ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
شنبه - 10 مرداد 1405 - شماره 5475
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  113947 تاریخ انتشار:  1399-09-12 - 07:00 تعداد بازدید:  253
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

آموزش و پرورش به‌ناچار برای آموزش به فضای مجازی وارد شد

اجتماعی
 
 معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد که استفاده از فضای مجازی برای آموزش، انتخاب ما در آموزش و پرورش نبود. اصولا خاستگاه فضای مجازی در همه کشورهای دنیا برای کودکان نبوده و نیست اما با توجه به شرایط ایجادشده و تعطیلی مدارس، آموزش و پرورش نمی‌توانست ۱۵ میلیون دانش‌آموز را که سرمایه‌های عظیمی از کشور عزیزمان هستند را بدون برنامه رها کند و به‌ناچار از این بستر برای تعاملی کردن آموزش استفاده کرد.
به گزارش ایسنا، رضوان حکیم‌زاده درباره اینکه آموزش و پرورش در طول روز چه مدت زمانی برای آموزش‌های مجازی دانش‌آموزان ابتدایی درنظر گرفته است؛ گفت: طبق دستورالعمل‌های ابلاغ شده، تأکید ما بر آموزش ترکیبی است و دانش‎آموزان به‌صورت همزمان از بسترهای متنوع مدرسه تلویزیونی و شبکه مجازی و تعاملی شاد جریان آموزش را دنبال می‌کنند.
وی زمان موردنظر برای آموزش از طریق شبکه شاد را برای دانش‌آموزان ابتدایی ۲۵ تا ۳۰ دقیقه اعلام کرد و افزود: با توجه به حساسیت سنی دانش‌آموزان در مقطع ابتدایی، توصیه ما به آموزگاران و معلمان این است که فرایند تدریس را طوری برنامه‌ریزی کنند که دانش‌آموزان از همه بسترها بهره ببرند تا زمانی که به آموزش در فضای مجازی اختصاص می‌یابد، در حداقل ممکن باشد. معاون آموزش ابتدایی اظهارکرد: استفاده از فضای مجازی برای آموزش، انتخاب ما در آموزش و پرورش نبود. اصولا خاستگاه فضای مجازی در همه کشورهای دنیا برای کودکان نبوده و نیست اما با توجه به شرایط ایجادشده و تعطیلی مدارس آموزش و پرورش نمی‌توانست ۱۵ میلیون دانش‌آموز را که سرمایه‌های عظیمی از کشور عزیزمان هستند را بدون برنامه رها کند و به‌ناچار از این بستر برای تعاملی کردن آموزش استفاده کرد. وی گفت: آموزش و پرورش در اقدامی سریع و با فاصله کمتر از ده روز پس از شیوع این بیماری و تعطیلی مدارس، جریان آموزش از طریق شبکه تلویزیونی را به مرحله اجرا درآورد. اما این کافی نبود و ما می‌بایست از فضایی برای تعاملی کردن فرایند آموزش بهره می‌بردیم. از این‌رو شبکه ملی شاد در کوتاه‌ترین زمان ممکن با حمایت همه ارکان حاکمیتی و هم‌افزایی سازمان‌های مختلف برای نخستین‌بار به‌صورت بومی تهیه و اجرایی شد.

بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com