ttttt پایگاه اطلاع رسانی روزنامه همدان پیام
 
 
دوشنبه - 12 مرداد 1405 - شماره 5477
 


امروز : سه شنبه ، 13 مرداد 1405

Today : Mon, August 3, 2026

ارتباط با سرویس ها - پذیرش آگهی * آدرس ما درشبکه های اجتماعی hamedanpayam@
 
کد مطلب:  124180 تاریخ انتشار:  1401-03-22 - 09:05 تعداد بازدید:  269
ارسال به دوستان
نسخه چاپی

لزوم راه‌اندازی مجتمع قضایی کاهش آسیب‌های اجتماعی در استان همدان

اجتماعی

 دادگستری استان همدان در راستای کاهش میزان ورودی دعاوی به مجموعه قضایی و کنترل آسیب‌های اجتماعی طرح‌های ابتکاری متعددی را اجرا کرده است.
رئیس کل دادگستری استان در دومین جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان همدان که با موضوع راه‌اندازی مجتمع قضایی کاهش آسیب‌های اجتماعی برگزار شد، بیان کرد: امروز به برکت انقلاب و خون شهدا توانسته‌ایم جایگاه مناسبی برای خدمت به مردم داشته باشیم و به دلیل داشتن این نعمت، در مقابل مسائل اجتماعی و مشکلات مردم مسئول هستیم و در فردای قیامت از اشخاصی که کوتاهی کنند بازخواست خواهند شد. به گزارش واحد اطلاع‌رسانی معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری، محمدرضا عدالت‌خواه ادامه داد: وظایف هریک از ما تنها اجرای بخشنامه‌های سازمانی نیست بلکه برخی تکالیف دینی و انسانی بر عهده ما است که نسبت به آن مسئول هستیم لیکن باید بصورت جهادی و تنها برای رضای خدا و رضایتمندی مردم برای انجام آن اقدام کنیم.  وی در ادامه تأکید کرد:کمیته‌های مصلحین در استان در قالب طرح شمیم رضوی با استفاده از ظرفیت بزرگان، ریش سفیدان و ائمه جماعات در امامزاده‌ها و مساجد سطح استان تشکیل شده که اجرای این طرح باعث پیشگیری از طرح هزاران پرونده در استان و عدم وصول مبلغی بالغ بر ۶۷ میلیارد جزای نقدی از مردم شده است. عدالت‌خواه در ادامه از نجات و رهایی ۱۸ محکوم به قصاص نفس در سال ۱۴۰۰ با تلاش مجموعه قضایی استان خبر داد و اظهار کرد: بسیاری از قتل‌های صورت گرفته هیجانی، آنی و احساسی بوده و دادگستری استان همدان نیز از دی ماه سال گذشته با تشکیل کارگروه‌ها اخذ رضایت از اولیای دم پرونده‌های قصاص نفس با دیدارهای چهره به چهره با اولیاء دم به دنبال اخذ رضایت از آنها هستند که در همین مدت کوتاه موفق به اخذ اعلام گذشت ۱۰ نفر از محکومین قصاص‌نفس از خانواده‌های اولیاء دم گردیدند. وی با بیان اینکه مشکلات ناشی از جرایم افراد مجرم و حرفه‌ای باید با اقدامات فرهنگی و آشنایی، انس با معارف دینی و مذهبی برطرف شود، اظهار کرد: همه این افراد فرزندان این کشور هستند و همه آنها مستعد تحول هستند. در همین راستا به معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری همدان تکلیف گردیده تا کارگاه‌های تربیتی با عنوان کارگاه‌های آموزشی-توجیهی برای مستعدین تحول برگزار کنند.
رئیس کل دادگستری استان همدان موضوع راه‌اندازی مجتمع قضایی کاهش آسیب‌های اجتماعی یک اولویت اصلی دانسته و اظهارکرد: در اولین فرصت باید با بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود در استان و با همکاری سایر دستگاه‌ها همچون شهرداری، شورای اسلامی شهر، فرمانداری و… زمینه تشکیل مجتمع فراهم شود. در ادامه این جلسه، معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان نیز به لحاظ گستردگی آسیب‌های اجتماعی در جامعه ضرورت راه‌اندازی مجتمع قضایی کاهش آسیب‌های اجتماعی را مورد تأکید قرار داد و گفت: با عنایت به مشکلات متعدد حوزه اطفال و نوجوانان و زنان و خانواده، راه‌اندازی این مجتمع همانند آنچه در شهر مقدس مشهد به اهتمام مسئول محترم استان خراسان‌رضوی راه‌اندازی شده، می‌تواند بخش عمده‌ای از مشکلات مراجعین را در همان مجتمع جمع‌آوری و به صورت شبکه‌ای رفع مشکل کرد.
عباس نجفی تأکید کرد: مسئولان اجرایی شهر، ساختمانی در شأن و جایگاه مجتمع قضائی کاهش آسیب‌های اجتماعی معرفی نمایند تا دفاتر حمایت از زنان و خانواده، اطفال و نوجوانان، سرپرستی نهادهای مردمی و… در همان مجتمع به شهروندان محترم خدمت‌رسانی کنند.

 


بازگشت
نظرات بینندگان :
نظر شما :
   
نام*
ایمیل* ایمیل محفوظ می باشد
نظر*
کد امنیتی*
کد امنیتی

 
پاکی آوردی ای امید سپید
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
 
 
گزارش گزارش ویژه یادداشت تحلیل سرمقاله دانلود
صفحه نخست آخرین اخبار درباره ما ارتباط با ما  پیوندها  
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام بلامانع است.

 
روزنامه همدان پیام ( اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي، سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول: نصرت ا... طاقتي احسن  -  سردبير: يدا... طاقتي احسن
نشاني: همدان، خيابان شريعتي، ابتداي خيابان مهديه، ساختمان پيام
تلفن: 8264433 (0811)  -  فکس: 8285048 (0811)  -  سازمان نیازمندی: 8264400 (0811)  - ايميل: info@hamedanpayam.com