ttttt1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false) 1405-05-011405-05-11bool(false)  پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
يكشنبه - 11 مرداد 1405 - شماره 5476
 


امروز : يكشنبه ، 11 مرداد 1405

Today : Sun, August 2, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  119044 تاریخ انتشار:  1400-05-12 - 08:40 تعداد بازدید:  373
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

صیانت نفس‌های مشاغل آنلاین را به شماره می‌اندازد

نویسنده : نیلوفر بهرمندنژاد

اجتماعی


 در دنیای امروز با گسترش روزافزون شهرها و مشکلات ناشی از آن، ‌اغلب افراد را به سمت‌وسوی خود کشانده و نشان از واقعی‌تر شدن فضای مجازی در حوزه اقتصادی و پویایی و میزان رشد فعالیت آنها در این عرصه شده است.
رونق کسب‌وکار اینترنتی در روز‌های کرونایی که مشاغل بسیاری تعطیل شده‌اند، اما کسب‌وکار‌های اینترنتی در این شرایط، سود برده‌اند. بدون شک با شیوع این ویروس مرگبار مردم بیشتر تمایل دارند کالاهای اساسی خود را از طریق مجازی و در منزل تحویل بگیرند و تا جایی که امکان دارد از خانه‌های خود خارج نشوند.
نزدیک به 2سال است که از شیوع این ویروس خطرناک می‌گذرد بسیاری از افراد نیز بیکار شده‌اند و بسیاری از کسب‌وکارها نیز تعطیل شدند، اما در همین دوران عده‌ای از افراد به مدد شبکه‌های اجتماعی و با راه‌اندازی کسب‌وکار اینترنتی توانستند شغلی را برای خود دست‌وپا کنند تا بلکه در دوره‌ای که رشد اقتصادی پایین و گرانی و تورم سرسام‌آور است چرخ زندگی خود را بچرخانند.
در این میان نیز کسانی بودند که با گسترش فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی بدون هنر و توانایی‌های خاص با عنوان بلاگر در این شبکه‌ها آغاز به فعالیت کردند و از این راه درآمدهای چند صد میلیونی را به دست می‌آورند.
اکنون درست در زمانی که وضعیت اشتغال در کشور فاجعه‌بار است و بیکاری بیداد می‌کند، مجلس به دنبال اجرای طرحی است تا با محدود کردنِ فضای مجازی، نان بسیاری را آجر کند.
طرح صیانت از حقوق کاربران را مجلس زمانی ارائه می‌دهد که مردم برای تأمین نیازهای اولیه زندگی خود با مشکل مواجه هستند. طبق آمارهای رسمی در سال شیوع کرونا بیش از یک میلیون نفر شغل خود را از دست داده‌اند و اکنون در شرایطی که مردم بیش از پیش با مشکلات اقتصادی دست‌وپنجه نرم می‌کنند مجلس به اسم صیانت از حقوق کاربران می‌خواهد بر این آمار بیفزاید.
مرتضی جوان 31 ساله‌ای است که حدود 3 سال از ازدواج مشترکش می‌گذرد در گفت‌وگو با همدان‌پیام،  گفت: در سال اول زندگی مشترکم در یکی از تالارهای پذیرایی کار می‌کردم که با شیوع این ویروس کم‌کم کسب‌وکار ما نیز از رونق افتاد و از همان روزهای ابتدایی دنبال کار گشتم، اما هیچ کار مناسبی نتوانستم پیدا کنم تا اینکه به پیشنهاد یکی از بستگانم کسب‌وکار اینترنتی راه انداختم. ابتدای کار با مشکلات متعددی روبه‌رو شدم، اما خوشبختانه با تلاش و همکاری همسرم و تبلیغات گسترده چند ماهی است که درآمد خوبی دارم و زندگی‌ام را می‌چرخانم.
لیلی نیز یکی از هزاران جوانی است که از طریق فضای مجازی توانسته برای خودش شغلی دست‌وپا کند، بیان‌کرد: حدود 10ساعت از روز را در فضای مجازی بخصوص در اینستاگرام می‌گذرانم و از اینکه باید مدام گوشی به دست در خانه باشم برایم عذاب‌آور است، اما چاره‌ای نیست با تبلیغات و بلاگری است که می‌توانم کمک‌خرج همسرم باشم و از طرفی نیز می‌توانم به کارهای شخصی خود در منزل برسم.
سلطانی که دارای مغازه کفش‌فروشی در یکی از پاساژهای همدان است، بیان کرد: از زمان شیوع ویروس کرونا میزان فروش اینترنتی اجناس من به نسبت فروش حضوری بیشتر بوده است به دلیل اینکه توانستم به سایر نقاط کشور نیز پست کنم و بر تعداد مشتری‌هایم افزوده شده است.
وی در ادامه افزود: متأسفانه کار ما با وجود تعطیلات روزبه‌روز به تحلیل می‌رود و تنها امیدمان به همین فروش‌های اینترنتی است که در صورت اجرا شدن طرح صیانت مجلس باید به طور کامل قید فروش اینترنتی را بزنیم و هر روزمان بدتر از دیروز می‌شود.
سمانه 36 ساله که خود را یکی از بلاگرهای معروف و فعال می‌داند در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: من نزدیک به 400 هزار نفر در اینستاگرام دنبال‌کننده دارم که به طور میانگین ماهیانه بین 15 الی 20 میلیون درآمد دارم، اما این درآمد نوسان دارد ممکن است در یک ماه نیز هیچ درآمدی نداشته باشم ولی برای هر پست تبلیغاتی حدود یک میلیون و 200 هزار تومان دریافت می‌کنم و فکر می‌کنم تنها شغلی است که خستگی آنچنانی ندارد و نوعی سرگرمی هم به شمار می‌آید.


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com