اهداف آموزش شهروندی دارای اهمیت ویژه‌ای است. صوفی گفت: موضوع فرهنگ یکی از اصول مهم و محوری مدیریت شهری است که جشنواره شهروند برگزیده نیز در چارچوب همین رویکرد و اصل مهم برگزار می‌شود.
رئیس جشنواره شهروندان برگزیده بیان کرد: دراین جشنواره شهروندان اخلاق‌مدار، قانون‌پذیر، کوشا، مسئولیت‌پذیر و خلاق معرفی می‌شوند تا با الگوسازی در جامعه زمینه برای ارتقای فرهنگ و آموزش‌های شهروندی فراهم شود.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان نیز در این نشست اظهار کرد: در سال‌های97 و 98 جشنواره شهروند برگزیده، برگزار شد و امسال نیز سومین دوره این جشنواره را برگزار می‌کنیم. روح‌ا... وجدی‌هویدا افزود: علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در سومین دوره جشنواره شهروندان برگزیده همدان می‌توانند از تاریخ 15 آذرماه تا 20 دی برای ثبت‌نام به وب‌سایت www.TCF.hamedan.ir:globe_with_meridians مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه در این دوره 14 نفر به‌عنوان شهروند افتخاری در بخش‌های مختلف انتخاب می‌شوند، گفت: با توجه به بخش ویژه کرونا ممکن است افراد برگزیده به 20 نفر هم برسند.
رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان درباره بودجه برگزاری جشنواره هم عنوان کرد: در دومین دور اعتبار جشنواره 3 میلیارد ریال بود که امسال افزایش ده درصدی پیش‌بینی شده است.
وجدی در رابطه با چگونگی معرفی و شناساندن افراد برگزیده در دوره‌های گذشته و این دوره نیز تأکید کرد: برای معرفی افراد برگزیده اقداماتی چون چاپ ویژه‌نامه در مطبوعات، چاپ کتاب، استفاده از این افراد در شورای محلات و حضور در برنامه‌های تلویزیونی را در دستور کار داشته و داریم. رئیس سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری همدان تصریح کرد: در شورای سیاست‌گذاری جشنواره نمایندگانی از فرمانداری، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز حضور دارند.
 اثرات برگزاری جشنواره «شهروند برگزیده» بر شهروندان رصد می‌شود ‎
محمدرضا عراقچیان نیز با بیان اینکه هدف این جشنواره ارتقای فرهنگ شهرنشینی و تبدیل شهرنشین‌ها به شهروند است، اظهار کرد: افرادی هستند که در شهر فقط زندگی می‌کنند و در مقابل افرادی نیز هستند که نسبت به شهر خود دلسوز و دغدغه‌مند هستند، اما به‌مراتب عالی‌تر نرسیده‌اند و افرادی هستند که واقعا دلسوز شهر هستند و این جشنواره به‌دنبال ایجاد دغدغه در افراد نسبت به شهر است.
 وی گفت: اتفاقی که شهرداری و شورای شهر با برگزاری این جشنواره به‌دنبال آن است ارتقای دانش شهروندی است و این مهم با مشارکت سراسری شهروندان محقق خواهد شد.



بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com