| شنبه - 10 مرداد 1405 - شماره 5475 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
کد مطلب: 104264 |
تاریخ انتشار: 1398-10-23 - 11:44 |
تعداد بازدید: 212 |
|
|
|
|
 کمترین میزان موالید درسال۹۷
بیشترین ثبت آمار ولادت در بیمارستان
اجتماعی
براساس اعلام سازمان ثبت احوال، کمترین میزان موالید در سال ۹۷ با ثبت ۱۷ در هزار نفر و بیشترین میزان آن در سال ۶۵ با رقم ۴۳ در هزار نفر بوده است. به گزارش مهر، بر اساس اعلام سازمان ثبت احوال، بیشترین میزان موالید تجربه شده در ایران مربوط به سال ۶۵ با رقم ۴۳ در هزار نفر بوده است که با اقدامات انجام شده در سطح ملی در سالهای پایانی دهه ۶۰ و کاهش میزان باروری کل در ایران روند میزان موالید از سال ۷۵ به شکل کاملاً متفاوت درآمده و از مدار نزدیک به ۴۰ به مدار نزدیک به ۲۰ تغییر مکان داده به گونهای که در سال ۹۷ در کمترین مقدار خود بعد از ۱۷ در هزار نفر رسیده است.
اعلام کننده و مستند ثبت ولادت
اعلام رویداد تولد رخ داده در ایران به استناد ماده ۱۲ قانون ثبت احوال برای اعلام کنندگان الزامی است با این حال ثبت رویدادهای اعلام شده به استناد ماده ۱۳ همان قانون منوط به وجود شرایط درج رویداد در دفتر ثبت کل وقایع خواهد بود.
اعلام ولادت از سوی والدین
در هفت سال اخیر از سال ۹۰ تا ۹۷ حدود ۴ درصد از ولادتها از سوی مادر یا نماینده قانونی وی اعلام شدهاند. سهم رویدادهای ولادتی که توسط پدر یا جد پدری اعلام میشدند با اندکی افزایش در هفت سال گذشته از ۹۱.۲ درصد در سال ۹۰ به ۹۲.۸ درصد در سال ۹۷ رسیده است.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
یلدا شب هندوانه و فال و غزل
|
|
 |
|
|
حال و هوای صحاف خانه همدان در آستانه بازگشایی مدارس
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
نشر و نقل مطالب فقط با ذکر نام روزنامه همدان پیام
بلامانع است.
|
|
|
روزنامه همدان پیام (
اجتماعي، فرهنگي، اقتصادي،
سياسي، ورزشی )
صاحب امتياز و مدير مسئول:
نصرت ا... طاقتي احسن
-
سردبير: يدا... طاقتي
احسن
نشاني: همدان، خيابان
شريعتي، ابتداي خيابان مهديه،
ساختمان پيام
تلفن: 8264433
(0811)
- فکس: 8285048
(0811) - سازمان
نیازمندی: 8264400
(0811) - ايميل:
info@hamedanpayam.com |
|